Pofára esés

Az ellenzéki összefogás hétvégén is hasalt egyet.

Az Álljon le az ország, kezdődjön a sztrájk! felszólítás néhány ezer emberen kívül az országban senkit sem hatott meg. Az ország nem állt le, a fővárosban és a nagyvárosokban zavartalanul zajlott az élet, jámbor kíváncsiskodók, turisták csodálkoztak rá a Várkert bazárban és a Lánchídon, hogy mit hőzöngenek, mit ordibálnak itt többségében jól öltözött emberek, fiatalok és zsigerből gyűlölködő idősebbek.

A decemberben kezdődő agresszió-hullámot ellenzéki politikusok indították el. Először a parlament törvényhozási ülését zavarták meg, majd kivonultak az utcára, onnan az MTVA köztelevízióba.

Az ma már világos, hogy a Jobbik, az egykori látszatjobboldaliságát végleg feladta.

Felfedte valódi lényegét, a balliberális oldalhoz csapódott, ahogyan Csurka István már tíz éve megmondta: a Jobbik az MSZP szatellit pártja. Ezt akkor nem hittük el, ma már tudjuk, mert valósággá vált. Ebből a pofára esési mozgalomból a másik következtetés, hogy ezt az ellenzéki, néhány tíz magyar képviselőt ugyanaz a szervezet mozgatja – Sorossal a háttérben –, mint az Európai Unió kétszázvalahány képviselőjét, akik jól fizetett lekötelezettjei vagy fogott emberei Soros hálózatának és a mögötte álló háttérhatalomnak.

A Fidesz-KDNP kommunikációja már régen nem beszél jobb és baloldalról, konzervatív, keresztény értékekről valamint  liberálisokról, zöldekről, hanem bevándorló ellenes és bevándorláspárti politikusokról. Ez a meghatározás jól fedi azt is, hogy a bevándorláspárti politikusok Európa-ellenesek, magyarok esetében nemzetellenesek, a bevándorlásellenes pártok, politikusok Európa keresztény hagyományait védik, a magyarok esetében az ezer éves civilizációnkat, ezerötszáz éves magyar-hun örökség továbbélésének, nemzeti örökségünknek, kultúránknak védelmezői.

Mondjuk ki! Akik azt akarják, hogy európai civilizációnkat, a kereszténységet felváltsa egy tőlünk távol álló kultúra, nyelv és vallás, az nem tesz mást, mint elárulja nemzetét, hazáját. Sajnos ezek között vannak magyar politikusok, álcivil alkalmazottak is, akik fizetett ügynökei egy idegen érdekszövetségnek. Nem véletlen, hogy ezek az egyének a balliberális oldalról kerülnek ki, hiszen százéves hagyománnyal rendelkeznek – abból jól megéltek, megélnek –, hogy hazájukat kiárusítják, népüket elárulják.

Az 1918-as „őszirózsás forradalomtól”, az 1919-es Tanácsköztársaságtól, a Kommüntől egyenes az út idáig, máig. Most ez a hagyomány éledt újra. A rosszra, a gonoszra mindig akad vállalkozó. Néhány becsapott embert megint az utcára vittek, de egyre csappan követőik száma. Egyre többen jönnek rá, hogy a bolhacirkuszosok (Hadházy, Niedermüller, Bangóné, Szél, Karácsony, Horváth Csaba, Újhelyi és a többiek) nem komoly emberek, mert amit prédikálnak a sajtószabadság hiányáról, a diktatúráról, a nyomorról, a bérből-fizetésből élők túldolgoztatásáról, azok tételesen nem igazak. Magyarországon ma demokrácia van, az új túlóratörvény biztosítja a munkavállalók jogait és részben megszünteti a sundám-bundám fekete túlóráztatást.

Akik ma ez ellen tüntetnek, tüntetnek a szabad határok mellett, azok nem a hazának, hanem az idegeneknek, a külföldieknek dolgoznak.

El is árulják magukat az operett forradalmárok. Szónokaik közül megmozdulásukat 1948, 1918, 1945 és 1956 megvalósítandó céljaihoz hasonlítják. Ám  két dátum felemlegetése nagyon is gyanús. Az első világháború vége 1918-ban, az őszirózsás forradalom Károlyi Mihállyal az élen megágyazta hazánk mérték nélküli feladarabolását, gazdasági tönkretételét, és megágyazta a folytatást, azaz a Lenin fiúk véres garázdálkodását a védtelen Magyarországon a moszkvai bolsevisták irányításával.

Ez lenne a mai lázadók példaképe?

Aztán 1945 után szovjet katonai megszállás alá került Magyarország több mint negyvenöt évig, ami magába foglalta  a kommunista megtorlást (Rákosi-, Kádár-korszak), az emigrációt, a disszidálást (csaknem 500 ezer ember menekült el), s magába foglalta az ország identitásának megcsorbítását, sok tízezer ember megkínzását, halálát, vagyonukból való kiforgatását. Végül is Magyarország csaknem tízmilliónyi lakossága szenvedte meg e két valóban diktatórikus korszakot.

Ez is követendő példa?

Követendő példa, amit a Nyugat és Kelet hatalmasságai, érdekszövetségei hazánk ellen elkövettek? Nyíljon ki a szeme annak a kisebbségnek, akik Sorosékat, Junckerékat, Sargentiniékat támogatják a magyar quislingjeikkel együtt, hogy ha elveszítjük szuverenitásukat, ugyanaz várhat ránk, mint Trianon és a Párizs-környéki békediktátumok után.

Az világos, hogy az ellenzéki összefogás alig fél évvel a választási kudarc után az erőszakhoz fordult a Parlamenten belül és az utcákon is. Veszélyeztetik közintézményeinket, társadalmi békénket. Sőt a sajtószabadságot is lábbal tiporják. Az Echo TV stábját is megtámadták a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki tüntetésen, az MSZP standja közelében.  Bohár Dániel riportert és Miklósvölgyi Csaba operatőrt az Európába igyekvő demokraták lökdösni kezdték, megrongálták a felszerelésüket, miközben trágár szavakkal illették őket. Akadályozták a HírTV munkáját is.

Ez lenne a sajtószabadság?

Az erőszak, a rombolás jellemzi az ellenzéki politikusokat, nem az építkezés, az alkotás.

Itt van a Párbeszéd üdvöskéje a jó arcot mutató, sokszínű Karácsony Gergely. Főpolgármesterré választása esetén kezdeményezni fogja a Liget-projekt leállítását, mondta Karácsony Gergely, a baloldali előválasztás párbeszédes aspiránsa az M1 csatornán. Zugló polgármestere szerint a projekt leállítására azért van szükség, mert egy parkban építkezni „őrültség”. Karácsony nem titkolja szándékát: Soros embereit vinné a városházára. Szerinte a budapesti önkormányzat épületében helye lenne a Transparency International és a Greenpeace szervezeteinek is. Valóban, ha ilyesfajta emberek kerülnének a főváros élére, akkor folytatódna az a sok száz milliárdos károkozás, ámokfutás, amit Demszky Gábor okozott Budapestnek.

A tüntetők megint padlót fogtak. Támogatottságuk elenyésző. Elégedetlenkedők mindig lesznek, mindig lesznek, akiknek semmi sem elég, semmi nem elég jó. Deák Dániel politológus pontosan fogalmazott: a tüntetők nemhogy egy országot, egy várost, de még egy járdát sem tudtak megbénítani.

A kérdés az, hogy meddig lehet büntetlenül szemtelenkedni a nyugodt, békés többséggel?

Soros fizetett szolgái (a hataloméhesek) meghirdették, hogy erőszakos „forradalmukat” folytatják az országgyűlésben, különböző közintézményekben és az utcákon is. A magyar jog a jelen esetben nem zárt rendszer, nyúlik, mint a rétestészta. A magyar bírók szabadon ítélkeznek, kényük-kedvük szerint. Közülük sokan átlépik a törvényesség határait. Ennek is vannak hagyományai a bolsevista diktatúra idejéből. Dehát a türelemnek is vannak határai.

Ez is érdekes

A reneszánsz ember

Emillel a médiaháború első fordulójának csúcspontján kerültem kapcsolatba 1994 nyarán. Horn Gyuláék győzelme után felkértek …

15 hozzászólás

 1. Az a röhely az egészbe, hogy a baloldali ellenzék befogadta azt a jobbikot, akinek a jobbik elnökének a felesége Sneidernek, beintett a balosoknak, hogy elvtársak ezentúl igy fogunk köszönni.

 2. De úgy is mondhatnánk, hogy háttérhatalom párti és háttérhatalom ellenes erők léteznek. Az egyik képen szép ez a bolsevik szörnyella de frász.

 3. Magyarországon sajnos ma is kőkemény liberálbolsevik diktatúra van.A bíróságokon, az egyetemek-főiskolák világában, a színházi, a kultúrális életben. És nagyon úgy tűnik, az utcán is ők szabnak irányt az eseményeknek. Meddig lesz ez még igy?

 4. Elnézve ezeket a hetek óta hőzöngő fiatalokat, felvetődik az emberben azon kérdés, hogy milyen tagjai lesznek ezek a következő társadalomnak?

 5. A hataloméhség, az idegen hatalmak feltétlen kiszolgálása szörnyellákká aljasította le az ellenzéki pártokat. Mit csodálkoznak azon, hogy a jó érzésű emberek mind elfordulnak tőlük, támogatottságuk egyre csökken, mert a tisztességes baloldali embereknek is felfordul a gyomra attól, amit művelnek

 6. ártatlan balhülyék

  Elegetek van, komcsik?
  KÉPZELJÉTEK, hogy akkor MENNYIRE elegünk van NEKÜNK – belőletek. Az, hogy primitívek vagyok, érthető, sőt sajnálatraméltó.
  De miért nem kéritek meg ágicát (tudjátok, a “filozófus” nagyasszonyt), hogy a bornirságotokat hogyan lehetne titokban tartani.

 7. Egyetértünk a szerzővel, de talán túl kellene lépnünk az ellenzék meg a bevándorláspárti jelzőkön is, mert nem érzékelteti eléggé ezeknek a liberálisnak hazudott lényeknek az igazi valóját.
  Ezek eladnák a szülőföldjüket, a népüket, a családjukat, a saját és gyerekeik jövőjét is, és az egész emberiséget is. S nem is az iszlámnak, hanem az iszlám jelképezte iszonyatos halálnak. S ami még röhejesebbé teszi ezeket a végtelenül buta árulókat, hogy a saját életüket is eladják nevetségesen piti Soros baksisért.

  Ezek semmi egyebek, mint halálkufárok.

  • Karácsony Márta

   Azt hiszem, hogy sokuknak annyira rövidre zárt az agya, hogy baksis nélkül is elárulnak mindent.

 8. Szőke ciklon

  A műszörmés jegesmaci meg a munkásököl?

 9. A jegesmedvebundás néni,meg mit ajvékol védett állatok bundájában?

 10. Ebben kérgesíti a tenyerét a munkapad mellett, túlórában is!

 11. Tisztelt Stefka István úr!

  Az oktatásban, kultúrában, a jogszolgáltatásban kik vannak hatalmon úgy 99%-ban?
  Még Gulyás is az 1919-et relativizáló Pröhlét mentegette.
  Vajna utóda is megvan már. Talán az a producer, aki legutóbb a PS Polbeat-ben szerepelt, s amint kimondott egy mondatot, a másikkal visszavonta, mondván a kamerába nézve, hogy: “nem úgy gondoltam”?
  Vajna honlapján szerepel a következő mondat:
  “A megemelt állami támogatás a kisebb költségvetésű, magyar kultúrát, történelmet bemutató filmalkotások megvalósulását is elősegíti.”
  https://andyvajna.com/hu/hirek/30-szazalekra-no-a-filmszakmai-kozvetett-tamogatas-merteke
  Kell-e még ennél markánsabb elszólás?! Az embernek a gyomra forog, hogy mi folyik itt “a magyar kultúra védelme” címén.
  És a minisztériumokban megtörtént a váltás?
  Nincsenek szabotőrök? Nincsenek tele CEU-n végzett “szakemberekkel”?
  Mit akarunk mi?!:-(

 12. Vajda MIklós

  Fazekas Lászlónak!

  1. Abban az időben egy újságíró nem dolgozhatott csak olyan sajtónál, amelyik lojális volt a rendszerhez. Ugyanis másfajta sajtó nem is volt. Ha pedig nem volt lojális, akkor nem csak kirúgták, hanem teljesen ellehetetlenítették az egzisztenciáját a Fazekas László félék.
  2. Azokban az időben Stefka úr nem politikai, hanem szakmai elismeréseket kapott.
  3. Stefka úr szüleinek a vagyonát államosították, ami megfelelt az intézményesített – állami szintre emelt – útonállásnak. Mindezt egy olyan bolsevik családnak a feje koordinálta, aki a háború előtt taxisofőr volt.
  Majd a spanyol polgárháborúban Gerő Ernő osztagában terjesztette a világmegváltó eszmét. Onnan hazakerülve a Rákosi vezette államhatalom magas beosztású tisztjeként a vörös ideológia apostola lett.. És mivel abban az időben minden a dolgozó népé volt, átvette szocialista megőrzésre a Gellért hegyen lévő – Weiss Manfréd villa legszebb lakását.
  Mivel ezek az elvtársak különös anyagból vannak gyúrva (mindenhez értenek) a régi Nemzeti Színházat vezette annak felrobbantásáig. Aztán érdemei elismeréseként kubai magyar nagykövet lett.
  5. Eközben Stefka úr hátrányos helyzetből, oszályidegen, klerikális reakciósként a maga erejéből sok szorgalommal tanulással és kitartással érte el a sikereit és teremtett egzisztenciát magának és a családjának.
  Ezzel szemben az ön elvtársai miatt (is) tart az ország a kultúrharcban ott, ahol.
  Mellesleg a Hunyadi film forgatókönyvét is Stefka úr hozta nyilvánosságra, amelyben szintén sárosak az ön elvtársai is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.