Gyurcsány újabb őszödi beszéde

Szegény Őszöd! A 900 éves településnek hajdanán sokkal jobb híre volt, de aztán megjelent Gyurcsány Ferenc. Kikanyarított magának a kormányüdülőből egy birtokot és elmondta hírhedt őszödi beszédét 2006-ban, melynek legemlékezetesebb mondata a kormányzásról ez volt: „hazudtunk reggel, éjjel meg este”. Vasárnap csak délután hazudott és csak egy órán keresztül, távol Őszödtől, Budapesten, a Sofitel Hotelben.

Évértékelőt tartott, immár a tizenötödiket, mintha miniszterelnök lenne. Ezt az évértékelősdit is Orbán Viktortól másolta le, arra gondolván, hátha sikeresebb lesz. Még Volkswagen buszt is beszerzett, hátha összekeverik Orbánnal. Összevetve, ez a gyurcsányi évértékelő sem volt különb az előzőeknél, mert végig kísérte az orbánfóbia, az orbángyűlölet, mialatt egy szó sem esett a DK programjáról, elképzeléseiről.

Beszéde elején mindjárt egy nagyot csúsztatott. A jelenlévőket migránsokként üdvözölte, miszerint mi mindannyian bevándorlók vagyunk. Majd folytatta. „A magyar kormány értelmezésében mindannyian bevándorlók lettünk, mert nem olyanok vagyunk, mint ők, idegenek vagyunk, idegenszívűek, mocskos liberálisok, komenisták, Soros-ügynökök, brüsszeliták, patkányok. Nem kell Srí-Lankáról jönni ehhez. Nemzetről beszélnek, de gyilkolják a nemzetet. De iszonyat érzés, hogy a hazánkban hazátlanok lettünk.” Ezt mondta Gyurcsány. 

Na, a csúsztatások mellett azért itt valami őszinteséget is vélek felfedezni a beszédben.

Jól jellemezte magukat: ügynökök, idegen érdekek és s…k nyalói, liberálisok, komenisták, hazátlanok, hiszen gyűlölik a hazát… és így tovább. De ezen túl ilyen történelemhamisítást, együgyűséget még nem hallottam. Jó lenne, ha valamit tisztáznánk az elején: a magyarok (azok a sztyeppei népek, akik a magyarságban egyesültek a medencében) ezerötszáz éve fegyverrel, karddal, politikai eszközökkel, vérük hullatásával hódították meg két részben a Kárpát-medencét, amit honfoglalásnak nevezünk. Ajánlom Gyurcsány Ferenc figyelmébe és elolvasásra László Gyula régészprofesszor Kettős honfoglalás című könyvét. Nem beszélve az újabb kutatásokról, miszerint Attila hun királlyal is érkeztek Krisztus után az V. században magyar törzsek. Nem kellene összekeverni az idegen, illegálisan, betolakodni szándékozó, élősködő migránsokat a magyarokkal és az évszázadok óta itt élő nemzetiségekkel.

Főként nem kellene összekeverni a hazaszerető magyarok millióit a néhány ezer, hazájukat eláruló, külföldről pénzelt álmagyarokkal.

A Demokratikus Koalíció elnöke újabb hazugságokkal folytatta beszédét: „…ha az ember a hazájára néz, akkor felrázó, szétesett világot lát. Ez a haza az elmúlt években tönkrement. A köztársaság halott”. Mondta a rekedtes hangján, mélyen belenézve a hallgatóság szemébe, a 11 éve elbukott  kormányfő. Még megspékelte annyival, hogy a haza iszonyatos állapotban van.

Miről beszél ez az ember? Nem akarom mondani, hogy ez a szerencsétlen. Nyolc éves (2002-2010) szocialista, szabaddemokrata kormányzásuk alatt (Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) a gazdasági csőd szélére repítették az országot, amíg Gyurcsány Ferenc a rabló privatizőr a magyar emberek kárára lett sokszoros milliárdos. Nem akarom felsorolni a károkat, ami Magyarországot s bennünket, magyarokat ért, ezért csak villanásokat idézek meg: tizenötszörös gáz-és energiaáremelés, leértékelések sorozata, a devizahitelesek eladósítása, a tizenharmadik havi nyugdíj elvétele, a családi támogatások szűkítése, a fiatalok lakástámogatásának megszüntetése, az IMF-től felvett sokmilliárdos kölcsön, ami felszívódott, a stratégiai ágazatok külföldieknek áron aluli eladása; és még hosszú a kártétel.

De folytassuk a nagy pártvezető, az ellenzék képzeletbeli, szeretett vezérének megtévesztő litániáit. Mitől ment tönkre a haza, mitől lett halott a köztársaság? Mert Gyurcsánynak ez volt az értékítélete. Nem szeretnék a depresszióból az alkoholizmusba menekülő, valóságtól elrugaszkodó, magát túlértékelő politikus vízióival vitatkozni, de ugye ezt Gyurcsány sem gondolhatja komolyan. Gazdaságilag az elmúlt hetven évben soha nem volt ilyen erős és stabil ez az ország, külpolitikailag pedig soha nem volt ennyire aktív, eredményes és politikailag elismert Magyarország, mint most. Hogy vannak vitáink az Európai Unióban? Zakson. Folyik egy vita a jobboldalon a kereszténydemokrata s az európai értékekről. Mi másként látjuk az illegális bevándorlást és az önálló, szuverén nemzet fennmaradásának kérdéseit. S ez baj? Ez a felelős politizálás Magyarországért, a hazáért.

Már a nyugati lapok, a The Guardian is arról cikkezik, hogy Orbán Viktor ma Európában a jobboldal új vezetőjévé nőtte ki magát.

Nick Cohen cikke persze támadja Magyarországot, ugyanakkor a magyar kormányfőt, akit indokolatlanul rasszistának és antiszemitának nevez. A Spectator hasábjain eközben napvilágot látott Yoram Hazony válaszcikke, aki azzal érvel, hogy a baloldali hisztéria ellenére igenis van létjogosultsága Orbán Viktorral és Daniel Kawczynskivel való beszélgetésnek, érdemes az ő érdekfeszítő gondolataikat meghallgatni Európa jövőjéről. Hazony kiemeli, hogy a nyugati balos sajtó minden alapot nélkülözve szélsőjobboldalizza a konzervatív politikusokat.

Gyurcsány az úgynevezett évértékelőjében tovább szaporította tévedéseit. „Klerikális és nem keresztény hatalom uralkodik fölöttünk” – állította. Micsoda butaságot mondott. Mindenki tudja Magyarországon, hogy a keresztény egyházak nagyon is visszafogottan viselkednek, mérsékelten szólalnak meg minden politikai kérdésben. Méghogy klerikális uralom! Magyarországon Erdő Péter bíboros, katolikus egyházfő, esztergom-budapesti érsek, Szabó István püspök, a Magyarországi Református Egyházi Zsinat lelkészi elnöke, Fabiny Tamás püspök, a Magyarországi Evangélikus Egyház lelkész vezetője vagy Kocsis Fülöp görög-katolikus, a Hajdúdorogi főegyházmegye érsek-metropolitája jelenti a klérust, ám egyikük sem befolyásolta az országgyűlési választásokat, nem akadályozták a jogállamiság működését. Egyházi munkájukra koncentrálnak s egyházuk nem folyik bele a politikai csatározásokba. Itt is hazudott a klerikális uralomról a Demokratikus Koalíció elnöke.

Valószínűleg tudatosan összekeverte a klerikális hatalmat a keresztény gondolkodású országgal. A régi, kommunista reminiszcenciák miatt.

Sok mindent összekevert még Gyurcsány Ferenc újabb őszödi évértékelőjében. Például Niedermüller Péter gyalázatos nyilatkozatára is kitért. Szerinte a DK-s polgármester pontatlan volt, hiszen Magyarországon nem elég fehér heteroszexuális kereszténynek lenni. Hiszen akkor ő is megfelelne. Magyarországon fehér heteroszexuális FIDESZES férfinek kell lenni.

„Menjenek ezek a pokolba!!!” – háborodott fel saját képzelgésén eztán Gyurcsány.

Hiteltelenségét még azzal is tetézte  a bukott kormányfő, hogy szerinte kudarcos a Fidesz tíz éves családpolitikája. Ennél nagyobb badarságot, hazugságot kevesen találhattak ki. A gyurcsányfan, a Feribe szerelmes hallgatóságnak ez persze gyógyírként hatott, még ha minden szava messze volt a valóságtól. Dehát az ellenzék többsége saját program helyett csak a dezinformációkkal tud a hiszékeny emberek között híveket szerezni.

Egyértelmű, Gyurcsány hatalmat, vezető szerepet akar az ellenzékben. Megtévesztő évértékelője erről szólt. Már-már nyeregben érzi magát, amikor ilyeneket talált mondani: „ha nyerünk, borzasztó időszak jön”. Fel kell készülni arra, ha kormányra kerülnek, akkor majd egyesével fognak hajszát intézni a polgári tábor ellen (nyilván főként a Fideszre és a kormánybarát sajtóra gondolt). Ezért jobb, ha megtanulunk vigyázni egymásra.

Valószínű, ebben a zavaros, nedves és erőszakban tocsogó vágyálomban Feri megint magára gondolt.

Hiszen a levadászásban ő járt elől. Gondoljunk csak 2006 október 23-ára, amikor a rendőrök az ő parancsára – vagy közvetett utasítására – gumilövedékkel és könnygázgránátokkal lőtték a békés tüntetőket, súlyos sebesüléseket okozva, vagy kardlapozva, gumibotozva verték az embereket.

Gyurcsány szellemisége akkor mindenhol ott volt. Jelen volt a bolsevista megoldása a  rendőrségi fogdákban, az ügyészségen, a bíróságokon is. A tüntetésben résztvevők büntetései, a gyorsan ítélő bírók ítéletei önmagukért beszélnek. Az emberek elleni hajsza Feri stílusa.

Isten őrizzen minket egy ilyen embertől.

(Fotó:MTI)

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

20 hozzászólás

 1. Kedves István!

  Igen, rémisztő ez az ember… azt nem mondom hogy hülye, de az emóciói alapján inkább diliházba való mint egy ország élére. Kényszergyógykezelés???? Esetleg lobotómia…

 2. A diplomáját mástól lopó szánalmas képződménytől mi mást is várhatnánk,mint hazugságot,uszitást és tudatos amnéziat az uralkodása idején elkövetett gaztettekért.Az alkoholizmusa nem mentség a felmentésére ,s remélhetőleg ezt a jelenlegi csatlósai is látják .Az ellenzéki lista csak az álszent Pilatusnak és a csatlós pártvezetőknek kedvez a következő választásokon.Számukra nép csak popolizmus,demagógia.

 3. A Pokolban Gyurcsánynak és társainak van helye, hiszen ők a nagy ámítók!

 4. Kádár és Demszky megőrült Gyurcsány alkoholista lett. Az elkövetett bűnök nem maradnak következmények nélkül.

 5. Nem csúsztatott, a dékások valóban nem tartoznak a magyar nemzethez. Aki nemzetközi az nem lehet nemzeti, a kettő egymást kizárja.

 6. Ha mi magyarok itthon migránsok vagyunk, akkor minek tekinthetők az ausztrálok, vagy az amerikaiak? És ha már téma a betolakodás honfoglalásunk kapcsán, akkor hogyan aposztrofálhatók a mostani Gyurcsányvilla lakói?
  Valóban egyfajta migránsok ők, betolakodók és rablók!

 7. Egy utolsó mocskos gazember, egy köztörvényes bűnöző. Már csak az a kérdés, miért van még mindig szabadlábon? Ki ezért a bűnténnyel felérő mulasztásért a felelős?

 8. ” idegenek vagyunk, idegenszívűek, mocskos liberálisok, komenisták, Soros-ügynökök, brüsszeliták”

  Azok!

  Ugyanakkor eddig minden (!!!!) liberálistól azt hallottam, hogy ők csak ITT LAKNAK, de amúgy
  semmi közük az országhoz, nemzethez.

  Akkor viszont nincs belepofázás.

 9. Gyurcsány szellemiségről azért
  ne beszéljünk.Amit Ferink képvisel az önérdek
  füszerezve idegen érdekek kiszolgálásával, mert
  ez a jövedelmező.
  Ha Ő kivülállonak érzi magát valoszinüleg az is.,mert
  amikor nyugdijazni fogják
  akkor lehet hogy nem egy tönretett Magyarországon fogja
  tengetni ..szegény.. milliárdos életét.
  Reméljük az uj szavazokat nem tudja elérni
  ezzel a katyvasszal amit felszolgál ujra meg
  ujra.

 10. Vajda Miklós

  Ne vesszünk el a részletelben!
  A ciik tételesen cáfolja Gyurcsány sunyi hazugságait. De ezt csak azok veszik észre, akik éltek a Kádár rendszerben, és felnőttek voltak 2010 előtt. Az akkor érettségizettek ma 28 évesek. Nekik az a korszak csak múltba vesző történelem. Majd jött tíz év országépítés, de nncs viszonyítási alapjuk, éppen azért, mert korábban gyerekek voltak. Na, ezeknek beszél Gyurcsány, ezt a mára már szavazóvá lett réteget akarja megszerezni magának. Ezért mondja a tetszetős hazugságait, de egy Stefka István kevés ahhoz, hogy mindezt megcáfolja. A kormány kommunikációs szakembereinek kellene eljutni ehhez a réteghez, mert nekünk, idősebbeknek úgyis hiába beszél Gyurcsány. Legfeljebb még megmaradt bolsevikok hisznek neki.

 11. Miért bántjátok? Őszöd óta most már néha nem hazudik. Van, amikor az igazat mondja:

  „Idegenek vagyunk, idegen szívűek, mocskos liberálisok, kommenisták, Soros-ügynökök, brüsszeliiták, patkányok. Ezek vagyunk.”
  Ezt ő maga mondta. Lehet, hogy mégis van valami abban, hogy “borban az igazság”. Sok borban. Meg sok whiskey-ben. Aki látta a tévében az évértékelőnek nevezett bohócmutatványát, láthatta, hogy nem volt józan.

 12. Gyurcsány évértékelője nem más, mint a kormány szavainak, tetteinek szándékos félreértetése jól megtervezett uszítási céllal, valamint súlyos hazugságok megteremtése DK-s módra. A kormányról kialakított pozitív kép szándékos rombolása ez Gyurcsány “évértékelője”.
  A kormány által elért világszerte elismert pozitív eredmények, Gyurcsány általi önkényes, és teljesen hiteltelen mínusz előjellel vett beszorzása Gyurcsány által, így lesz a DK párt vezetőjének előadásában, a FIDESZ kormány magyar gazdasági csodájából, pl. a 800 000 új munkahelyteremtésből, sikeres beruházásokból… a nagyot bukott volt miniszterelnök kiejtett szava teljes hazugság: „hogy a haza iszonyatos állapotban van.”
  A hazugságért, hamis információkért, álhírekért, a kamu hírekért nem felel Gyurcsány? Bármit mondhat egy pártvezetője a párt évértékelőjén?
  Gondolom, Gyurcsány nem tud még a többek között a 800 000 új munkahelyről, nem tud …a beruházásokról. Nem tájékozódott, nem tud az elmúlt 9 év gazdasági csodálatos eredményeiről. Ő még lemaradt a Gyurcsány-Bajnai kormány által előidézett csőd közeli állapotoknál, az IMF hitelnél, a svájci frank hitel erőltetésénél, melybe sok százezer ember belerokkant, talán azt sem tudja, hogy az Orbán kormánynak köszönhetően volt, nincs IMF hitel.
  A haza akkor volt iszonyatos állapotban, amikor Gyurcsány volt a miniszterelnök.
  Ellenzéki politikusok által elhangzott aljas kijelentés kormányra kenése sem idegen Gyurcsánytól.
  Milliók hallhatták az ATV stúdiójában kb. egy éve, hogy Bangóné miként patkányozta le a magyar nemzet többségét és most mit olvashatunk Gyurcsány szócsavarásának köszönhetően? Azt, hogy a magyar kormányra értelmezi a nemzet lepatkányozását az MSZP-s Bangóné helyett.
  „A magyar kormány értelmezésében mindannyian bevándorlók lettünk, mert nem olyanok vagyunk, mint ők, idegenek vagyunk, idegenszívűek, mocskos liberálisok, kommunisták, Soros-ügynökök, brüsszeliták, patkányok.”
  „Nemzetről beszélnek, de gyilkolják a nemzetet.”
  Ezért a hazugságért, uszításért nem kellene az erre illetékeseknek feljelenteni, ő „hatalmasságát,” hiszen, ha ezt a mondatot külföldön hallják, akkor arra gondolhatnak, hogy tényleg diktatúra van, hiszen gyilkolják a nekik nem tetsző embereket. A hamis tájékoztató alapján feltételezhetik, hogy akiket gyilkolnak nem mások, mint az ellenzékiek, a kormánnyal szemben állók, most az van, ami kommunizmusban volt. Ezt akarja Gyurcsány sejtetni.
  Magyarországon tudjuk, hogy ez a gyurcsányi uszítás egyik legaljasabb típusa, hiszen senki sem gyilkolja a nemzetet. Szándékosan gyilkosként akarja a világ előtt kormányunkat bemutatni.
  A fent idézet mondat sajnos a 2006. október 23-i 1956-os forradalomra emlékezők esetében tényleg megtörtént, de aki a békés emlékeztetőkbe lövetett, lovasrohamot indítatott, embereket vertek véresre, az nem a mai kormány volt, hanem az akkori miniszterelnök a szemkilövető. Igen Gyurcsány volt a felelőse a 2006. október 23.-án Budapesten bekövetkezett borzalmas véres eseményeknek, amelyről akik ma 20-30 évesek, mivel még akkor gyerekek voltak, talán nem is tudnak semmit, talán Fekete-Győr, Cseh, Donáth Anna…sem.
  Komolyan kérdezem, az illetékesek a fenti gyurcsányi kijelentést szó nélkül, és büntetés nélkül hagyják? Hogyan lehet egy ilyen aljas uszító politikust, aki magyart, magyar ellen hergel büntetlenül hagyni? Miért hazudta, hogy gyilkolják a nemzetet? Talán arra gondol ő mindent megtehet, lehet neki szabadon hazudni reggel, délben , éjjel és este nem lesz semmi következménye? Tényleg nem kell, hogy következménye legyen a kijelentett szavaknak?

 13. Nem vesz meg DK-ra

  Sokszor mondják, hogy sokat iszik. Lehet, hogy e mögött a szánalmas, kocsmába illő handabanda mögött is ez keresendő (bár lehet, hogy a gyűlölet veszi el az eszét ennyire). Ám rossz helyen folyik itt a vita. Ez az ember egyre betegebb. Egy pszichiáteri orvosi konzulim lenne a helye, hogy ezt az évértékelőnek nevezett bohócszámot megvitassák.

 14. Szegény Öszödnek igencsak régen volt jóhíre.
  Már Gyurcsány megjelenése előtt is jó hosszú időre kompromittálódott a kormányüdülővel.

 15. . De iszonyat érzés, hogy a hazánkban hazátlanok lettünk.” Ezt mondta Gyurcsány.
  Ebben is iszonyatosat téved a táncos-komikus idióta. Magyarország a MAGYAROKÉ,és nem a hazátlan gyurcsányféléké! Azt nem tudom,hogy hol is lehet a hazájuk,de alighanem Tarnopolban. Azt a hazájukat elhiszem. Vajon ott hogyan is lettek hazátlanná?

 16. Azt állítja fletó – néztem – hogy komenistának meg patkánynak tartjuk őket nos patkánynak ők neveztek minket , komenistának meg ők tartják magukat!

  Ennyit az igazmondásról!

 17. Poroszlai Róbert

  csak a mentelmi jog! …az a fontos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük