Győzött a józan ész!

Az utolsó pillanatban megjött az eszük az osztrákoknak.

Azok után, hogy a szociáldemokrata és baloldali politikusaik lefasistázták Orbán Viktort és Magyarországot Werner Faymann kancellárral az élen, az Európa határát védő kerítésünkről úgy beszéltek, hogy azzal visszaállítottuk a vasfüggönyt, a kommunista diktatúrát; nos ezek után szép eredmény, hogy a baloldali SPÖ-t, az eddig többséggel kormányzó szociáldemokratákat, kancellárostul együtt leváltották.

Az osztrák nép többségének döntését az elhibázott migrációs politika hozta. Az egyre növekedő illegális bevándorlók komoly feszültséget okoztak az osztrák belpolitikában. Muszlim többségű osztályok szaporodtak el Ausztriában, amit az őslakosság nem nézett jó szemmel. Brutálisan megnőtt a muszlim lakosság száma.

Amíg az 1970-es években alig húszezren voltak, mára 700 ezerre gyarapodott a számuk.

Az ausztriai baloldal – szociáldemokraták, zöldek, NEOS liberálisok, Pilz listája – követte az európai uniós trendet, a Soros-terv kiszolgálóiként léptek elő, nem képviselték az osztrákok érdekeit, és ez okozta a balliberális oldal népszerűség vesztését, bukását. Az európai népek többsége előbb-utóbb ugyanarra a következtetésre fog jutni, mint most az osztrákok és onnantól kezdve nincs megállás. Követni fogják a magyar utat. Vagyis minden nép maga akarja majd megválasztani, hogy kivel akar együtt élni és a velük nem együtt gondolkodó vezetőiket elzavarják. Ebben a kérdésben a magyarok, Brüsszellel ellentétben élen jártak, önálló utat választottak, mert nem akarnak bevándorlók lakta ország lenni.

Tény, hogy a konzervatív jobboldal győzött a szomszédunkban. De mi lesz veled ezután Ausztria? Elengednek e a kezükből Európa igazi urai, a Merkel-Juncker féle tandem? Ezt most nehéz megjósolni. De emlékezetes, amikor a szintén bevándorlóellenes Jörg Haider, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) elnöke 1999-ben ugyanannyi szavazatot szerzett, mint az ÖVP, azaz a konzervatív Néppárt. Mindketten 26,91 százalékot kaptak. Koalícióra léptek, amiből óriási európai felháborodás lett. Az Európai Unió szankciókat léptetett életbe Ausztria ellen, de a koalíció nem bukott meg. Ezt követően az európai balliberális oldal provokációi, lejárató hadműveletei rendszeresek voltak az osztrák jobboldal ellen, ami végül is sikerrel járt. Rejtélyes és érdekes módon aztán kiiktatták a nagyon népszerű Jörg Haidert, Karintia tartomány szeretett főispánját Klagenfurt közelében 2008. 10.11-én. Szerencsétlen autóbaleset volt vagy kivégzés? Ez máig vita tárgya. Mindenesetre az FPÖ vezérének halála egy darabig visszavetette a párt népszerűségét.

A kérdés persze az, hogy mi az, ami megismétlődik és mi az, ami nem. Az valószínűnek tűnik, hogy Sebastian Kurz, ez a nagyon tehetséges fiatalember, az Osztrák Néppárt elnöke koalícióra lép az Osztrák Szabadságpárttal, Heinz-Christian Strache-val. De amilyen vagány politikus a fiatal, 31 éves Kurz, még az is elképzelhető, hogy felvállalja a kisebbségi kormányzást. Gondoljunk bele: három hónap alatt, miután kezébe vette az Osztrák Néppárt irányítását, tizenhárom százalékkal nőtt a párt népszerűsége.

Aztán a magyar szempontokat sem érdemes figyelmen kívül hagyni. Orbán Viktor és pártszövetsége, egyáltalán Magyarország komoly szövetséget kapott Sebastian Kurz személyében. A lehetséges új kancellár már 2015-ben sem értett egyet a német Willkommenskulturral és többször – külügyminiszterként is – védelmébe vette a kerítést építő Magyarországot. Programja szerint az illegális bevándorlókat az Európai Unió külső határainál kell megállítani és ellátni. Kurz megértést tanúsított Orbán menekült politikájával és a Visegrádi 4-ek különutas, érdekvédelmi politikáját sem utasította el. A Magyarországot többször elítélő, gyűlölködő Ulrike Lunach, az osztrák parlamentből kieső (3,9) Zöldek vezetője mérgezett nyelvét most Orbánon túl Kurzon is köszörülheti. De hiába.

Előbb-utóbb észre kell vennie az európai balliberális oldalnak  – a magyarnak is –, hogy ez, a tömeges bevándorlást pártoló politika, a nemzeti önfeladást választó út a közvéleményt irritálja, a többségi európai társadalom ellenszenvét növeli csak velük szemben. Ha a háttérhatalmak pénzét nem is, de az idegen érdekeket szolgáló kormányok, pártok a lakosság támogatását végleg el fogják veszíteni.

Szervusz, ébredő Ausztria! Üdvözlünk sógorok, ismét itt a körünkben!

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

8 hozzászólás

 1. Gáspár Anett

  Majd meglátjuk, hogy bedarálja-e őket Brüsszel.
  Amúgy annyira nincs nálunk bevándorló, hogy Budapesten minden tizedik kínai, vagy valamilyen távol-keleti, minden tizenötödik arab vagy néger. Egyelőre.
  A kiskereskedések zöme kínai, vietnámi. Miről beszélünk?

  • A kínai és a vietnámi nem agresszív. Nem késel meg senkit, mert Allah ezt parancsolja neki. Udvarias és dolgos ember. Én csakis a kínai bevándorlót tudom elviselni, a többitől herótom van.

 2. ” lefasistázták Orbán Viktort és Magyarországot Werner Faymann kancellárral az élen”
  Hehe, hol van már a tavalyi hó és Merkelanyó pincsikutyuskája,
  a képzettségére nézve taxisóför ex-kancellár, Faymann?

  Bukott szocialista vezér létére egykettöre beállt a multikhoz lobbistának és korrupt pártelvtársai , élükön a most menesztett szefárdképü szépfiúval, Kern-el még némi zsebpénzhez is juttatták (kb. 75.000 euró) hogy a semmilyen szakképzettséggel nem rendelkezö bandzsító alak “berendezhesse irodáját” ahonnét majd lobbitevékenységet folytat(hat)…

  Hát nem megható ez a gondoskodás , föként ha pártelvtársak felé irányúl ??

 3. Gratulálok ,és a választási ígéretek beteljesítéséhez sikereket kiiánok ,ne úgy politizáljatok mint a balliberális szocialistáitok ,akik a köztársasági elnökválasztás eredményeit meghamisították ,sziten Izraelből hozott választási tanácsadójuk ugyan azt a gyűlöletet ,hazugságkampányát csináltatja a ti balosan liberálisaitokkal mint nálunk szintén izraeli, MSZP-től át lett irányítva az LMP-hez és ott folytatja hazug és rágalmazó kampányát ,Ő is.

 4. Már ideje volt!

 5. Gratulálok az osztrákoknak. Őszintén remélem, hogy Kurz kancellár, végre helyes útra tereli az országukat. Már rájuk fér, mert a ballib PC miatt, náluk is kezd eluralkodni a hülyeség.

 6. Csak egy korrektura a jol sikerült cikkhez: A Zöldek hölgye Ulrike Lunacek.
  Kivancsian värjuk a fejlemenyeket, ki lesz a koalicios partner….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük