Migránsháború

Orbán hozta a formáját a kötcsei polgári pikniken is. Egyértelmű, világos válaszokat fogalmazott meg a népvándorlás miatt kialakult európai és magyarországi veszedelemről.

Lényegében, amiről szó volt, azt már számtalan más alkalommal elmondta, mégis más megvilágításba kerültek az újkori népvándorlás egyértelmű következményei. Az európai baloldal lényegében fel akarja számolni a nemzetállamok etnikai alapjait azzal, hogy a ránk erőltetett migránsáradattal megbontja az évszázadok alatt kialakult európai kulturális egyensúlyt, melynek talpköve a kereszténység, a keresztény alapokra építkező civilizációnk.

S ezt a brüsszeli balliberális elit nem is titkolja, hiszen továbbra is szívesen fogadja, menti az Észak-Afrikából, Ázsiából hajókkal érkező gazdasági menekültek százezreit. A törpe magyar balliberális oldal pedig szolgaian, elvtelenül kiszolgálja e nagyhatalmi érdekeket. Nem véletlen, hogy a miniszterelnök leszögezte: az Európai Unió előtt két út van, a megújulás, vagy a szétesés között kell választanunk. A Brexit, azaz Nagy-Britannia népének döntése az Európai Unióból való kiválásról az első komolyabb figyelmeztető jel volt, hogy a jelenlegi uniós politika nem folytatható tovább.

Európa elvesztette önazonosságát, elvesztette identitását s ez minden baj forrása. Az elkövetkező évek politikája erről fog szólni. Vagy megerősödnek a nemzetállamok, összezárnak és megvédik a nemzeti értékeiket, megvédik Európa és saját országuk nemzeti, etnikai alapjait, vagy helyébe lép a zűrzavar – nyelvi, vallási, kulturális káosz -, amiből nincs visszaút.

Ezért kell megállítani Európa külső határainál a migránsáradatot. Bármi áron.

migrantwar

Magyarország elsőként védte meg a schengeni határait az illegális bevándorlóktól. S mindezt európai módon, nemzeti alapon tette. Ki kényszeríthet ránk egy multikulturális társadalmat? Senki. Ezt csak az európai balliberális elit szeretné, néhány jobboldali, agymosott párt támogatásával.

Orbán Viktor úgy látja, ma már ott tart Európa, az Európai Unió, hogy vannak olyan országok, akik „elestek” a muszlim világ térhódításával szemben és vannak olyanok, aki nem estek el, tartják magukat. Ezek a Visegrádi országok (V4-ek) – Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Magyarország – s ez ad reményt egyre több Európai Uniós országnak. Ehhez volt szükség egy világos, nemzetéhez elkötelezett szemléletre, amely megakadályozta, hogy az álszent moralizálás Közép-Európában is teret nyerjen.

A felmérések szerint egyre inkább érződik, hogy a brüsszeli migránspolitikával kapcsolatban nő az elégedetlenség és egyre mélyebb az ennek köszönhető társadalmi válság. A nyugati polgárok többsége – ez Ausztriában és Bajorországban érezhető leginkább – úgy látja, hogy fejük felett döntenek és érdekeik ellenében. A migránsok nem egyszerűen jönnek, hanem szervezetten hozzák őket. Egyes térségekben lassan kisebbségbe kerülhet az őslakosság a bevándorlókkal szemben. Ezeket a veszélyeket észlelik már tőlünk nyugatra.

Az tény, hogyha az európai elit nem tér észhez, akkor könnyen migránsháború törhet ki. A brüsszeli vezetés kezéből kicsúszhat a kezdeményezés, az irányítás. Ez senkinek sem lehet érdeke. Ezért lenne szükség arra, hogy az EU komolyan vegye a V4-ek konkrét cselekvési terveit a migránsválság kezelésére.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

egy hozzászólás van

  1. ” Ezért lenne szükség arra, hogy az EU komolyan vegye a V4-ek konkrét cselekvési terveit a migránsválság kezelésére.”
    —————————————————————————————————————————————————————————-
    Ez lehetetlen kívánság. Brüsszel, élén a tepizóssal önmagát sem veszi komolyan, nemhogy Európa érdekeit!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.