Dzsihád

A véget vetésnek most jött el az ideje. Több kontinensnyi embertömeget képtelen felszívni Magyarország és Európa. Kertész Imre Nobel-díjas író megfújta a vészkürtöt. A mi jöttment baloldali pártocskáink fintorogtak az író következtetéseire. De ezeknek az igen agresszív és külföldön is magyarokat lejárató csoportocskának a nagy tőrdöfést – ki gondolta volna? – most Konrád György adta meg.

Nevezhetnénk inváziónak is, ami most történik. Ez az önkéntes vagy szervezett elözönlés, bevándorlás, népvándorlás nem először történik meg Magyarországgal. Ha csak a legutóbbi kétszáz évet veszem alapul, kiderül, hogy a Kárpát-medence – akkoriban Történelmi Magyarország – mindig is népszerű letelepedési hely volt: jöttek Romániából, Galíciából, Szerbiából, Bulgáriából, Bosznia-Hercegovinából többnyire gazdasági menekültek, akiknek nagy része otthont talált, gyökeret verhetett.

Itt nálunk akkor is béke volt, vállalkozni, dolgozni lehetett, hiszen az itt élő magyar lakosság szívesen fogadta az idegeneket, akik őszintén keresték a hazát. Sokan tehetségükkel, szorgalmukkal gazdagították Magyarországot – saját magukat is -, Európa egyik legrégibb keresztény államát – zsidók, románok, szerbek, bosnyákok, bolgárok- az itt élő magyarokkal és a már több nemzetiségű lakosságával együtt. De két dolgot ki kell hangsúlyozni: az egyik, hogy Magyarországot, különösen a kiegyezés után mindig is a magyar érdekek kihangsúlyozásával irányították. Bár mindenki gyakorolhatta saját vallását – zsinagógák százai épültek-, de elvárták, hogy Magyarországgal szemben lojálisak legyenek és betartsák törvényeinket, szokás jogainkat. A másik hogy az akkori több százezres bevándorlás európai migrációt jelentett, európaiak európaiakhoz mentek. Erről, a muszlim áradatról most nemrég éppen Ungvári Rudolf írt- ő aligha nevezhető jobboldali szimpatizánsnak,- aki szerint hamis a bevándorlás mellett azzal érvelni, hogy ,,befogadó ország” vagyunk, vagy összehasonlítani a mostani helyzetet az 1956-os magyar, de akár az 1990-es évekbeli boszniai menekültekével. Ugyanis minden eddigi menekülthullám tagjai európaiak voltak. Ungvári azt írja a Népszabadságban, hogy az európaiak kultúrájának kilencven százaléka közös. Például sehol sem értelmezik már végrehajtandónak a Bibliában említett ,,halálos” bűnök büntetését, szemben az iszlám számos irányzatával és államaival.

Merkel önfeladó politikája csalja a népvándorlók százezreit Európába
Merkel önfeladó politikája csalja a népvándorlók százezreit Európába

De ezek a figyelmeztető jelzések mintha süket fülekre találnának itthon egyes balliberális orgánumokban, a baloldali pártokban vagy aktivistáikban. Persze ez jellemző Európa balliberális hülyéire is, valamint arra a nyugati politikai elitre, akik vagy álomvilágban élnek. Vagy fogva tartják őket, lefizették őket, hogy legyenek kontinensük ellenségei. Ilyenek mindig is voltak és lesznek, Európa fekélyeitől nehéz lesz megszabadulni. Mi ismerjük, végig szenvedtük ezeknek a fekélyeknek, tetveknek az elszaporodását. A mi nagy első bevándorlóink első ízben 1919-ben mondták fel a gentleman agreementet, amikor a magukat baloldaliaknak mondók tudatosan léptek fel a keresztény magyar állam ellen. Céljuk – a Tanácsköztársaság alatt egyértelműen kiderült – a magyarság, a magyar érdek háttérbe szorítása, valamint a kereszténység, a keresztény egyházak megsemmisítése. A véres terror mellett áldásos tevékenységük nagyban hozzájárult – az áruló Károlyi Mihály, Kun Béla és társai jóvoltából – ahhoz, hogy elvesztettük az ezeréves Magyarország területének kétharmadát. Szellemi követőik ma is akadnak, megtestesülnek például a Magyar Narancs című hetilapban. Aljasságoktól, hazugságoktól, ferdítésektől hemzseg a lap és sistereg benne a magyar gyűlölet. Orbán Viktort szögesdrót bajusszal Hitlernek ábrázolják. Iszonyú károkat okoznak az országnak. Jászi Oszkár, Szamuely Tibor, Gerő Ernő és Rákosi Mátyás szellemi és erkölcsi leszármazottai il konkreto elárulják hazájukat. Igaz nem is érzik annak. Az ilyenekbe és hasonlókba kapaszkodnak, kapnak indíttatást, muníciót, persze más elő jellel az Európai Unió néhány tagországának vezető politikusa, mint a franciák vagy az osztrákok: a cél, jól belerúgni Magyarországba. Az már igazán durva, hogy az osztrák kancellár a magyarországi menekült bánásmódot a második világháború holokausztjához hasonlítja. Ez az állítás annyira képtelenség, a valósághoz annyira nincs köze, hogy írni sem szabadna róla. Ezzel megsértettek több millió magyart, azokat a tízezreket – rendőröket, hatósági embereket, vasutasokat, buszsofőröket, egészségügyi szakembereket, szociális munkásokat, segítőkész magyar állampolgárokat -, akik lelküket kitéve nemcsak ételt, italt, szállást, egészségügyi ellátást adnak főként a magyar költségvetés terhére az erőszakos bevándorlóknak, inváziósoknak, hanem lehetőséget nyújtanak egy schengeni határral rendelkező országnak a tovább jutásra. Ennek persze egyszer véget kell vetni, ha nem akarjuk Magyarország és Európa végét látni.

A véget vetésnek most jött el az ideje. Több kontinensnyi embertömeget képtelen felszívni Magyarország és Európa. Kertész Imre Nobel-díjas író megfújta a vészkürtöt. A mi szocialistáink, jöttment baloldali pártocskáink fintorogtak az író, A végső kocsma című könyvének következtetéseire. Kertész erről a fegyver nélküli elözönlésről ezt írja: “Európa kezdi felismerni, hova juttatta őt a liberális bevándorlás politikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem létezik….Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak, hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát, amikor látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja.” A valóságban élő, realitásokban gondolkodó íróbálványt ezekért a ,,fasiszta” kijelentésekért nem meri piszkálni a balliberális médiahad, mert akkor szembesülnie kellene az igazsággal: azzal, hogy Kertész Imre nemcsak Nobel-díjas író, hanem európai és hazafi.

Kevesen gondolták volna, hogy Kertész Imre fogja kimondani az igazságot - Fotó: MTI/Beliczay László
Kevesen gondolták volna, hogy Kertész Imre fogja kimondani az igazságot – Fotó: MTI/Beliczay László

Ezt kimondani is szörnyűség egy ilyenfajta baloldalinak, hogy hazafiság, patriotizmus. De ezeknek az igen agresszív és külföldön is magyarokat lejárató csoportocskának a nagy tőrdöfést most Konrád György adta, a La Republica olasz napilapban tett nyilatkozatával. A balliberális oldal ikonja megvédte Orbán Viktort, legnagyobb politikai ellenfelét azzal, hogy bár ellenfele Orbán, azért az nem jelenti azt, hogy mindig nonszensz dolgokat beszél. A migráció kapcsán az író úgy látja, hogy a muszlim bevándorlás rizikót és kihívásokat jelent. És igenis vannak valódi problémák, amikről különösen a baloldal nem gondolkodott el és nem vonta le a következtetéseket sem. Meg kell védeni a schengeni határokat – hangsúlyozta Konrád- ezzel az új cunamival szemben. Nekünk magyaroknak nincsen szükségünk szíriai orvosokra, mérnökökre. Ha gazdaságunk növekszik – vélte az író -, akkor a környező országok magyar népességét is meghívhatjuk Magyarországra.

Ezeknek a balos megmondó embereknek a véleményét nem lehet figyelmen kívül hagyni. Egyelőre úgy látszik a szocialisták, a különböző kis balos pártocskák, az ötödik hadoszlop fizetett ügynökei nem látják a bajt, vagy nem akarják, csak butaságokat nyilatkoznak: a magyar kormány nem tesz semmit, embertelenek a magyarok a menekültekkel, nem adnak enni, inni, nem kapnak szállást. Ezek a nyilvánvaló hazugságok már terméketlen talajra hullanak. Népszerűségük folyamatosan csökken a baloldali választók körében. Ajánlhatom, talán nem Brüsszelre kellene figyelni, hanem szemüket vessék arra, amit Kertész Imre, Konrád György, Ungvári Rudolf és Orbán Viktor mond a migrációról. Baj van uraim és ha Önök ellene mennek Magyarországnak, a migrációs hullám magukat is elsodorhatja. Kérem, Európát többször fenyegette az iszlám, amely nemcsak pusztán hódítás volt, hanem a fanatikus muszlim vallásuk terjesztése. Ezt tették a mórok, szaracénok spanyol és itáliai hóditásaikkal ezer éve, majd a törökök Kelet-Közép Európával -közben a Nyugatot fenyegetve- több száz éven keresztül. És most újabb vallási hódítással, az iszlám vallás erőszakos terjesztésével kell szembe néznie Európának. Ez már a dzsihád. Nem szabad elfeledni. Az iszlám nem ismeri sem a szövetség bibliai gondolatát, sem az üdvtörténetet, számára Jézus nem több egy prófétánál. Mivel tagadja a katolikusok három alapdogmáját, a Szentháromságot, a Megtestesülést és a Megváltást, ezért gyökeresen eltér tőle. Az iszlám a tőle eltérőt nyílt és egyértelmű reakciónak fogadja, mint a hite elleni támadást, de ezzel együtt a zsidóság ellen is fellép, amelynek kiválasztottságát vitatja. Az iszlámban a nyugati értelemben vett világiság nem értelmezhető. A muszlim ember mindenek előtt az ummának, vagyis a hívők közösségének a tagja. Egy muszlim gyermeke muszlim lesz, egy muszlim nő, nem házasodhat csak muszlim férfival. No, ez nem vicc. Nem jó játszani, eljátszani a jóságost egy egészen más kultúrával, vallási diktatúrával. Aki ezt teszi bármilyen okból is, az felelőtlen, felelőtlen családjával, hazájával, Európával szemben. Most nem fegyverrel jönnek, hanem létszámfölénnyel. Ha engedjük, akkor ez az ide érkező embertömeg betemetheti Európát.

Orbán, segíts nekünk! – A vezető fotón német migrációellenes tüntetők éltetik a magyar miniszterelnököt az elmúlt héten

[/fusion_text]

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

7 hozzászólás

 1. a libsik is a jó öreg kereszténységhez fordultak. Különös és kaján öröm töltötte el őket, hiszen azokat oktathatják ki keresztényi szeretetből akikről úgy vélték, a kereszténység káros szokásának hódolnak. A helyzet az, hogy a megnyilvánulásokból kiderül, liberális honfitársaink a kereszténységet, a keresztény tanítást ugyanúgy nem ismerik, mint celeb az ábc-t.
  Aristo blogol-ból.

 2. A szerző veled és ballibsi elvtârsaiddal ellen
  tétben nagyon is jól ismeri a kereszténység
  alapelveit. Az igazsâgot írja,felhívja a figyel
  met korunk legêgetőbb problêmâjåra a mig
  råcióra!
  Jó lenne most mâr Lestyån,ha elgondolkod
  nâtok,hogy merre vezet a helyes út!

 3. Bár a csimpánzok és az emberek génjei között igen kis százaléknyi eltérés van, azért az embert a majomtól az különbözteti meg, hogy képes cselekedeteinek jövőbeni következményeit felmérni, ezért úgy gondoltam, hogy az EU-t felelős politikusok irányítják. De úgy látszik ez a megállapítás nem minden esetben igaz. Mert vagy szándékosan, valamilyen félreértett humánus célból (vagy még nem ismert önös célból) akarják tönkretenni az Uniót, vagy pedig egyeseknél nem igaz az a néhány százaléknyi genetikai különbség.

 4. Zeng A Zének

  Elképesztő vakság azt nem látni, hogy ez egy jól szervezett, irányított folyamat amelyet nagyon komoly pénzekkel támogatnak valakik.

 5. Hazaszeretet / Nemzetköziség
  (nagyrákói és kelemenfalvi Rakovszky Iván (1885-1960))

  1.
  Nem hiszek én soha abban,
  Ha akármily nagy szavakban,
  S akármilyen egyre-gyakran
  Valaki azt hirdeti:
  Az egész emberiséget
  Szereti; épen ezért meg
  A haza mindegy neki.

  (más változatok az utólsó két sorra:

  Szereti, mint egy egészet
  És a hon mindegy neki!

  Szereti, s ahon evégett
  Egészen mindegy neki!)

  2.
  Mert, ha kivel együtt élünk,
  Kivel egy nyelvet beszélünk,
  És egy Úristentől félünk,
  Szivünk át nem öleli:
  Ugy a szeretettel baj van,
  Gyökere nincs dus talajban,
  Gyümölcsét nem érleli.

  (Magját nem érlelheti.)

  3
  Aki tud szívből szeretni,
  Együtt sirni és nevetni,
  Áldozattal számot, vetni,
  Nem távolban keresgél:
  Kell,hogy elsőbb azt szeresse,
  Aki ott van őmellette,
  S azt a földet, melyen él…

  4.
  Gyűlölködő, irigy jellem,
  Melyben nincs testvéri szellem,
  Akinek a szomszéd…ellen,
  Hazátlanul meglehet:
  De szent érzést, amely átfog
  Egy egész embervilágot,
  Ilyen sziv nem rejteget!

  5.
  Nehéz utat kell befutni!-
  Világtestvérséghez jutni,
  Mindenkit szeretni tudni,
  Csak ilyen áron lehet:
  Ne is, áhítson rája,
  Akinek az iskolája
  Nem volt a Honszeretet!

  6.
  Ezért sosem hittem néked,
  Aki folyton azt beszéled,
  Szeretsz minden távol népet
  S a hazát nem szereted:
  Mert aki még ezt sem tudja,
  Annak, ugyan miből futja,
  Hogy szeressen egyebet?

 6. Volt egy proletár internacionalista eszme, mely permanens szocialista forradalmat hirdetve világuralomra tört a proletariátusra alapozván. Most van egy globalista eszme, mely az atomizált tömegekre alapozza világhatalmi terveit és minden működő struktúrát ellenségének tekint. Akik ezt a szekeret tolják azok hazug, hiteltelen harácsoló zsoldosok, szánnivaló, nemzeti identitásukat veszített “világpolgárok”. Mindenhova tartozni szeretnének és nem tartoznak sehova.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.