Elkezdődött?

Magyarországon évtizedek óta nem öltek, nem akartak megölni szolgálatot teljesítő rendőrt. Most megtörtént.

Nem ,,fakabátot” – a Kádár rendszer rendőreit így hívták- sebesítettek meg súlyosan, hanem egy rendőrnőt és férfi társát. Az ilyen járőröző párokat jó nézni, nyugalmat, békét sugároznak. Ennek vége. Az országos rendőrfőkapitány így foglalta össze a házikészítésű, szögekkel teli robbanó szerkezet gyilkolásra kész robbanását: „a rendőreimet ki akarták végezni”.

Azt tudjuk, hogy a rendőrnő életveszélyesen megsebesült, társa is súlyosan megsérült. De mi volt ez? Terroristatámadás, vagy egy őrült bosszúállása? Erre majd a nyomozás végeredménye ad választ. Egy biztos, ebben a nagyon is felzaklatott, erőszakos, félelemkeltő világban egy ilyen eset növeli a feszültséget.

Mert feszültség az van itt bőven Magyarországon. Határainkat ostromolják az illegális bevándorlók. A brüsszeli bürokraták fenyegetik Európát és bennünket, hogy márpedig kényszerbetelepítéssel akár tízezreket is ránk erőltethetnek, így más kultúrájú, más vallású és más etnikumú idegeneket. Az idegen érdekeket képviselő balliberális pártok fenyegetőznek, rasszizmussal, idegengyűlölettel vádolják a magyarokat, a magyar kormányt. Nem vagyunk európaiak harsogják – igaz több mint ezer éve keresztény, európai állam vagyunk -, holott a muszlim hordák ellen védőbástyaként harcoltunk az európai civilizáció megvédéséért.

Mit beszélnek ezek? – a DK, a MOMA vagy koma az Együttel, a PM-el és más kis libsi, nemzetietlen pártokkal együtt a magyarság ellen? Jó, nem kellene törődni velük, de mégis iszonyú károkat okoznak nemzetünknek, népünknek hazugságaikkal, árulásaikkal.

bomb01

Kétkednek, bizonytalanságot keltenek a Teréz körút és Király utca sarkán történt robbantással kapcsolatban. Elvetik a spekuláció magjait, mondván, akár a kormány is robbanthatott, hiszen érdekében áll éppen a népszavazás előtt a mozgósítás, hogy menjenek minél többen a szavazó fülkékbe. Milyen aljas gondolat ez. Képesek azt gondolni, hogy két rendőr életének veszélyeztetésével nagyobb nyomatékot adjanak a NEM szavazatnak. Ezt sugallják most a balliberális újságírók, megmondó embereik.

De hát tudjuk, ez az ő stílusuk. A félelemkeltés, a zavarkeltés. A komcsik, a bolsevisták mindig is a hamis híresztelések, a dezinformációk nagymesterei voltak. Ezt tették a Taxisblokád idején, amikor meg akarták buktatni az Antall-kormányt. Diktatúráról, a Horthy-rendszer visszajöveteléről, antiszemitizmusról, fasizmusról, zsidóüldözésről papoltak, amikor megszervezték a Demokratikus Chartát. Mind-mind a hazugságról szólt és persze kormánydöntésről.

Még a nyugati újságírókat is segítségül hívták. Göncz Árpád akkori SZDSZ-es köztársasági elnök a La Stampa olasz napilapban vészjelzést adott le, hogy Magyarországon megszűnt a sajtó-és szólásszabadság. Csak éppen azt felejtette elmondani, hogy a rendszerváltás utáni években a média 95 százaléka akkor a balliberálisok kezében volt. Azt mondhattak, amit akartak. A magyar miniszterelnök, Antall József beszédét is letiltották a „királyi televízóban” az önkormányzati választások előtt.

A magyar társadalmat évekig meg tudták vezetni a legnagyobb kártevők Medgyessy Péterrel, Gyurcsány Ferenccel és Bajnai Gordonnal az élen. Ők egyet tudnak: hazudni és hazudni éjjel, nappal.

bomb03

Gyurcsány őszödi beszéde is erről szólt, majd az azt követő békés tüntetés, amely zavargássá fajult, szintén Gyurcsány titkosszolgálatának és hű belügyeseinek a műve volt. Ezt nem szabad elfelejteni. Számukra egy a cél: a hatalom megragadása és az ország kifosztása.

Mi lenne, ha nekem is az az őrült ötletem támadna, hogy ennek a robbantásnak a hátterében a balliberális ellenzék áll?

Ilyen őrült ötleteim persze nincsenek. Amikor tizezrek várnak a magyar határnál mindenféle, bizonytalan, kétes egzisztenciájú, sötét szándékú emberek, amikor néhányan át tudnak suhanni a schengeni határon, akkor minden megtörténhet. Még egy ilyen merénylet is, ami a fővárosban történt.

Most e tragikus eset után a balliberálisok a szocialistákkal és a Demokratikus Koalícióval az élen ismételten a saját javukra akarják fordítani az ügyet. Még a rendőrség, a nyomozó főügyészség nem tud bizonyosat a tettes kilétéről, de ők az MSZP-sek már következtetnek, minősítenek. S ezt teszik a kvótaellenes népszavazás előtt egy héttel. De csodálkozunk? El kell olvasnunk plakátjaik ellenséges, cinikus, félrevezető, a magyarságot lenéző üzeneteit. Ettől a felhívástól kiborulok: Maradj otthon, maradj Európában!

Miért gyerekek? Ti hol vagytok?

Valami elkezdődött. Remélem itt véget ért.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

2 hozzászólás

  1. Szeney Dóra

    Aljas dolog azzal fenyegetni a magyar embert, hogy ha nem fogadjuk be az ellenőrizetlenül érkező (főleg katonakorú férfiakból álló (!!!) hordát, illetve annak a nekünk visszaadott analfabéta “reszlijét”), akkor majd kizárja az EU Magyarországot az unióból. SOHA NEM FOGNAK ILYET TENNI, mert kell nekik a vámmentes magyar piac!
    Az EU-tagságunkból is a Soros-félék nyertek többet!!!!
    Kérem, hogy ezt minden jóérzésű magyar polgár és a tisztességes média is erősen hangoztassa!

  2. Találgatással nem sokra megyünk! A rendőrség szakszerűen centiről-centire vizsgált mindent. időigényes összekaparni egy kémcsőnyi vegyszer maradékot, hogy mi robbant, vagy morzsákból rekonstruálni a robbantószerkezetet. De ennek ismerete nélkül sehol sem vagyunk. ha már tudjuk milyen bombát csináltak és milyen anyagból akkor lehet kutatni azokban a körökben ahol ilyesmihez hozzáférnek. Látókörbe kerülnek azok a képzett technikusok akik egy ilyen bombát össze tudnak rakni. Nem igaz, nagyon nem igaz, hogy netről vett ismeretekkel egy precizen működő bombát össze lehet rakni a garázsban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.