S elővették a Nagy Decemberit…

Az adventi nagy forradalmi hevület nemcsak a karácsonyi ünnepek miatt múlt ki, anélkül is lassan eltűnt volna az utcákról.

A Nagy Októberi… mintájára először az Országházat próbálták bevenni, mint anno a Téli Palotát, de sikertelenül. Visszapattantak a káoszteremtő balliberális képviselők a házszabály törvényeihez békésen ragaszkodó kormánypárti képviselőkről. A törvényeket – a többi között a módosított munkatörvényt és az otthonáplási törvényt – a szabályosan szavazó képviselők többsége elfogadta. Nem jött be a cirkuszt provokáló, erőszakot alkalmazó szocialisták, jobbikosok, DK-sok, párbeszédesek és az LMP-sek álma.

A nyugodt és felelősségteljes erő győzött a parlamentben.

Aztán a Nagy Októberi… , amelyik Lenin hívó szavára elsőként a postát és a távirdát foglalta el, ennek példájára a Nagy Decemberi…Hadházy Ákos, Varju László, Szél Bernadett, Kunhalmi Ágnes, Vadai Ágnes, Tordai Bence, Bangóné, Gyurcsányék, Fekete-Győr András és a jobbikosok (például Jakab Péter) csalogató szavára nekimentek az köztelevízió épületének. Képviselői igazolványukra mutatva bementek az épületbe és akadályozták az ott folyó munkát. Mindenáron mikrofont akartak magukhoz ragadni és műsort szerettek volna vezetni valamelyik stúdióban.

Kint a „tömeg” első két sora át szerette volna törni a rendőrkordont. Az erőszakos terv, a közszolgálati televízió és rádió épületeinek elfoglalása itt sem sikerült. Kudarc, kudarc hátán, nevetségessé vált politikusok színészi próbálkozásai sem jöttek be. A kormány és a hatóság a hatályos törvény betartásával nem adta meg a karácsonyi ajándékot – mármint, hogy a műforradalom sikerrel járjon – a sikítozó, hisztériás, rohamot produkáló ellenzéknek.

Az advent negyedik vasárnapja, az Úr eljövetele a magyaroknak megmaradt áldott és békés, örömet hozó, reményteljes családi karácsonynak. Kicsit késve, nyolc hónappal később nagy nehezen létrejött a szörny koalíció Heller Ágnesék, Konrád Györgyék álma, hogy a valamikori jobboldali párt, a Jobbik besorolt balliberálisok közé, és nem lett más, mint az MSZP, a Demokratikus Koalíció és a többi libsi párt „betyárserege”. Ők mondják meg az őszintét, és a sikítozó, jajgató amazonok között ők képviselik a féktelen erőt.

A Magyar Idők publicistája, Orbán János Dénes találóan fogalmaz: „A 2010 óta erősödő Magyarországnak van egy borzalmas szégyenfoltja: az ellenzék”.

Mi tagadás, nem lehet vele büszkélkedni. Kövér László, az Országgyűlés elnöke a PestiSrácok.hu-nak adott interjúban röviden úgy fogalmazott, hogy „egy neobolsevista társaság randalírozott itt a téren, akik éppen olyanok, mint történelmi elődeik (…) ez a fajta embertípus, ha a történelem fordulatai hatalomhoz juttatták, mindig káoszt, hullahegyeket hagyott maga után, akár francia trikolorba, akár barna, akár vörös rongyokba öltözött.” Valóban jellemzőjük az erőszakosság és a kizárólagosság. Az erőszak-vonal egyenes Sorostól indul, és Junkersen és Sargentinin át a lukácsista hívőkig közvetítve magukat Heller Ágnesig, Vajda Mihályig, Konrád Györgyig, Radnóti Sándorig, egészen a mai balliberális politikai szereplőkig. Ne kerteljünk, ők valójában egyszerre kommunisták és kozmopoliták, hazájuk a nagyvilág, és semmilyen közösséget nem éreznek Magyarországgal.

Ez a fajta értéktelen közösség minden ellen tüntetni fog, ami jó, amiből építkezne lehetne.

Barátaim, ne törődjünk velük! Most ebben a néhány napban engedjük át magunkat az örömnek, a megelégedettségnek. A család örömeinek és a szeretetnek. Hadd ajánljam székely barátunk, az oklándi Kelemen Levente unitárius tiszteletes, a Tiszteletbeli Székelyeknek küldött karácsonyi üzenetének egy részletét, amelyet versbe foglalt Sándor Szilárd:  

„Barátaimnak karácsonyra

Bízom benne ti is tudjátok,
hogy résre nyílt már az ajtó
és a huzattal együtt érkezik
az ünnepi illatos fényben a jó,

a jóság szeles huzata,
az adventi gyertyát elfújja,
és szívünkben a csillag
fénye majd fel-felcsillan…

és eltelik az idő és eljön a
karácsony és mi is érkezünk
lassan csak megérkezünk
oda ahol tiszta az édes szó

találkozásainkban meglátjuk
egymás arcában az időt
és az időben meglátjuk
a találkozások örömét…

és nem múlik el a találkozás
és nem múlik el az az idő
amikor mindannyiunk számára
felismerhető marad mindig

az egymás arcában megtalált
öröm és reménység
bízhatunk majd karácsony után
is a gyertyafényes jóság illatos

huzatos, pásztor-bölcseletek
angyali szózatában,
a barátság és a szeretet
nem múlik el, ha elfogy a kocsonya

az huzatos ünnepek
huzatos ajtórései
mellett is azután és majd azután is
barátaim,

legyen szép karácsonyotok”

Remélhetőleg így múlik el az Új Esztendőben a „Nagy Decemberi…” próbálkozás is, mint karácsonyaink évről évre, és folytatódik a munka.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

11 hozzászólás

 1. ” párbeszédesek és az LMP-sek álma”
  @@@@@@@@@@@@@
  Köztük Schmidt Mariska Undor Péter nevű fiacskájáé sem.
  Vártam, hogy megtámadják az Andrássy út 60-at,
  s egybesülnek a jobbikos újnyilasok a belpesti újprolikkal, s zászlót cserélnek, meg
  füstbombát.

 2. Az ellenzék a béka segge alatt van. Egy sznjátszó csoport akarta a kormányt megdönteni, Vadai, Bangó, Szélnek a bögése nagyon kevés volt ehez. Ez az elitt csoport csak annyira volt jó, hogy emelték Orbán Viktor és a Fidesz népszerüségét. Köszönjük bunkok!

  • Rudolf Péterék nem büszkék arra, hogy ez a söpredék Beugrósat játszott az Országházban és az MTVA sézkházban.
   Kínhalmi szó szerint be akart ugrani, aztán nagyot koppant.
   :-DDDDDDDDDDDDDD

 3. Csatlakozva az előttem szóló összes jobboldali becsületes és tisztességes barátomhoz—-nem véletlenül írtam ezeket a szavakat hogy ti is értsétek libbantak……akiket az első májusi szél vizet árasztva….elsodor benneteket a már úgy is megtépázott “tömegeitekkel” együtt—és kerültök a kis színjátszó körötökkel az élen mindannyian a nagy vizekbe—-mert mind tudjuk,az igazságos víznek az ő árja már csak ilyen !!!!!!!
  Minden barátomnak tehát Kellemes Karácsonyt és Boldog Újesztendőt kívánok —-a férgeknek meg végérvényesen NÉLKÜLÜK LEZAJLÓ “napfordulót” !!!!!!!

 4. Karácsony.sk

  Ezek a marxista balliberális hazaáruló idióták még reklámozták is szimbolikusan az ATV székházában azt, hogy már padlón vannak s tehetetlenek! Öröm volt nézni az elfekvő betegeket!

  Szlovákiából…………..

  • Az ami történik a atv-ben , az már nyilt lázítás,nyílt uszítás. Az ATV az ellenzék harmadik lába. Csak azt hiszik magukról,hogy ők akár kormány döntésre is képesek. Például egó,som fai balog simon,

 5. Pedig efftársilag, sőt, még lumpenileg is a Nagy Decemberiért akár egy cupákos gázáremelésről is készek lettek volna lemondani! Pedig aztán az a mindenük!

 6. A “kedvencem”, hogy ez a söpredék “demokratikus” ellenzéknek hívja magát. Még egy-két ilyen performansz és remélhetőleg nálunk is eltűnik legalább a volt állampárt maradványa, az MSZ(M)P.

  Gyurcsánynak legalább ennyi haszna lehetne végre, ha már egyszer szabadlábon van (még mindig).

 7. Tisztelt Stefka István!

  Kérem, fontolják meg, hogy most NE legyen Békemenet, mert mindenki tudja, hányadán állunk ezzel a “tüntető”, felforgató csoporttal. Ne adjunk alájuk lovat. Minden normális magyar tudja, hogy provokálnak. Inkább az évzárással és az új esztendő méltó, nyugodt megkezdésével van a normális többség elfoglalva.

  Persze, ha mégis úgy döntenek, ott leszünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.