Úgy látszik a balliberális oldal pártpolitikusai a fejüket a homokba dugták. Se nem látnak, se nem hallanak. Nem akarják meglátni a bajt és nem akarják megoldani a problémákat sem. Csak azt szajkózzák népvándorlás ügyben, hogy a kormánystratégia hibás, nem akar együttműködni az Európai Unióval, nem egyeztet a szövetségesekkel, csak a maga számára kedvező lépéseket hozza meg. Naná. A nemzet érdekében hozzák a döntéseket. Ugyanakkor egyeztetett, tárgyalt az EU illetékeseivel, nem véletlen, hogy a kötelező kvóta-rendszer alól felmentette az Európai Tanács Bulgáriát és Magyarországot. Ezt is Orbán Viktor kezdeményezésére.

Fejek a homokban

Valószínű egy városvezető alkonyának lehetünk tanúi a következő hetekben. Látszólag az eddig Szegedért élő, érte meghalni kész Botka László polgármesterre újabban nem ismernek rá hű választói. A bolsevik szocialista úthenger őt is elérte. Hűség a párthoz, kevésbé a néphez.

A fejét homokba dugó struccpolitikus észre sem veszi, hogy a város, sőt már a belváros utcáit, a külterületeken élők kertjeit, a Tisza partot elöntötték a népvándorlók különböző nációi (ázsiaiak, afrikaiak…), mindenhol jókora szeméthalmokat, ételmaradékokat hagyva maguk mögött. Mintha ennek a tömeges vándorlásnak nem lenne hatása Szeged életében és a város lakosságára nézve köztisztasági, közegészségügyi és közbiztonsági kockázata. Pedig nyilván van. A szegediek azt sem tudják, hogy ezek az országot keresők ki fia-borjai, honnan jönnek, hová tartanak. Csak erőszakosan menetelnek, jönnek és jönnek libasorban egymás után, terjeszkednek széltében pályaudvarokon, kikötőkben, tereken. Botka polgármesternek minderről csak annyi jutott eszébe a Népszabadságban, hogy a város lakosságát egyáltalán nem zavarják a – szerinte – menekültek, nem is találkoznak velük az utcákon.

Liberális megmondó emberek, baloldali sajtómunkások közben elharapózó idegengyűlöletről, fokozódó szélsőjobboldali veszélyről, a migránsokat megalázóan bánó rendőrökről, határőrökről s az érzéketlen magyar kormányról beszélnek. Olyan kormányról, amely példátlan módon kerítést készül felhúzni a szerb-magyar határon. Csak szerényen jegyzem meg: kerítést húznak az új bevándorlók ellen a bolgárok, a spanyolok, a britek, a franciák és sorolhatnám tovább.

batkaDe nézzük a rideg valóságot, a tényeket. Csak múlt hétvégén, péntektől vasárnapig 3287 határsértőt fogtak el a rendőrök. Eddig csaknem hetvenezer illegális zöldhatár átlépőt regisztráltak a magyar hatóságok. Ellenőrizetlenül, engedély nélkül mennek be éhes emberek a határ menti tanyákra, zárt kertekbe, lakásokba. Az emberek félnek, mi lesz itt? Ki védi meg őket? Mórahalom polgármestere, Nógrádi Zoltán úgy látja, a Homokhátságon élők tűrőképességük határához értek azon túl, hogy egyetlen egyszer sem tagadták meg a segítséget a rászorulóktól.

Nem megnyugtatóbb a helyzet a menekülttáborokban sem. A hét elején a debreceni tábor lakói botokkal, vascsövekkel egymás ellen ugrottak, mivel egy török férfi állítólag megtaposott egy Koránt. A vallási ütközet aztán folytatódott a kapun kívül az utcán is, kövekkel autókat, buszokat dobáltak meg, békés járókelőket fenyegettek, kukákat borogattak és gyújtottak fel. A vallási villongásnak a rendőrök vetettek véget. Végül is kinek kell ez? Kell ez a békés, dolgos, nagy hírű cívis városnak? Kik lázítják fel ezeket az embereket, kik ugrasztják őket egymás ellen, később akár a magyarok ellen is? Mi folyik itt?

Vajon egyes bevándorlókat segítő alapítványok, akár a Helsinki Bizottság is, tisztában van-e azzal mekkora károkat okoz, amikor támadják azokat az intézkedéseket, akár a parlamentben hozott döntéseket az illegális határátlépőkkel szemben, amelyek megvédik a magyarok biztonságát, nyugalmát?

Úgy látszik a balliberális oldal pártpolitikusai a fejüket a homokba dugták. Se nem látnak, se nem hallanak. Nem akarják meglátni a bajt és nem akarják megoldani a problémákat sem. Csak azt szajkózzák népvándorlás ügyben, hogy a kormánystratégia hibás, nem akar együttműködni az Európai Unióval, nem egyeztet a szövetségesekkel, csak a maga számára kedvező lépéseket hozza meg. Naná. A nemzet érdekében hozzák a döntéseket. Ugyanakkor egyeztetett, tárgyalt az EU illetékeseivel, nem véletlen, hogy a kötelező kvóta-rendszer alól felmentette az Európai Tanács Bulgáriát és Magyarországot. Ezt is Orbán Viktor kezdeményezésére.

Tény, hogy az Európai Unió jelen helyzetben tehetetlen az újkori népvándorlással szemben. Nincs alternatívája, nincs gyógyszere, nincs ötlete, nincs döntési kényszere, hogy megállítsa az illegális beözönlést Európába, amely akár az EU stabilitását is felszámolhatja. Lehet, hogy ez a keleti és a nyugati nagyhatalmak érdeke? Valószínű, mert nem kell nekik erős Európa. Mindenesetre nem véletlen, hogy Magyarországon kívül Nagy- Britannia, Franciaország és más államok saját védőhálót, megoldási tervet dolgoznak ki a veszedelmessé váló migráns-tömegek ellen.

Erre jön a szokott multikulturális szöveg, hogy humánusnak, befogadónak kell lenni. Ami igaz is, ha néhány ezer-tízezer valódi menekültről van szó. Afrika, Ázsia milliárdnyi embertömege, akkor cserélhet csak helyet Európával, ha Európa feladja önmagát, feladja identitását, kultúráját, a kereszténységét és elfogadja az iszlám vallást. Európa éppen most jutott el feladásának határáig. Jó lesz résen lenni. Magyarországnak ebben van több mint ezer éves harci, jogi és államalkotási tapasztalata. Ha hagyják, ha nem, tudjuk mit kell tenni.

A huhogóknak pedig annyi. Huhogtak, szörnyülködtek, amikor a jobboldali, konzervatív kormány megszakította az IMF és Magyarország kapcsolatát. A világ pénzembereinek egy része, a nyugati liberális újságírók és egységesen a haza balliberális oldal támadta a döntést, szervezkedtek ellenünk az Európai Unióban, itthon és külföldön. Mire mentek vele? Ha nekik lett volna igazuk, akkor ma Görögország mellett állnánk, szépen a csőd szélén. Most a magyar gazdaság köszöni, jól van. Jól vannak a magyar emberek, nem vagyunk adósa senkinek sem. Fizetjük rendületlenül a komcsik és a szocialisták-szabaddemokraták által felvett hiteleket. A saját utunkat járjuk.

Lényeges ügyekben ezt kell tenni minden országnak a szövetségi rendszeren belül is. A fejüket homokba dugó szocialisták és mindenféle árnyalatú liberálisok pedig csak huhogjanak. Azt sem veszik észre, hogy elfogyott körülöttük a levegő és odébb álltak mellőlük az emberek.

Ez is érdekes

A reneszánsz ember

Emillel a médiaháború első fordulójának csúcspontján kerültem kapcsolatba 1994 nyarán. Horn Gyuláék győzelme után felkértek …

4 hozzászólás

 1. Még azt is megérhetjük,hogy tényleg lesznek fejek a homokban,ahogy azt számtalan videóval bizonyították már a “derék” mozlimok.

 2. Mindig röhögök,mikor a liburnyákok a keresztény etikára hivatkoznak.
  Sem fogalmuk nincs róla mi az,sem nem is azon elvek alapján élnek. Azért piszkosul szeretnénk RAJTUNK számon kérni.
  Az is rendkívül vicces,mikor a klónbendit,vagy ulrikelunácsek (remélem senki nem kéri hogy név szerint említsem az összes mellékterméket) hörög hasonlókat,sőt valami úniós elvekre hivatkozik,(amik tulajdonképpen ők maguk,csak annyira szerények,hogy nem mondják ki.).

 3. Jav Szeretnék!!!

 4. Szerintem nincs a fejük a homokban.Nagyon
  is jól låtnak,csak nem akarnak! Cél,a kormàny ellen mindenãron,de meddig?
  Elêg!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.