Karácsony „444-es” beszéde

Volt már a Király beszéde (VI. György brit király), Gyurcsány őszödi beszéde, most Karácsony Gergely titkos beszéde került nyilvánosságra. A kérdés az, hogy igazságbeszéd volt-e? (Ahogy Konrád György, Esterházy Péter ezt állította Gyurcsány beszédéről.)

Döbbenetes erejű hangfelvétel jelent meg szerdán a Herbal Reality youtube csatornán, amelyen Karácsony Gergely hallható, amint szűkebb körben, egy baráti hangvételű beszélgetés során mesél arról, milyen harcokat vív Zuglóban, a kerületben mélyen gyökerező MSZP-vel. A felvétel szerint Karácsony attól nem tart, hogy Gy. Németh Erzsébet (DK) megnyerné a választást. Az MSZP-s Horváth Csaba viszont „kurva nehéz falat”, és „szikla szilárd”, vele annyiban jól is járna a kerület, hogy „Csabának legalább annyi esze van, hogy tudja mi az, amiért börtönbe lehet menni”. Ami ennél is rosszabb konstrukció Karácsony szerint, az a zuglói szocialisták másik alternatívája. Ők „egy sokkal jobb renoméjú, volt iskolaigazgatót” támogatnak, aki „két perc után nem fogja tudni, hogy hol van, és szétlopnak mögötte mindent”. Ezek az ellenzéki főpolgármester-jelölt saját szavai. Arról is beszél, hogy ő biztos, hogy nem mehet vissza Zuglóba, mert elásnák. Tóth Csaba pedig többször is megfenyegette már a családját. 

Ennek a beszédnek a kiszivárgása megrengetheti Karácsony Gergely és a szocialisták eddigi népszerűségét és még jobban alááshatja hitelességüket. Nem mintha olyan sok maradt volna abból. A kérdés az, hogy kinek az érdekében állt a titokban felvett beszélgetés nyilvánosságra hozatala? Cui prodest? Miért éppen a balliberális 444.hu portálnak állt érdekében a szocialisták és Karácsony főpolgármester-jelölt lejáratása? 

Emlékezzünk Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének rejtélyes megjelenésére – máig nem tudjuk ki vitte a kazettát a Magyar Rádióba – és annak következményeire. Óriási tüntetés-sorozat kezdődött Gyurcsány Ferenc miniszterelnök ellen, benne a híres 2006. október 23-ai békés demonstrációval, amit Gyurcsány a rendőreivel véresen szétveret. A rendszerváltás utáni demokrácia tizenhatodik évében ez volt az első ilyen diktatórikus, bolsevista attak, ami egyben figyelmeztető jel volt a társadalom számára, hogy ezek nem viccelnek, visszatértek, eddig és ne tovább.

Az egykori KISZ-es, DEMISZ-es vezérboy végül is 2009-ben megbukott. Majdnem vitte magával a gazdasági csődbe került országot. Ennek a történetnek is voltak mellékszálai. Szóbeszéd járta, hogy Rózsa- Flores Eduardo, a kalandos életű harcos, aki állítólag az őszödi hangkazettát kicsempészte, a bosszú áldozata lett Bolíviában. Valaki innen, Magyarországról feljelentette a bolíviai elnöknél, Morálesnél, hogy terrorista merénylet készül ellene. Az élő tanú, Flores sorsa szörnyű véget ért: megkínozták, meggyötörték, végül agyonlőtték.

De ezzel az őszödi beszéd nem ért véget.

A Magyar Szocialista Párt, Gyurcsány hathatós segítségével, elkezdett leszalámizálódni, és mára a baloldal rendszerváltó pártja a megsemmisülés útjára lépett. Ne feledjük, az őszödi beszéd előtt két évvel egy jelentős MSZP-s politikust tettek lapátra, Medgyessy Péter miniszterelnököt, akik azt merészelte mondani 2004-ben, hogy az SZDSZ körül súlyos korrupciós tevékenység tapasztalható. Hamar lemondatták. Mit tesz Isten, Medgyessy állítólagos barátja, Gyurcsány Ferenc lesz – az Apró-Dobrev klán megbízottja – minden országgyűlési választás, választói felhatalmazás nélkül Magyarország miniszterelnöke. Így is lehet hatalomhoz jutni.

Nézzük Karácsony Gergely 444-es beszédét és a szocialisták maffiaszerű működését. Vagy itt nemcsak a vergődő szocialisták ügyetlenkedéseiről  van szó? A lefelé csúszásban besegít nekik valaki folyamatosan? A háttérben talán a DK elnöke, Gyurcsány Ferenc ügyködik?

Gondoljunk csak ennek a szerencsétlenkedő Karácsony Gergelynek a lebőgésére, aki az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök jelöltjeként indult a tavalyi országgyűlési választásokon. Mekkorát bukott! Még Áder János köztársasági elnököt is megfenyegette. A végeredmény előtt néhány órával a Várban, a Köztársasági Elnöki Hivatal előtt tartott sajtótájékoztatóján Karácsony felszólította Áder Jánost, hogy ha a Fidesz nem szerez többséget, akkor ne Orbán Viktort kérje fel kormányalakításra, mert az ellenzéki pártok nem akarnak együttműködni a Fidesszel. Kis csacsi. Még ha reményük lett volna jó eredményre, éppen a Fidesz nem működött volna együtt azzal a balliberális ellenzékkel, amelyik percenként elárulta, elárulja hazáját belföldön és külföldön egyaránt. A Fidesz-KDNP ugyanis harmadszor is kétharmaddal nyert.

Nem volt véletlen tehát, hogy egy országosan leszerepelt politikust most ismét bizonyos erők újra előre tolták a nagy összefogás jegyében.

Karácsony elég nagy mafla ahhoz, hogy besétáljon a kelepcébe és hülyeséget hülyeségre halmozzon.

Ez történt ezzel a beszéddel is. Egyrészt a szocialistákat megvádolta – csak ellenkező előjellel, mint anno Medgyessy –, hogy Zuglóban a szocik szétlopnának mindent, ha hatalmat kapnak. Másrészt elárulta, hogy ő nem mehet vissza Zuglóba, mert elásnák. Nyilván nem akart Sápi Attila MSZP-s képviselő, pénztárnok sorsára jutni, aki rejtélyes körülmények között eltűnt.

Maradjunk egy pillanatra ennél a mondatnál, hogy elásnák. Mármint Karácsonyt. Hirtelen a nagy maffiafilmek jutnak eszembe a Keresztapa, meg a Casino. Ott volt szó elásásról. S akik útban voltak, azokat el is elásták a sivatagban.

Mi lehet itt a szocialistáknál?

Milyen maffiaszervezet működhet egy normális demokráciában, ahol emberek csak úgy eltűnnek Zuglóban? A főpolgármester-jelölt mitől és kitől fél? Tóth Csaba, zuglói szocialista elnök neve többször is előfordul a hangfelvételen, mint fenyegető. Valóban oka lenne Karácsonynak félni? Ezért nem lépett a zuglói parkolási ügyben, mert milliárdon felüli a kár és a pénzt a haverektől már nem lehet visszaszerezni? Ezért hallgatnak az ingatlan és közbeszerzési mutyikról, mert kiderülne az igazság? Valaki valamit elhallgat, valakik valamiket elhallgatnak. Ennek a beszédnek, ezeknek az ügyeknek vannak tanúi is. Csak nehogy úgy járjanak, mint Rózsa-Flores Eduardo vagy az említett Sápi Attila volt szocialista képviselő.

Összegezve. Karácsony körül minden bűzlik. Kezd olyan lenni ez a történet, mint az olajszőkítés véres leszámolásai, maffiakapcsolatai. De az akkor csak a pénzről szólt, most a tét sokkal nagyobb, Magyarországról van szó. A Dobrev-Apró unokák, Gyurcsányék, a Donáth leszármazottak és a többi ávéhás örökösök ezerrel támadnak az Európai Unióban hazánk ellen. Karácsony Gergely egy balek. Ő csak stróman. Tudtán kívül vagy tudtával beszervezték. A belső körökbe sohasem fog bekerülni. Ennek ellenére felettébb gyanúsak mellébeszélései, hazugságai, igérgetései.

Egyértelmű, hogy fogott ember.

Egy fogott ember ne akarjon politizálni, főként egy olyan városban, Budapesten, amely az ország szíve, szellemi központja. Kár lenne, ha a fővárosba beköltözne a balliberális maffia. Én úgy vélem, óvakodni kell egy ilyen embertől és a hasonszőrű emberektől.

Ez is érdekes

A reneszánsz ember

Emillel a médiaháború első fordulójának csúcspontján kerültem kapcsolatba 1994 nyarán. Horn Gyuláék győzelme után felkértek …

5 hozzászólás

 1. A sajatjai adtak ki ,csinaltak ki ezt a hulyegyerek KariGerit !!! Erre a beteges hazudozo KariGerire meg a kutyamat sem biznam nemhogy egy 2millios fovarost!!!!!

 2. Ne felejtkezzünk el, a démonokról, a 80 centi magason levő radiátor csőről, és a hangtechnikus kígyóméreg általi állítólagos haláláról sem, és a természetes halállal elhunyt, de több alkalommal kiszivárogtatással megvádolt politikusról sem.
  RIP

 3. “Kár lenne, ha a fővárosba beköltözne a balliberális maffia. ”
  Igazából onnan soha ki nem költözött. Most is ott van. Egyelőre még nem a főpolgármesteri tisztségben,de igen törekednek rá,és Budapest nem vidék. Vidéken nem volt szdsz,illetve ami volt,az a maszophoz szorulásuk idején felszámolódott. (azért vigyázni kell velük,mert most is “munkálkodnak”. Ahogy azt a kampány alatti mocskos működésük,MINDENHOL megmutatta.)

 4. Vajda Miklós

  Már korábban több politikus is kijelentette, hpogy a politika összefonódott a bűnözés legmagasabb szinten szervezett formáival. https://www.origo.hu/itthon/19990323apolitikusok.html Tiszta Amereika. Ennek látjuk szép példáját, most éppen Karácsony kijelentéeseinek nyomán.
  Nekünk, egyszerű választópolgároknak ki kell használnunk az adódó lehetőséget arra, hogy ne csak az ellenségeink által feltett Tarlós vagy Karácsony kérdésre adjunk pozitív választ. Arra is oda kell figyelnünk, hogy szerte az országban a megválasztandó képviselő testületekbe ne juttassunk be olyan személyeket, akik a liberális oldalhoz köthetők.
  Ugyanis, ha ez megtörténik, akkor – élve a képviselói mandátumukkal – törvényesen hozzájuthatnak fontos információkhoz, amelyeket azonnal továbbítani fognak a megbízóikhoz. Mert ezeket nem érdekli a képviselői eskü. A továbbított információkat felhasználva pedig, a lakosságot manipulálva a 2022-es választásokra előkészíthetnek egy hatalomátvételi szándékot.
  Már csak ezért is nagy a tét, és mindenhol meg kellene akadálíyozni, hogy ezek a személyek bejussanak a képviselő testületekbe.

 5. László Károly

  Ez igy van Vajda úr beleértve a hozzászóllásait is a Paláverben !Csak igy tovább

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.