Nur nicht beszaren!

Ahogy a művelt német, sváb vagy magyar mondja.

Nem mondom, nagy a tét az európai parlamenti választásnál, de én hiszek a józan észben, a józan belátásban. Itt persze elsősorban a magyarokra és a kelet-közép-európai emberekre gondolok. Nekik óriási tapasztalatuk van az idegen katonai megszállásokban (török, orosz, német, szovjet megszállás), annak kulturális, civilizációs, több generációt átívelő romboló hatásáról is vannak emlékeik. S van tapasztalatuk, technikájuk a túléléshez is. Kérdezzük meg csak a letteket, litvánokat, lengyeleket, cseheket és persze a magyarokat, hogy a negyven évnyi szovjet diktatúra mit jelentett számukra.

Magyarországtól keletre és északra ezt nem kell magyarázni.

Annál inkább kell magyarázni a tőlünk nyugatra fekvő jóléti államokban, ahol még mindig nem értik egy idegen népesség tömeges megjelenésének következményeit, ami most ugyan még nem jelenik meg a megszállásban, de előbb-utóbb az afrikai, arab, ázsiai többség ráerőszakolhatja a nyugati, keresztény kultúrára, civilizációra saját kultúráját, vallását, nevezetesen az iszlámot.

Ez az EP-választás valószínüleg a volt kommunista országok lakosainál a bevándorlás teljes és látványos elutasítását fogja elhozni. A nyugati demokráciákban kétesélyes a voksolás, mert még mindig erős a liberalizmus, a zöld-vörös-baloldali befolyás, a nyílt társadalom ideológiája és az úgymond jobboldali-konzervatív néppárt balra tolódása, ami végveszélybe sodorhatja Európát.

De ne előlegezzük meg az emberi hiszékenység és a butaság győzelmét.

Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy az uniós tagországokban nagyon erős még mindig a jól lefizetett ultraliberális sajtó, a jól megfizetett uniós adminisztráció, a bürokrata-politikusok hada, az egykori szovjet övezet kommunista nómenklatúrájának, leszármazottainak befolyása, akik hajlandóak elárulni nemzetüket csak azért, hogy végrehajtsák a „mestertervet”, azaz elárasszák Európát illegális migránsokkal. Tehát ezeknek az államoknak (Hollandia, Németország, Belgium, Luxemburg, Svédország stb.) a polgárai is támogathatják szavazataikkal az őrült ötlet megvalósítását.

Csak néhány példa erre. A belgák és a hollandok még mindig a dzsungelben, Kongóban, Angolában, Dél-Afrikában és egyéb afrikai országokban érzik magukat, ahová fegyverrel vitték a „civilizációt”. Most azt gondolják, ha Európába terelik, hívják be ezt a népességet, akkor európaivá tudják tenni őket. Tudjuk, hogy ez nem igaz, ez lehetetlen.

Magyar támogatói is vannak ennek a Soros-féle „mestertervnek”!

A kisebbségben politizálók közül itt van például Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége, a kommunista Apró Antal unokája. Meghal a hatalomért, azért, hogy kijuthasson Brüsszelbe a DK színeiben. Ott aztán árulni lehetne a hazát. Nos, legutóbbi kampány rendezvényén azt süvöltötte Dobrev, hogy „Vissza akarjuk szerezni a hatalmat!” Milyen hatalmat akarnak ezek visszaszerezni? Kiket fenyeget ez a szerencsétlen nő? Minket, magyarokat? Azt a magyar népet, akik elszenvedték nagypapája közreműködésével az 56-os forradalom leverése utáni megtorlást? Azért meg kellene mindenkinek gondolnia, hogy egy ilyen személyt kijuttatna bárki is az Európai Unióba. Ez lenne maga a szégyen. Bár még megnevezhetnék egy-két ilyen balliberális személyt, akik nem magyar érdekeket képviselnének odakint. De hát mindenkinek szíve-joga arra adni a szavazatát, akiről úgy gondolja, hogy szolgálja a hazát.

Hanem végül egy érdekes, tanulságos interjúra hívnám fel a figyelmet, ami Neokohnon nevű zsidó portálon jelent meg a napokban, amiben is Kenneth Abramowitz a következőket mondta: „A nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog menekülni”. Egyébként egyre többen vannak itt, telepednek le Magyarországon. Annyit tudni kell, hogy Kenneth S. Abramowitzot a nemzetközi médiában az amerikai Republikánus Párt egyik legnagyobb adományozójaként tartják számon. Az egészségügyi szektorban érdekelt. Mesterdiplomát szerzett a Harvard Egyetemen. A SaveTheWest.com létrehozója, 25 különböző zsidó és cionista szervezetben aktív, köztük az Amerikai Cionista Szervezetben. Idén márciusban a Mathias Corvinus Collegium migrációs konferenciájának (MCC Budapest Summit on Migration – The Biggest Challenge of Our Time?) meghívott vendégeként tartott előadást Budapesten. Csere Ivett nagyon kivételesen egyenes gondolatokat kapott Abramovitztól:

„Az antiszemitizmus olyan járvány, ami ma kezd visszatérni az Egyesült Államokba is, de meg kell állítanunk. Ha nem áll meg Júdeánál, akkor a következők a keresztények lesznek. Ezért is fontos, hogy győzzünk felettük.

– És mely csoportokat tekinti ma az antiszemitizmus fő forrásainak Amerikában?

– A négy hamis narratíva képviselőit – kivéve az izolacionistákat, akik egyszerűen csak nem látják át az eseményeket. A másik három narratíva viszont veszélyt hordoz. A vörösek mellett a zöldek, azaz a politikai iszlám követői (akiket fontos megkülönböztetni a többi muzulmántól, mert léteznek különbségek), valamint a globalisták, köztük az ENSZ és az EU vezetői. Ők ma jelenleg mind a nyugati civilizációnak az ellenségei, akiknek az intézményeit le kell rombolni…

Önöknek Kelet-Európában három lehetőségük is van: megváltoztatni vagy elhagyni az EU-t, illetve egyszerűen figyelmen kívül hagyni azt. Ha nem döntenek bölcsen, hanyatlás elé nézhetnek, mint a nyugati civilizáció.

Bár én egyelőre nagyon pozitív várakozásokkal nézek Kelet-Európára. Szerintem a nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog költözni.

A legfontosabb kérdés tehát az, hogy száz év múlva fognak-e keresztények élni Európában? Szerintem Kelet-Európában a válasz igen, de Nyugat-Európa számára lehet, hogy nem. Ezért vagyok nagyon optimista Európa keleti felét illetően, beleértve Magyarországot is – szemben Nyugat-Európával.”

Ez a különleges üzletember világosan beszél. Akik az urnákhoz járulnak, tudniuk kellene ezt. Sajnos sokan nem tudják döntésük következményeit. De hát legyünk pozitívak: nur nicht beszáren!

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

11 hozzászólás

 1. Bajnóczi Klára

  Csakis a józanész dönthet, nehogy már a hazaárúlók szerezzék vissza a hatalmat, minnél többen menjünk szavazni. Hajrá FIDESZ-KDNP, Hajrá Magyarország!!!

 2. “Egyébként egyre többen vannak itt, telepednek le Magyarországon. ”

  Igen. A nyugat-európai zsidók, az “újhollandok” és az “újbelgák” tömegesen vásárolják
  fel B.Felvidék és az Alföld falvainak ingatlanjait. Ők hogy állnak a falusi CSOK-kal?
  Valóban kell ez nekünk? Nincs elég bajunk?
  És miért nincs kitakarítva végre az összes hálózat a CEU-val, TASZ-szal és Amnestyvel együtt?
  Sírunk-rívunk, de nem csapunk oda, ahova kellene.

 3. ÉN MÁR SZAVAZTAM ! MINDENKI MENJEN EL SZAVAZNI ! AZ X-ET PEDIG A NÉGYESBE TEGYE ! PONT !

 4. „A nyugat-európaiak fele Kelet-Európába fog menekülni”.
  Tudok ilyen bevándorlókról is.
  Gyerektelen,s nem is gazdag emberek. Pont miattuk ilyen a “művelt” európa .
  A genderwc-vel és a b.ziházassággal együtt. Nem kellene,hogy ezeket a szokásaikat meghonosítsák Nálunk!
  Amelyik Nemzet puskalövés nélkül ad át területeket a megszállóknak,hááááát hülye az,mint a kóhnbéláék,kóhnblenditék.
  Ráadásul,nem is a sajátjuk volt.

 5. Bakonyi Gábor.

  Valaha a királyság azt jelentette, hogy a király fölött nem áll senki, csak az Isten, és a király sem tehetett akármit, mert el kellett számolnia Isten felé a tetteivel. A gyakorlat alapján egy köztársaságban viszont úgy tűnik, minden tett következmények nélküli lehet, és senki felé nem kell elszámolni a tettekkel. A népfelség eszméjéből viszont az következne, hogy ahogy egy királyi felségnek el kell számolnia Isten felé, ugyanúgy a választók is felelősek a tetteikért. Az a gyakorlat tarthatatlan, miszerint kártékony kisebbségek zavartalanul tevékenykedhessenek, a következményeket viszont közösen viseljük! A kártevők vagy viseljék tetteik következményeit, vagy szakadjon ketté társadalom!

 6. “De ne előlegezzük meg az emberi hiszékenység és a butaság győzelmét.”
  Az emberiség egész történelme erről szól. A döntéshozatalban mindig a hülyék vitték a primet.

 7. “A vörösek mellett a zöldek, azaz a politikai iszlám követői (akiket fontos megkülönböztetni a többi muzulmántól, mert léteznek különbségek)”
  Nincsen kedvem az iszlámon belüli különbségekre figyelni. Mivel Allah maga a Sátán a muszlimok tulajdonkép a Sátán hívei, ezért en bloc el kell mindent utasítani ami az iszlámmal kapcsolatos. Ne várjuk meg, hogy egy egy muszlim “megvilágosodjon” vagy meghallja “Allah parancsát” és kamionnal tapossa halálra a korzón békésen sétáló embereket. Ha ez csak elszigetelt dolog lenne, de már többször megtörtént..
  Minden muszlim veszélyes és mindegyiket örökre ki kell innen Európából dobni.

 8. Zsiddanschen haben beszarten? Kezditek látni, hogy a liberálisaitok, marxistáitok, komcsijaitok és kultúrmarxistáitok mekkora bűnt követtek el önmagatok ellen, amikor 250 év kemény munkájával lejárattátok a kereszténységet?

  Úgy kell nektek, Palesztina is lesz még szabad föld!

 9. Szőke ciklon

  Hát én nem örülök ennek a jóslatnak! Van itt már elég belőlük, akik különbnek tartják magukat a magyaroknál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük