Önfeladás, balekság?

A stockholmi belvárosban zsúfolt tömegbe hajtó teherautó először nem riadalmat keltett. Az emberek nem futottak el, hanem az ott sétáló svédek, turisták egy része felvételeket kezdett készíteni az eseményről, nem zavarta őket, hogy emberek halnak meg és számosan megsérülnek. Az ottlévők akkor kaptak csak észbe, amikor géppisztolyos rendőrök, kommandósok rohantak s kiabálták, hogy menjenek biztonságos helyre, terrortámadás történt.

Nizzában, Párizsban, Brüsszelben, Berlinben, Kölnben és Londonban elkövetett iszlamista merényletek, terrorcselekmények után még mindig nem kapcsolt az emberekben a veszélyérzet. Ha így folytatódik ez Nyugat-Európában, akkor könnyen meglehet, hogy későn, vagy egyáltalán nem reagálnak majd minden veszély forrására.

Arra, hogy migránsok százmilliói lepik el Európát, velük együtt az Iszlám Állam terroristáival.

Míg az illegális migráció csendben zajlik, a terrorista merényletek mindennaposak, addig az Európai Parlament többsége és az EU vezetői nem Európa megvédésére fordítják energiájukat, hanem arra, hogy megbüntessék azokat az uniós államokat, akik nem akarják a kvóta szerint szétosztott migránsokat befogadni. A háttérben persze a multinacionális érdekek, a migránsbiznisz és maga Soros György áll. Ugyanis Soros olyan menekülési csatornák kialakítását követeli, amelyeken keresztül biztosítani lehet az emberek célországokba történő biztonságos átszállítását.

Ezeken a hasábokon már idéztem Friederike Beck írót, újságírót, akinek Sorosról ez a véleménye: “Soros György egyfajta csővezetéket akar  felállítani, ami nem olajat vagy földgázt szállít, hanem embereket pumpál Európába Közel-Keletről, Ázsiából és Észak- Afrikából. Ez olyan stratégia, amely kivérezteti, illetve destabilizálja a küldő, de a befogadó országokat is s ami előbb vagy utóbb Európa összeomlásához vezet”. S valljuk be, ezek a célkitűzések a globális elit terveinek felelnek meg.

Andreas von Rétyitől, a PestiSrácok.hu kiadásában nemrég megjelent George Soros könyvében még azt is olvashatjuk, hogy ez az elit régóta sürget hasonló terveket, márpedig annak érdekében, hogy egy minél nagyobb homogén egységeket hozzanak létre, amelyen belül a nemzetállamok megszűnnének létezni.

Nos, ez az önfeladás a legnagyobb veszély a keresztény többségű, keresztény kultúrával rendelkező Európára.

Van olyan vélemény is, hogy megismétlődhet mindaz, ami kétezer évvel ezelőtt történt. Az erkölcseiben, szellemében és védelmi képességeiben lezüllött, leromlott Róma 476-ban könnyű martaléka lett a népvándorló hunoknak, germánoknak, vizigótoknak, frankoknak és más népcsoportoknak. Így bukott meg a Nyugat-Római Birodalom és ezer évvel később a Kelet-Római Birodalom, Bizánc is. Az iszlám, az Kaszpi-tenger mellől származó Oszmán Birodalom végül elpusztította a keleti kereszténységet is.

Csak nehogy megismétlődjék a történelem!

Manapság az látszik, hogy a sokáig szovjet megszállás alatt élt országok, Magyarországgal az élükön, veszélyérzete sokkal erősebb, mint a nyugati országoknak. Európa keleti fele szervezetten ellenáll az illegális migráció sokmilliós nyomásának. Úgy tűnik, Közép-Kelet-Európa nem akarja feladni nehezen visszaszerzett nemzetállami státuszát. Ragaszkodik identitásához, kultúrájához, hagyományaihoz.

Persze az ördög nem alszik. Soros György Open Society Foundations (Nyílt Társadalom) alapítványai mindent elkövetnek, hogy elégedetlenséget szítsanak, káoszt idézzenek elő Magyarországon.

Tegnap az úgynevezett CEU-demonstráción az oktatás szabadságáért tüntettek és az ellen, hogy ne zárják be a Közép-Európai Egyetemet. Tízezreket sikerült  hazugságokkal, megtévesztéssel az utcára csalni. A józan többség tudja, hogy a CEU-t senki nem akarja bezárni, csupán az oktatási törvénynek, a magyar törvényeknek akar a kormány érvényt szerezni. Másrészt olyan átláthatósági törvénymodósítást fogadott el a múlt héten az országgyűlés, amely alapján a bíróságon kell bejelenteniük egyes civil szervezeteknek, ha a külföldről származó támogatásuk egy évben eléri a 7,2 millió forintot.

S ez miért baj?

Miért baj az, ha a magyarok tudják, hogy mire költik ezek a külföldről pénzelt alapítványok az ismeretlen eredetű pénzeket. Netán lelepleződnek, hogy éppen Magyarország ellen fordítják azt? Erre sajnos egyre több jel mutat.

A felheccelt, felbőszült, agresszív tömeg vasárnap üvegekkel, fémtárgyakkal dobálták meg a rendőröket, trágár szavakat skandálva feléjük. Bemutatkozott a “nyílt társadalom”. Ők, a külföldiekkel együtt (állítólag repülővel, buszokkal szállították, pénzelték őket) kormánybuktatásra jöttek, távolról sem érdekelte őket a CEU, az oktatás szabadsága.

Kevés hely van Európában, de a világon is, ahol ennyire liberális, szabad az oktatás.

Azt azért tudomásul kell venni, aki részt vett ezen a budapesti tüntetésen, hogy az nem az egyetem bezárása ellen tüntetett, hanem Soros Györgyöt, a multimilliárdos egyetemét, annak fellazító szellemiségét védte. Védte azokat a külföldről pénzelt magyar ügynökszervezeteket, akik Németh Szilárd szavaival élve: gründolták a tüntetést.

Soros már 1984-ben betette lábát Magyarországra a hazai kollaboránsok bevonásával, melyeknek feje a teljhatalmú Aczél György volt, az MSZMP KB titkára, a Politikai Bizottság tagja. Tisztelője, Eörsi István író, Soros György kérésére, egy találkozóra hívta a hazai megmondó-embereket a Margit kerti vendéglőbe: Mészöly Miklóst, Csoóri Sándort, Csurka Istvánt, Domokos Mátyást és Vásárhelyi Miklóst. Csurka később írja meg ezt a különteremben megrendezett, gazdag vacsorabeszélgetést a Dr. Utólag című könyvében. Akkor a diktatúra éveiben még nem tudta a kiváló drámaíró, hogy ki ez a Soros. Nem tudta, hogy őt is csak kelléknek akarják felhasználni a liberalizmus épülő oltárához azzal, hogy Soros három millió dollárt szándékozik befektetni külföldi ösztöndíjak, támogatások, anyagi beszerzések, utaztatások formájában a magyar kultúrába. Az író vallomása szerint tizenhét évnek kellett eltelnie 1984-től, amíg teljes valójában felismerte annak a vacsorának a célját és a módszerét: “a csápokat és karmokat, a Disznófejű Nagyúr mancsait, amint nyúl a magyar öntudatért”. Csurka István a 2010-ben megjelent Dr. Utólag Visszaemlékezésében megállapította, hogy Magyarországon már 1990-ben beállt a nyitott társadalom. Ezt írja: ”Soros György díszdoktor lett én meg betiltott. Sorost a Közgazdasági Egyetemen díszdoktorrá avatták rendszerváltási érdemeiért, engem pedig, mint a kormányzó párt (MDF) egyik alelnökét, alapítóját, országgyűlési képviselőjét 1992-ben, még a dolgozatom kibocsátása előtt gyakorlatilag kitiltottak a Magyar Rádióból”.

Visszaköszönnek Csurka könyvének megállapításai a CEU tüntetéseken, ahol az agresszív, liberális kisebbség a “szólás- és sajtószabadság nevében) nekitámadt az MTVA riporterének, stábjának. A munkáját végző PestiSrácok.hu riporterét, Jurák Katát és operatőrét, Kerekes (Kozmi) Andrást biztonsági embereknek kellett megvédeniük a magukból kivetkőzött tüntetőktől, akik ezt skandálták: Pesti Srácok takarodj!, Lógni fogtok!!!! Innen már csak pár lépés a végzetes erőszak.

Náluk ezt jelenti a végtelen szabadság: az erőszakot, a szabad gondolkodás betiltását.

Már most ők alkalmazzák Rákosi, Gerő, Kádár ávós módszereit. Fel kellene ébredniük a megtévesztett civileknek, hogy milyen tüntetésekbe rángatják őket a hangadó, jól megfizetett ügynökök.

Uraik parancsára átvernek mindenkit. Az utolsó évtizedeiben, a váteszként megszólaló Csurka – akinek intéseire nem figyeltek – erre a következtetésre jut: “S mi tagadás, előbb magamban is fel kellett ismernem szerencsétlen magyar fajtám jellegzetességeit. Mindenekelőtt a balekságot. Nincs már faji alapú magyarságunk, nem tudjuk melyik rendszer működik ellenünk, velünk szemben, melyik embernek van valami hátsó célja velünk, sorsnak fogunk fel mindent és belenyugszunk. Keleti emberek vagyunk.”

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.