Falkákba verődve

A farkas alapvető ösztöne, hogy csak akkor támad, még a gyengébbre is, ha maga mögött érzi a falkát. De ilyenkor sem szemből, hanem hátulról, sunyi módon cserkészi be áldozatát.

A liberális, balos vezérek is csak akkor nyitják ki szájukat, ha megfelelő támogatást éreznek maguk mögött, külföldön és belföldön egyaránt. Nem véletlenül akkor a leghangosabbak az Európai Unióban (Niedermüller Péter, Újhelyi István, Jávor Benedek, Szanyi Tibor stb.), amikor Magyarországot kell lejáratni, Judith Sargentini fővádlónak kell hízelegni.

Itthon csak vonyítanak, nyüszítenek, mivel egyre kínosabb megszólalniuk. Nincs mögöttük tömeg, nincs számottevő támogatásuk.

Aztán valljuk be, félnek. Félnek a társadalom, az emberek megvetésétől. Falkában érzik csak jól magukat, pszichésen is érződik rajtuk a falkamentalitás. Amit a falkavezér jóváhagy (Soros, Juncker, Gyurcsány stb.), azt végrehajtják, de önálló gondolatuk nincs. A ballibsi, volt sztálinista, marxista, nemzetietlen megmondóemberek (Vajda Mihály, Radnóti Sándor, Heller Ágnes, Spíró György, Kertész Ákos stb.) törik is a fejüket, hogy időről időre hová sorolják be a magyarságot, a magyar nemzetet, a választói többséget, és hogy milyen dehonesztáló jelzőkkel illessék. De ez az a fajta, intellektuálisnak nehezen nevezhető munka a legtöbb, amit képesek elvégezni.

 • „Jönnek a dúlt-keblű mélymagyarok… jönnek a szarból”;
 • „a magyar nemzet pogány, nem keresztény”;
 • „antiszemita, rasszista, kirekesztő”;
 • „a magyar genetikusan alattvaló”;
 • „moslékzabáló”;
 • „jellemző rá a jobbágymentalítás”;
 • „a magyarokat csak a fütyülős barackról és a bő gatyáról ismerik meg”;
 • és sorolhatnánk a lenéző, hamis vádakat (nincs jogállamiság, nincs demokrácia, nincs sajtószabadság), amit ez a falka kitalál, majd kiviszi a nemzetközi porondra Magyarországról, hogy muníciót biztosítson az öntelt, kultúrrasszista, önmagukat magasabb rendű embertípusnak gondoló nyugati politikusoknak.

Most pedig – a fülkeforradalom nyomán – ez a belterjes, hazaáruló értelmiség kitalálta, hogy Magyarországon falkaforradalom van.

Mit beszélnek ezek a gügyék? A kétharmados választási győzelem után több mint két és fél millió biztos szavazót és a plusz egymillió rokonszenvezőt csak úgy lefalkázzák? Egy ilyen gazdag történelmi múlttal rendelkező nép nem lehet falka. Ez, uraim, visszafelé sült el. Hiszen Önök, a kisebbség verődnek falkába Magyarország ellen! Hál’ Isten, nem sok sikerrel.

Ugyan a nemzeti oldalról sikeresen el- és megtérítettek néhány kallódó értelmiségit, de ők nevetségessé váltak. Bugyuta megszólalásaik és a valaha létezett tekintélyükre alapozott ostoba kijelentéseik miatt ma már senki nem veszi komolyan Bod Péter Ákost, a Magyar Nemzeti Bank egykori elnökét vagy Jeszenszky Gézát, az Antall kormány volt külügyminiszterét. Önazonosságukat elveszítették, hitelességüket elvesztegették, és ugyanazokat szajkózzák, mint a balliberális értelmiség. Amit például Bod Péter Ákos állít a magyar gazdaság kilátásairól, azt akár Surányi György is mondhatná. Bod Péter Ákos szerint a Fidesz azért nem jobboldali párt, mert leépíti a jobboldal alapértéknek számító jogállamiságot és piacgazdaságot.

Micsoda ostoba közhely, micsoda primitív zsurnalisztika ez?!!!

Még a balliberálisok is kinevetik azt, aki kizárólag a balliberális orgánumokból tájékozódik és bugyuta tárcáik, vezércikkeik címeit idézgetik állandóan. Most már értem, hogy miért adta át idő előtt olyan tükörsimán az MNB elnöki tisztét a Horn-kormány alatt Surányi Györgynek. Mit ajánlottak neki?!!! Talán az sem véletlen, hogy az MDF-ből átlépett a liberális, a baloldallal kacérkodó MDNP-be (Magyar Demokrata Néppárt), amellyel tovább morzsolta a legnagyobb rendszerváltoztató pártot, az MDF-et.

Jeszenszky Géza szintén elhagyta Lakitelek szellemiségét, belépett az MDNP-be, de ő ennél még továbbment politikai szerepvállalásaival. Nyíltan fellépett a Fidesz-KDNP pártszövetség ellen a 2018-as választások előtt, szövetkezett a balliberális kis pártokkal és a Jobbikkal, magyarán Hellerékkel, akiknek fő célja Orbán Viktor és a jobboldal megbuktatása volt. Kár az idősebb Jeszenszkyért, hiszen családjában egymást érték a jelentős, nemzeti érzelmű magyarok. Nemrég a Magyar Narancsnak nyilatkozott a volt külügyminiszter, az Orbán-kormány egykori washingtoni és oslói nagykövete: „… a választási törvény hibás, a kormánynak és a Fidesznek szinte monopóliuma van a tájékoztatásban. És persze a Fidesz rátalált a csodafegyverre, amivel a választókat riogatva – messze eltúlozva a valós veszélyt – mozgósítani tudott. Ez volt a migrációs téma… felfoghatatlan volt, hogy a Norvég Alap támogatásai miatt miért kell összeveszni a norvég kormánnyal…”

Úgy látszik, Jeszenszky Géza valóság-érzékelése sokat romlott Antall József miniszterelnök halála óta.

Kár. Átadta magát a liberális félelmeknek, átadta magát a belpesti buboréknak. Most együtt félnek, együtt rettegnek azok, akik a ’90-es években még egy kanál vízbe akarták fojtani egymást. Ma már mindent úgy, ahogy a falka többi tagja üvölti az égnek: Orbán vesztébe viszi az országot, Nyugat-ellenessége pedig történelmi vétek és a többi. A baj csak ott van, hogy félelmei alaptalanok, vádjai hamisak, csak a tudatlanságról árulkodnak. A balliberális oldal mérgező, addig-addig barátkozott velük, míg gondolataiból már hiányzik a nemzet szó, a nemzet és a magyarság megtartásának fontossága. Ha pedig ezen az úton megy tovább, akkor azok elvtársa lesz, akik szabad utat akarnak nyitni Európába iszlamizációjának. Ezt már csak a vak nem látja.

***

Talán a véletlen, vagy sorsszerűség hozta azt, hogy a múlt hét végén a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogtudományi Karának tanáraival részt vehettem a váci püspökség, a váci egyházmegye kincseinek és székesegyházának bejárásán. Itt fogalmazódott meg bennem, hogy a kereszténység Magyarországon, egyáltalán a Kárpát-medencében, mindig is megtartó erő volt, immár több mint ezer éve. Szent István király feltehetően tíz püspökséget alapított, közöttük Kis Boldogasszony tiszteletére a váci püspökséget. A váci székesegyházat – ahogyan a többit is – elpusztította a tatárjárás. Az újjáépítők, IV. Béla és a többi árpádházi király, majd Hunyadi Mátyás munkáját a török rombolta le. A kereszténység és azok püspökei az 1600-as évek végén magukra találtak, és a romokból újra felépítették székesegyházaikat, templomaikat. Az egyházi kincseket megőrizték, gyarapították, a magyar írásbeliséget fejlesztették. Ez történt Vácott is. Nem véletlen, hogy gróf Csáky Károly Emmanuel püspök jelmondata ez volt: „… Szeretem a te házad ékességét, és dicsőséged lakóhelyét…” A megőrző, az újjáépítő püspök munkáját aztán lerombolta, kifosztotta a megszálló szovjet hadsereg. De ez történt az összes egyházmegyében, az egész országban. Ma pedig ismét él is virul.

A látottak alapján ismét megerősödött bennem, hogy a kereszténység Magyarországon a megtartó erő volt, az ősi hagyományok őrzője, amelyik mindig képes nem csak megújulni, hanem újjá is születni a semmiből.

Az iszlamizáció, a muszlim veszedelem ismét itt van Európában. Nem eltúlzott – ahogyan Jeszenszky úr látja – a migrációval szembeni védekezés. Ma ez Európa és Magyarország legfontosabb feladata, akár előző királyainkké, miniszterelnökeinkké – hogy megvédjék nemzetüket. Barátunk, szövetségesünk az, aki ebben az ügyben velünk együtt tart.

A ballibsi falka pedig csatangoljon, amerre lát.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

10 hozzászólás

 1. ” Félnek a társadalom, az emberek megvetésétől”

  Áh! Kizárt. Ezeknek nincs tisztességük, nincs lelkiismeretük.
  Ezek gátlástalanok. Nem érdekli őket, hogy a normális, tisztességes emberek
  mit gondolnak felőlük.

 2. Vajda Mihály, Radnóti Sándor, Heller Ágnes, Spiró György, Kertész Ákos, Kertész Imre, Eörsi István, Eörsi Mátyás, Pati-Nagy Lajos, Landeszmann rabbi, Esterházy, Konrád György, Enyedi Ildikó, Borbély Alexandra, Mudruczó stb., stb…
  Kötelességszerűen rasszistáznak minket, magyarokat.
  Akik gyaláznak minket, azoktól vissza kell venni minden támogatást, a jövőben pedig ki kell zárni a támogatási körből.
  Aki az adományozónak beleköp a tenyerébe, azt gyalázza, akiből él, az a legalja proli.

 3. “vagy Jeszenszky Gézát, az Antall kormány volt külügyminiszterét. ”

  De azért a fiacskáját beültette a “biztosba”. Ha már vége Liberálniának, akkor a klánnak váltania kell. A hazaáruló apucival szemben pici fiú “lázad”, Zsótikából “jobboldalit” faragunk. Nyilvános apa-fia művitát rendezünk, bemutatván, hogy Zsótika nemámolyan hazaáruló, a Felvidékről és Kárpátaljáról szerződésben lemondó hazaáruló libbancs, mintazapja. Nem ám, nem ám…
  Apuci, mint a jó teniszedző, feldobálta neki a magas labdákat, hogy pubifiú Zsótikának legyen mit lecsapnia. S lám, mindjárást “jobboldali megmondóvá” avanzsált a fiúka. Hamarosan lehet, hogy elvárható, hogy cserébe kapjon egy jó kis első konzuli megbízatást, hogy a családi tradíciót folytatni tudják?! Mert a diplomata állás generációkról generációkra öröklődik?4
  Lám, a Csiszárnak még erre sem volt szüksége. Elég volt, hogy az RTL Heti Hentes üdvöskéjeként gyalázta a magyarokat szakmányban jó pénzért, majd Rákay 2010-ben átvette, s a köztévében nemzeti színű háttérrel bohóckodott egy primitív, amerikai stílusú giccsparádéban. S mit tesz Isten? Ma már Milánóban mint első konzul képviseli Magyarországot. És akkor ez most hogy?!- kérdezné az egyszeri “ócsító” -utód.

  • Madocsay Péter

   gyozo2018 -nak : A Jeszi jó a Keménymagban ; ne bántsd! A többivel egyetértek !

  • Madocsay Péter

   Tájékozatlan vagyok : Csiszár Jenő….az RTL Heti Hentes üdvöskéje…, vagy Rákay Filip…. aki Milánóban első konzul ???

 4. A bolsiból átvedlett anarcholiburnyák tetübanda nem érdemel ekkora felületet.

 5. Javaslom, hogy ahogyan az az anarcholiberális ál véleményvezéreknél elmaradhatatlan jelző, mint rasszista, homofób, stb…, náluk legyenek ezek: hazátlanok, globalisták, árulók stb… ,
  nevük előtt állandó jelzőként.

 6. Kimaradt az internacionista! Bocs

 7. Én is, de a németek újra el fognak bukni….. véglegesen !!

 8. A németek bukásrqa vannak itélve

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük