Politikai furkósbot

Mostanában a politikai furkósbotok ide-oda csapkodnak. Van, akit csak a széle éri, van akit telibe talál. Vagy felkel, vagy nem. Mindenesetre az öncélú ütésváltásnak nincs értelme. Az igazi vitát, az igazi érveléseket háttérbe szorítja, gyengíti. A magukat baloldaliaknak nevezők ma már nem érvelni akarnak, hanem hatalmat.

A minősítések, a minősítgetések nem mai keletűek. Ahhoz különleges intelligencia, műveltség kell, hogy ne sértsük meg a másik ember méltóságát. Antall József, a rendszerváltás első szabadon választott miniszterelnöke úgy tudta ellenfeleit és az újságírók egy részét lekicsinyelni, hogy csak ennyit mondott „politikai mikiegerek”. Antall a felzúdulásra ekkor ezt választolta: „Nem látok semmi sértőt benne. Én általában nem egy szakmát, és főleg nem az újságírótársadalmat akartam kifigurázni, bár egyesek erre utaltak, amikor azt írták, hogy hány száz Miki egér várta Kissingert. Nekem nyilván bizonyos antropomorfológiai összefüggés következtében nagyon valósághűen jelent meg a Miki egér képe, egy adott esetben, egy politológusi fejtegetéssel kapcsolatban. Őszintén szólva, ebben semmi különlegeset, sértőt nem találok, mert szerintem – Walt Disney állattárába bekerülni rang.”

Az ellenzéket, az ellenségeit ennek ellenére ez is szíven ütötte, de erre nem volt ütőképes válaszuk. Illetve egy valami. Minősítgettek. De ők már nem egy embertípust jellemeztek, hanem mindjárt a magyarságot. Bőgatyáztak, fütyülős barackoztak, csíkos, gulyásoztak- legalábbis a magyarokról ez jut eszébe mindenkinek. Ez a közbeszéd tárgya lett és egyfajta kommunikációja a magyarokat érintő lenézésnek. A sulykot akkor vetették el, amikor már azt találták mondani, hogy a magyarok  genetikusan alattvalók, dagonyázó, röfögő, moslékot zabálók. Aztán egy vers a célon már mindenen túllőtt, amikor a versíró így fogalmazott: „…jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint, füzfapoéták, füzfarajongók, jönnek a szarból, csönd van.”

A politikai furkósbot visszaütött.

Akik gúnyos szavajárásnak használták faji alapon ezt a jelzős szerkezetet a magyarok ellen, azok közéleti, politikai, vallási szerepvállalása semmissé vált. Egy részük külföldre távozott – ahonnan pénzelték, biztatták őket –, mások itthon matradtak, de nem vették őket többé komolyan. Nem akarok neveket felsorolni, de az idézetek önmagukért beszélnek, mert személyekre szabottak.

Ami most zajlik a politikai életben, az ismétlése a néhány évtizeddel történteknek. A zsidózó, listázó, cigányozó, sőt zsidó-és cigányveréssel dicsekedő párt nem tud megszabadulni a bélyegtől. Pedig külföldről Soros György, Franz Timmermanns az EU alelnöke adott szabad utat a Jobbiknak a balliberális oldallal való egyesülésre, és a hazai nagyok, a marxista, lukácsita Heller Ágnes és Kis János, az SZDSZ egykori elnöke is áldását adta a frigyre. A politikai furkósbot ennek ellenére visszaütött a Jobbikra, mert azt a sok antiszemita, rasszista szennyet, amit az országban szétszórt, nem tudja lemosni magáról.

Igaz, azt tudjuk, hogy a liberális kommunisták soha nem finnyáskodtak, amikor a hatalom megszerzéséről, megtartásáról volt szó. A szabaddemokraták, az SZDSZ, az állítólagos kommunista- és állampárt gyűlölők zokszó nélkül szövetséget kötöttek 1994-ben az MSZP-vel, az MSZMP utódpártjával. Pedig a Magyar Szocialista Munkáspártot nem kisebb bűn terhelte, mint az 1956-os forradalom és szabadságharc leverése, az azt követő megtorlás, ezrek legyilkolása, akasztások, tízezrek börtönbe, lágerbe zárása. Ez nem zavarta a liberálisokat. De miért is zavarta volna, hiszen egy kaszt voltak. Feladatuk a közvélemény előtt tisztára mosni a kommunisták sötét múltját.

Most a Jobbik szennyesét mossák erős külföldi támogatással, akiknek célja éppen a keresztény Európa és a nemzetállamok szétverése.

Világosan látni kell, hogy az európai balliberális politika, globalista, multinacionális pénzemberek támogatásával nem emberközpontú eszmerendszerek (a szellem szabadsága, családközpontúság, a hagyomány, a kultúra ápolása…) mentén halad, hanem szövetkezik a szélsőségekkel (bolsevisták vagy nácik), hogy valódi diktatúrát, zsarnokságot hozzon létre a saját szája íze szerint.

Ez várna ránk, ha hagynánk.

Ezért kell összefogni minden olyan Európát fenntartani akaró erővel belföldön és külföldön egyaránt, amely távol tartja tőlünk ezeket a romboló eszméket, amelyeket ma így hívnak: genderizmus, bolsevizmus, fasizmus, globalizmus, nyitott társadalom, azaz a világ népességének összekeverése.

Hosszú politikai küzdelem áll előttünk, hogy megtartsuk mindazt, ami nekünk drága.  Ebben a harcban nem eshetünk ismét abba a történelmi hibába, hogy faji, nemi és osztály alapon különböztetünk meg embereket, embercsoportokat. Ez politikai furkósbot, ami visszaüthet. Cselekedeteket, mérgező gondolatokat, eszméket bíráljunk, leplezzük le a hazugságot, az álságot. Nevetségessé kell tenni a szülő 1, a szülő 2 hülyeségeit. Ezt éppen Franciaországban tették kötelezővé. Az emberi méltóság tiszteletben tartása a legfontosabb. Hiszen, akik nem így gondolják, azok csak politikai mikiegerek.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

6 hozzászólás

 1. Vajda Miklós

  Miért is akarják összekeverni a különböző rasszhoz tartozó embereket?
  Azért, mert a társadalmi, kulturális fejlődés történetét tekintve az európai keresztény fehér társadalmak érték el azt a csúcsot, amelyet soha más népek nem tudtak sem elérni, sem meghaladni.
  Ahhoz, hogy ezeknek a keresztény, fehér társadalmaknak el lehessen venni az identitását, a kultúráját, meg kell szüntetni az emberek autonóm gondolkodását és személyiségét. Ezért találták ki a mesterséges bevándoroltatást Európába. Azt mondták az alacsonyabb kultúrájú – és ezért manipulálható – tömegeknek, hogy ők felsőbbrendűek, és joguk van Európa meghódítására. Ez az ideológia találkozott az iszlámmal, mert a Koránban ugyanez van leírva.
  Szóval Európában folyik a lopakodó genocidium (népirtás) amelyhez partner az ENSZ, a Világbank, a Nemzetközi Valutaalap, a megabankok, a NATO, az EU teljes vezetősége, és az összes hazai ellenzéki párt és társadalmi szervezet, a CEU és más intézmények.
  A cél pedig az, hogy létrehozzák az egy központú világkormányt, amelynek előfeltétele a nemzetállamok népeinek a likvidálása. Hát ez zajlik az EU nyugati országaiban.

 2. Kovács!!! Egyre hülyébb leszel pedig még dél sincs.

 3. “csíkos, gulyásoztak-”
  Elírás!
  Csikós gulyásoztak. A ló kicsinyéről, a csikóról van szó. Csikós, gulyás, ménes gazda, juhász, juhász bojtár, mind állattartó foglalkozás.
  Szorosan a témához kapcsolódva: az SZDSZ antikommunistának hazudta magát, ezért több, addig nem párttag magyar naívan belépett az SZDSZ-be. Nagyon sok szavazatot kaptak az első fordulóban, de szros volt a verseny az MDF-fel.
  És akkor elkezdtek óbégatni, lábszagú magyarozni, horthyzni! Sorra léptek ki a megvilágosodott magyarok, hagyták ott az SZDSZ-t, s győzött az MDF. A többit már tudjuk.
  A balliberálisok militáns ösztöneiket, gyűlölet indíttatta romboló szándékaikat soha nem tudják temperálni. Mindannyiszor saját magukat leplezik le.
  Szeretnek kérkedni szellemi felsőbbrendűségükkel, de mindannyiszor leleplezik önmagukat, bizonyítják, hogy mindez csak máz, manír, műveletlenek, buták, határtalanul ostobák.

 4. “De miért is zavarta volna, hiszen egy kaszt voltak. Feladatuk a közvélemény előtt tisztára mosni a kommunisták sötét múltját.
  Most a Jobbik szennyesét mossák erős külföldi támogatással”

  Tisztelt Stefka úr.
  Nem tartja elképzelhetőnek,hogy a jobbikot a gyurcsányi pénzén létrehozóknak,az volt a szándéka,hogy listázhassák a szélsőséges embereket? Erre nézvést hozták létre a jobbikot,hogy adatokat gyűjthessenek a gárdistákról és egyéb szélsőséges vagy annak gondolt emberekről.
  És félek,hogy a mihazánkmozgalom sem lesz különb.

 5. Kedves Vajda Miklósnak van igaza, hogy miért akarnak bennünket idegenekkel összekeverni.
  Viszont ezt el kell kezdenünk úton-útfélen hirdetni.
  Azt kell most egyértelművé tenni, hogy Orbán nem fog attól megbukni, ha a májusi Európa parlamenti választásoknál a liberális oldalra szavaz akár mindenki az országban. Nyújtsunk most egymásnak mi magyarok mindannyian ideiglenesen honfitársi kezet, mert itt és most nem arról fog szólni a dolog, hogy Karácsony avagy Gyurcsány lesz-e 2022-ben 2026-ban az ország vezetője, hanem arról, hogy egyáltalán magyar, vagy egyáltalán európai fehér ember?
  Arról szavazunk “csak”, hogy mint egy majdnem Magyarországnyi népességű Londonnal már megtörtént, hogy az országnyi lakosú várost már muzulmánok vezetik.
  Arról szól most a szavazás, hogy ha mint nyugaton a zöldek kerülnek többségbe, amely köztudottam a muszlimok pártja, akkor ők olyan törvényeket fognak rögtön bevezetni, hogy pár hónapon belül ugyanúgy mint az olaszoknál el kell tartanunk majd többszázezer migránst, akik elviszik majd a bérünk felét is, nem lesz kórházi férőhely, mert őket kell majd a mi pénzünkön gyógyítani, a gyerekeinket a migránsok fiai verni fogják az iskolában és elveszik, kidobják a sonkás, szalámis, májkrémes kenyeres uzsonnájukat is…
  Kérjük meg a baloldali szavazókat, hogy ideiglenesen ássuk el a csatabárdot, és ha Brüsszelben sikerül megvédenünk a hazánk területi, népességi épségét, akkor majd ősszel megvitathatjuk, hogy megbuktatjuk-e tarlóst, vagy győzhet-e az ellenzéki összefogás a Fidesz felett.
  Beszéljük meg, hogy nem érdemes kockáztatni olyanok beszavazásával, akiknek nem biztosak a szándékaik a migránsok betelepítésével kapcsolatban.
  Meg kell győzni az ellenzéket, hogy most az egyszer tegyék félre pártszimpátiájukat, és most szavazzanak olyanokra akik – már bizonyítottan – nem engedik a muszlim betelepítést. Még akkor is, ha a képviselő fideszes.
  Aztán, ha sikerült elhárítani a betelepítési veszélyt, ráérünk újra egymásnak esni, és szívünk szerinti, de legalább magyar parlamenti vagy önkormányzati képviselőre szavazni.
  De nem most.
  Aki magyar, és magyar is akar maradni, nem akar muzulmánokat a lakásába kötelezően betelepíteni, az májusban – akár befogott orral is – csak fideszesekre szavazhat, minden más opció zsákbamacska.
  Minden egyes ember, aki ezt belátja és MOST ebben az egy esetben kormányközeli EP képviselőre szavaz, noha utálja OV-t, az kettős haszon, mert a háttérhatalomtól elvont voks, Európának haszon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük