Nincs retúrjegy…

Nem lehet tévedni. Aki rászáll arra a gyorsvonatra, amely a migránsok millióinak befogadását szorgalmazza, az egy olyan országban fog élni, amely kevert népességű lesz, először keresztény-iszlám együttéléssel, majd teljesen az iszlám vallás veszi át a hatalmat az egyre gyarapodó idegen népességgel. Tehát, akik ezt az utat választják, azoknak nincs visszaút, azaz nincs retúrjegy.

Közép-Kelet Európában még van remény, közelebbről Magyarországon, mert mi más utat választottunk – fejtette ki Orbán Viktor miniszterelnök 21. évértékelő beszédében. Korszakos volt ez a beszéd, mert először hangzott el magyar miniszterelnöktől, hogy „fel fogjuk számolni a szegénységet Magyarországon”, vagyis a jobboldal el fogja végezni azt a munkát, amit a baloldal soha nem tudott és nem is akart elvégezni. Ezt azért lehetett ilyen bátran kijelenteni, mert ennek az alapját ez a pártszövetség (Fidesz-KDNP) kilenc év alatt megteremtette. Korszakváltó volt ez a beszéd, mert példátlan méretű és mértékű családvédelmi akciótervet jelentett be. A hét pontból álló csomag – nem Bokros csomag! – a szülőknek, a nagyszülőknek, a nagycsaládosoknak, egyáltalán a gyerekeknek nyújt óriási kedvezményt. Ha ez megvalósul, kijelenthető, hogy Magyarországon érdemes családot alapítani, érdemes családban élni, minél több, a családban születendő gyerekkel.

Ha szegény Fekete Gyula író, demográfus ezt megélhette volna!

Fekete Gyula még 1992-ben, a Véreim, magyar kannibálok című kötetében összefoglalta első számú társadalmi bajunk diagnózisát: a népességfogyás problematikáját. Az  MDF egykori egyik alapítója egy korai rendszerváltó nyilatkozatában azt mondta, hogy reményei szerint az első szabad nemzeti kormány ciklusának végére, de legrosszabb esetben is 1995-re reméli, hogy a népességpusztulás tendenciáját megfordítja az Antall-kormány nemzetpolitikája, és végre megint gyarapodni fog a magyarság. Sajnos ez nem történt meg. Sőt, romlott a helyzet.

A szocialista, szabaddemokrata kormányok tizenkét éve alatt (Horn Gyula, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon) a Bokros-csomaggal, a felsőoktatási tanulmányok fizetőssé tételével, a diákhitelek kamatainak megemelésével, az egészségügyi intézkedéseikkel (kórházak, vidéki egészségügyi intézetek intézmények bezárásával), a gyed megszüntetésével, a 13. havi nyugdíj eltörlésével, a devizahitelesek kamatterheinek emelkedésével, az önkormányzatok eladósításával, a vállalkozók adóterheinek növelésével, a lakossági energiaárak folyamatos emelésével, az ország gazdasági, stratégiai ágazatainak  kiárusításával a csőd, a tönk szélére sodorta Magyarországot. A családok valóban végveszélybe kerültek. Másfél millió családot a kilakoltatás réme fenyegette. Az országot, az ország lakosságát valóban az mentette meg, hogy 2010-ben a választók kétharmada bizalmat szavazott egy olyan jobboldali pártszövetségnek, amely már egyszer bebizonyította 1998 és 2002 között, hogy számukra Magyarország az első.

Ez a mostani hétpontos családvédelmi terv az elmúlt csaknem egy évtized felelősségteljes, tudatos  gazdaság- és növekedéspolitikájának az eredménye. A lopás, a korrupció, a tolvajlás, a gazdasági bűncselekmények sora, a leépítés  az MSZP-SZDSZ kormányok sajátja volt a fővárosban (Demszky Gábor vezetésével) és az országban egyaránt. Ez már a múlté. Kár, hogy Fekete Gyula, Csoóri Sándor, Csurka István, Makovecz Imre, Gyurkovics Tibor, Jókai Anna és sokan mások, akik ezért harcoltak, ezért az újjászületésért, ezt nem érhették meg.

A magyar népességfogyást egyszer már meg akarták állítani az 1950-es években, az úgynevezett Ratkó-korszakban, amikor is Rákosi Mátyás Ratkó Anna egészségügyi miniszter bízta meg a több gyerek születésének levezénylésével. Ami azt jelentette, hogy betiltották az abortuszt. Amelyik orvos ezt műtétet elvégezte, az börtönbe került. A terhes anya magzatelhajtását csak egy pártállamilag ellenőrzött orvosi bizottság alapos indoklása alapján engedélyezhette. Valóban, ebben az időben több gyerek született (a Ratkó gyerekek), de hogyan és milyen körülményekbe? Dúlt a véres kommunista diktatúra, lisztet, cukrot csak jegyre lehetett kapni, hétvégekre jutott a családi asztalra némi hús. Kitelepítések, padláslesöprések, magántulajdonok államosítása, társbérletek százezreinek kialakítása, parasztgazdák kolhozba, termelőszövetkezetbe hajtása – mindezek az erőszak, a gyilkosságok és a félelem légkörében történtek. Így kellett akkor családot alapítani.

Hál’ Isten, ez már csak a múlt!

Ezeket csak azért írom le, mert a jelenlegi balliberális ellenzék, a Jobbikkal együtt, akik szellemi, néhányan vérbeli rokonaik az egykori bolsevistáknak, bizony ellenséges szemmel nézik a magyarság fennmaradásáért folytatott küzdelmet, a magyar családok, a magyar  jövő építését. Továbbra is fújják azt a mantrát, hogy a magyar fiatalok kilátástalanságban élnek, tízezrével hagyják el az országot évről-évre, brutális léptékű a korrupció, az EU második legszegényebb népe a magyar. A Demokratikus Koalíció önmagát hozta, illetve Gyurcsány világát, amikor ezt nyilatkozzák: „Egy beteges hazudozó évértékelőjét hallottuk”.

Valójában a néhány tíz, vagy félszáz hétvégi tüntető most már egyértelműen a valóság és önmaga ellen menetel.

Nem fogják fel, hogy az a harc, ami az elmúlt években Magyarország érdekeiért folyik, az halálosan komoly és sikeres. A magyar kormány bevándorlás-ellenessége, szociál- és családpolitikája beleivódott a nemzetközi politikába is. Ezeket a tételeket már nem lehet kikerülni egy odavetett mondattal, hogy Magyarországon nincs jogállamiság.

De ami még ennél is kártékonyabb ellensége az építkezésnek, az az irigység és a butaság maga. Minden kiemelés nélkül írom le, hogy a HVG ezt tudta kihozni a Várkert Bazárban elhangzott Orbán beszédből: „Megpróbáltuk összeszámolni, mennyi pénzébe kerülhet az adófizetőknek ez az ígérethalmaz, amely a miniszterelnök évértékelőjén hangzott el. Teljesül Orbán álma: három gyerek, három szoba, négy kerék. De ki nyer vele?”

Ti is gyerekek!

Amíg mocskolódtok, a Ti családotok is megkapja a részét. Ja, hogy ez mibe kerül az adófizetőknek? Ez a jó kérdés. Hozzátehettétek volna, hogy mennyi lélegeztetőgépet lehetett volna venni! A Népszava csak annyit tudott hozzátenni Gyurcsány szavaival: „Lázadni kell!” Vagy: „Megremeg a rezsim, ha együtt lengenek a zászlók!”– azaz az MSZP és a Jobbik zászlói. Jaj, csak ennyit tudtok mondani? Erre a csodás, nyitott társadalom programra nem fognak beindulni a felszabadító tömegek, seregek.

Komolyra fordítva a szót. A káoszteremtők és nemzetvesztők, a lázítók, a magyarutálók bel-és külföldi támogatói jelentős erőt képviselnek. Nem kell őket lebecsülni, bár a végső szót mi magyarok, a valódi többség mondja ki. Kis János, az egykori SZDSZ elnöke, az egykori Lukács György tanítvány nem szakadt el a Kommün, a Tanácsköztársaság dicső napjaitól. A Magyar Narancsban található írásában üdvözli ellenzék lázadását, amely végre megtalálta a kitörési pontot és fantasztikus diadalt aratott. Azaz megtalálta az erőszakban a kitörés lehetőségét. És a marxista, maoista Kis János azzal is egyetért, mint Heller Ágnes, hogy a baloldali ellenzéknek össze kell fogni a Jobbikkal, amely ugyan antiszemita, rasszista múlttal (és jelennel) rendelkezik, de az nem számít. A közös ellenség Orbán és a rezsimje. Azt kell legyőzni.

Aztán Soros György és a mögötte álló nemzetközi pénzügyi erők továbbra is a nemzetállamok felszámolásán dolgoznak. Nem családokban kell gondolkodni, hanem afrikai, ázsiai bevándorlókban. Ez oldja meg majd a népesség fogyást – szerintük.

Köszönjük. Ez nem kell. Erre a vonatra nem szállunk fel.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

13 hozzászólás

 1. Mibe fog ez nekünk adózó, dolgozó, családban élőknek ez kerülni? Majdhogynem semmibe! Mert az a szülő aki dolgozik ÉS gyereket is nevel, valóban többet fog tőlünk, vagyis a közösből kapni azokhoz képest, akik csak kapni, kapni, kapni, lopni, lopni, másokon nyerészkedni akarnak. Mi akadálya, hogy a balosok is alapítsanak családot, szüljenek gyereket, vegyenek használt ingatlant és bővíték, felújítsák?
  Elméletileg ők is ugyanezeket a támogatásokat megkaphatják, nemde?
  Akkor mi a probléma? S miért fáj ez mégis nekik?
  Hát mert ők valójában semmit sem akarnak betenni a közösbe, de annál többet kivenni onnan. S most az fáj nekik, hogy az ország az új nemzedékre költi azt a pénzt, amit – szerintük – inkább a genderekre, a buzifelvonulásokra, az álegyetemekre, az álművészekre, az áltudományokra és persze az ál politikai pártokra is költhetné.
  Mert a családos, de dolgozó, hasznos munkát végző, kertjét gondozó, nagyszülőt ápoló átlagember – akik most kedvezményezettek – na ők, vagyis mi hozzuk létre azt a GDP-t, azt az össznépi jövedelmet, amit most végre nagyobb arányban kapnánk is vissza. Ezek a támogatások már azért is leginkább az övék, mienk, mert hasznos munkát is csak mi végzünk, tehát igenis nekünk is jár a saját jogon.
  Nem azoknak, akik nem akarnak gyereket nevelni, csak önmegvalósítani, vagy sose dolgoztak, mint Gyurcsány, meg a ballibek zöme, csak másokat kioktattak gyerekkoruk óta, de két fűszálat nem tettek életünkben keresztbe.
  S akkor még nem is említjük a migránsokat!
  Azt a pénzt amit jövő generációját megszülő, felnevelő munkát végző emberek most kapnak, annak a pénznek a sokszorosát akarnák Sorosék, Junckerék egy pillanat alatt eltapsolni. Az az elengedett hitel, ami 4 gyerek nevelésre kapnak a magyar fiatalok állami hozzájárulásként, az töredéke annak amibe e százezerszám betelepítendő, minket megölni tervező, soha munkára nem fogható primitív muszlim bandára kellene költeni.
  Kiszámolták Sorosék nemrégiben, nemde, hogy egy be nem fogadott migráns miatt kifizetendő büntetés 38 millió forintot kóstálna?
  Hol van ez a 10 millió 4 szorgalmas felnőtté váló gyerekért adott támogatáshoz képest?
  S akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a 38 milliós értékű muzulmán “kiskorú” csak rombolni akarna, szemben a 10/4 vagyis 2,5 milliós magyar kiskorúval, akinek felnevelésekor is hazai belső fogyasztást növeljük, úgyhogy a pénzt senki sem küldené haza Afrikába, Arábiába hogy azon mégtöbb fekete és arab sáskát szaporíthassunk általa.
  Szumma szummárum: nagyon jó bolt a migránsok helyett magyar nemzedékeket szaporítani, hisz felnevelésükre adott pénz itthon forgatódik vissza, keresletet bővít, újabb belső munkahelyet teremt, szemben egy etnikai polgárháborúra elpazarolt fegyverkezéssel.
  Na ez fáj annyira Háttérhatalomnak és az itteni “balos”fizetett bérenceinek, hogy máris visítanak….

  • Szerintem Önt/Téged nagyon utálnak a baloldali érzelmű szavazók! Gyűlölik az igazságot!

   • Valójában nem utálnak a balosok sem, kedves Ghandi. Mert ugyanilyen konokul képviselem az ő érdekeiket is a mérnöki munkám során. S olyankor ha gond, baj fenyeget, bezzeg jól jön egy igazságvédő a háznál. Ők sem ellenségeik a saját pénztárcájuknak.
    Ami viszont furcsa, hogy mennyire nem fogják fel, hogy mi itt mindannyian az ő életüket, érdeküket is védjük. Semmilyen Orbánfóbia nem érhet fel azzal a veszéllyel amit a baloldali eszmék saját magukra a haladókra is jelentenek. Jól mondja a cikkírónk, ezt egyszer lehet csak elszúrni, nincs retúrjegy.
    Az már minket nem fog boldogítani, ha mikor mindnyájunk nyakán a muszlim kés, a migránsvédők beismerik, hogy végig nekünk volt igazunk.

  • Kedves Naprózsa!
   Lassan már szívesebben olvasom az Ön/Te kommentjeit/id, mint magát a cikket. Minden hozzászólásod (ha zavar a tegeződés, kérlek jelezd) ül, és igaz. A PC hála Istennek nyomokban sincs benne, de ennek ellenére nem sértő- de IGAZ! Ebbe belekötni nagyon nehéz, mert személyeskedésekre nem reagálsz, pedig néhányan már erősen próbálkoztak. EGYSZÓVAL CSODÁLATOS. Várom a következőket!

   • Kedves Locksmith, kedves Ghandi, kedves, Zeusz és kedves Mindenki. Dehogy zavaró, sőt kedves a tegezés, ha baráti társtól érkezik. Aki pedig gyalázkodni akar, az meg úgysem kérdezi a megsértettől, hogy mit szól hozzá.
    Az önözés mindössze rutin, hisz sokan a munkánk során hozzá vagyunk szokva, hogy abból nem lehet nagy baj, ha mindenkit személyes megszólításnál Ön-nek nevezünk. (Meg aztán ki tudja fejben tartani kivel mikor hogyan tegeződött.) Lásd: az orvos, bolti pénztáros vagy vonatkalauz sem tegeződhet.
    Viszont ha rosszindulatú általános (mint libsik, migránsok, Sargentinik…) ellenfelet szólítja az emberfia, emberlánya a hozzászólásában, na, azt aztán kaján örömmel lehet tegezni, ellentétben a személyesen minket gyalázkodónál, ahol az Önözés azt jelenti, nem süllyedünk le az ő szintjére…
    Egyébként köztünk legyen szólva a magyar nyelv ebben is egyedülálló, szerintem, hogy még a magázást is két szinten végzi, amit talán csak mi érzékelünk, a külföldinek elég nehéz lehet megtanulnia, mikor melyik a tisztelet jele, vagy éppen mikor pl. a “maga marha!” sértőbben felsőbbrendű elhatárolódást jelenthet mint egy “te marha” kifejezés…Imádom a nyelvünket, na, minden nehézségével és árnyalatával, milyen jó ezen a nyelven gondolkodni…

    Ami a portálunk cikkíróinak értékes munkáját illeti, ha ők nem tartanák rajta a szemüket az életen és nem vetnék fel a problémákat, témákat, és a magaslabdákat, akkor nem lenne mit nekünk olvasóknak leütni.

 2. Ez a kiváló, remek összefoglaló KO az
  összes nyomoroncnak. ( Miért nem tetszenek korrektort alkalmazni a helyesírás javítására? 😒

 3. Ha már a cikkben szóba került a Bokros-csomag…
  Igen… Emlékszünk rá! És be kell vallani, hogy az akkoriak, egy eladható ideológiával tudták indokolni…
  “Az ország gazdasági helyzete megkívánja az államcsőd elkerülésének érdekében…”
  És minden egyes szoclibbant megszorítócsomag esetében ez indokként megállta a helyét…
  Most mi van? Szélső balon (Deviáns Koalició) nem tudnak mit kezdeni, tehát – szerintük – a miniszterelnök “megint” hazudik. Szélső jobbon pedig ez mind kevés, vagy hamarabb kellett volna…
  No de egyiknek sem jut eszébe az ország gazdasági helyzetével, csődközeli állapotával riogatni, mert nincs ilyen. 2010-ben a Libás elégedett volt a teljesítményével, mely következtében az IMF és az unió mentőövével, és megszorítások százaival a kormányváltásig tudták működtetni az országot.
  A választási lehetőség adott. 😀
  Demokrácia van. Lehet választani böszmeséget, vagy a fejlődést….

 4. János Kovács! (Fb)❗️
  Volt már itt egy egyetemi oktató, aki ugyanolyan magabiztossággal és vehemenciával rágalmazta Stefka István urat, annak dacára, hogy közzé tette az életrajzának a hiteles dokumentumait.
  Amikor aztán megkapta a bírósági idézést, akkor összecsinálta magát, és itt, a PS hasábjain a pertől való elállásért könyörgött, mert hogy neki “családja, gyerekei vannak”, és jaj, most mi lesz…
  Szóval Stefka úrnak is van családja, becsülete.
  Ha nem állsz le, könnyen úgy járhatsz, mint a rinyáló őspatkány kollégád.

  • Minek ez a sok türelem?
   Mindig azt hiszik,hogy hülyék és magatehetetlenek vagyunk,mert elsőre nem csapunk oda!

 5. “Köszönjük. Ez nem kell. Erre a vonatra nem szállunk fel.”
  Mi több,ezt a vonatot,minél előbb ki kell paterolni akár a Szerbia felől nyitott zónába. Ha nem tetszik,akkor sok pénzért vásárolhatnak maguknak külön tranzitzónát!
  A lényeg,hogy távozzanak.

 6. Naprózsa! Teljes mértékben egyetértek önnel. Igenis a magyar családokat kell támogatni, nem a kovács féle marha által támogatott idegeneket.A kovácsot szándékosan írtam kisbetűvel.Ez a pasas egy semmire való tróger. Még egy tyúkólat sem bíznák rá. Ellopná és eladná.

 7. „Megpróbáltuk összeszámolni, mennyi pénzébe kerülhet az adófizetőknek ez az ígérethalmaz, amely a miniszterelnök évértékelőjén hangzott el. Teljesül Orbán álma: három gyerek, három szoba, négy kerék. De ki nyer vele?”

  Mennyire abszurd a gondolat!!!!! Ki nyer vele, ha mindenki nyer?! Azért visszakérdeznék: Mert kinek kellene nyernie vele???

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.