Tudathasadás

A Freedom House emberi jogi szervezet a napokban közleményt adott ki a civil szervezeteket és Soros Györgyöt érintő kormányzati televíziós és plakátkampány kapcsán. Szerintük „a magyar kormány a diktatúra legsötétebb napjait idéző módszereket használ a menekültek és a kiszámítható és emberséges bevándorlási politika mellett szót emelő civil szervezetek gyalázásával”. Michael Abramowitz, a szervezet elnöke leszögezte: „határozottan támadó jellegű és valóban antiszemita az a képi világ és nyelvezet, amelyet Orbán Viktor kormánya használ különösen a Nyílt Társadalom Alapítvány, illetve annak magyar születésű alapítója, Soros György ellen.” Újra kezdik, elölről.

Ez a provokatív, liberális, bolsevista hangvételű közlemény most éppen Magyarország ellen irányul. De a háttérbe húzódó nemzetközi, nemzetek feletti NGO-világ szolgálólányai nem először támadják hazánkat és más olyan országokat, amelyek érdekeikkel szembeszállnak. Ma már világos, hogy nem összeesküvés-elmélet, amikor arról beszélünk, hogy Soros és az őt támogató pénzügyi-politikai körök kezében van az Európai Unió, hanem az maga a valóság.

Ami történik, ahhoz szükség van belsős emberekre, akiknek amúgy is útban van saját hazájuk, amúgy is gyűlölik azt az országot, ahol születtek. Nálunk szervezetten ez az 1919-es kommunista lázadás idején fedte fel arcát, aztán a második világháború után a Rákosi és Kádár kommunista diktatúrája alatt. Ezeknek természetéről, tetteiről nem érdemes beszélni, mert tudjuk mit csináltak.

A rendszerváltás idején azt hittük, hogy végleg eltűntek, de nem: új köntöst, új arculatot kaptak magukra, de csak a rendszer változott, ők lényegükben nem. Most nem a Szovjetunió kiszolgálói, hanem a Nyugat pénzembereinek sameszai. Akkor attól féltünk, hogy a Szovjetunió 18. tagállama leszünk, most attól félhetünk, hogy a tervezendő Egyesült Európa valamelyik befolyás nélküli kis országa leszünk, külső, de mégis kontinentális gyarmata, mint amilyen szerepet az Osztrák-Magyar Monarchia Bosznia-Hercegovinának szánt. Persze tudjuk, ameddig egységben a nemzet, legalábbis a többsége, addig ez nem történhet meg.

Ahogy azt is tudjuk, hogy a Freedom House vádjai a legsötétebb diktatúráról, az antiszemitizmusról nevetséges, hazug állítások.

Mert ha valakik tudják, hogy mi a diktatúra, a bolsevik diktatúra, azt a magyarok ismerik, s ők tapasztalták meg a leginkább. Ezt a véleményt is nyilván a hazai balliberálisok sugalmazták itthonról. Azt azonban komolyan kell venni, ha sokszor mondják, a végén elhiszik az emberek. Tőlünk nyugatra már sokakat megtévesztettek, Magyarországon a többség még mindig a valóság talaján jár.

Például a magyar vizes világbajnokságnak minden normális magyar ember örül.

Örül a magyar sikereknek, büszke magyarságára. Egy szűk réteg nem örül. Nemzetietlen politikusai durcáskodva visszautasítják a részvételt és a sajtón keresztül változatlanul gyalázzák a FINA-t, a rendező magyar kormányt, tolvajt kiáltanak, elúszott százmilliárdokról delirálnak. Nem veszik észre, hogy ez senkit sem érdekel. Ennek ellenére sokat ártanak Magyarország imázsának.

Most a vizes vb-re ellátogató külföldi újságírókat vezetné félre a Momentum. Megy nekik az átverés, egyszer sikerült, amikor az embereket lebeszélte az olimpia hazai megrendezéséről. Azóta sokan bánják, hogy a magyar olimpia ellen aláírásukat adták. Persze nekik megérte, a momentumos szervezők Magyarország lejáratásáért bőven kaptak pénzt külföldről.

Most, hogy megvan a vizes világbajnokság első magyar aranya, és reméljük, ránk köszönt a magyar aranyeső, nos, ez a sehonnai párt fiataljai megint semmibe veszik sokszázezer ember munkáját, s arra használják fel a világversenyre költött közös pénzünket, hogy Magyarországot, a magyar kormányt, a magyarokat ismét lejárassák ország-világ előtt. Hajnal Miklós momentumos aktivista az ATV-nek arról beszélt, hogy akciózni fognak a világverseny idején, a külföldi újságírókat és sportolókat tájékoztatják arról, hogy szerintük milyen horrorisztikus állapotok uralkodnak az országban. Hajnal kifejtette, szeretnék őket körbevinni a fővárosban, hogy együtt megkeressék a Soros-plakátokat. Nyilván arról nem fognak beszélni, hogy ők egyébként anarchisták, több erőszakos akciójuk mellett először fordult elő a magyar sajtótörténetben, hogy pártaktívák betörtek egy újság szerkesztőségébe, ahol megfenyegették az újságírókat – a sajtószabadság nevében. Ezzel nem fognak dicsekedni.

De kik ezek a fiatalemberek?

Fizetett ügynökök? Magyarok egyáltalán? Magyarul beszélnek egy idegen testben? Tudathasadás ez az egész. Nem a sporteredményeinknek örülnek, nem annak, hogy két hétig a világ figyelmének középpontjában vagyunk és láthatják néhány milliárdan Budapestet, e gyönyörű várost. Dehogy.

Az említett momentumos aktivista ugyanaz a Hajnal Miklós, aki az Origo korábbi cikke szerint Oxfordban tanul szemeszterenként 7,6-9,6 millió forintért, emellett kizárólag Soroshoz erősen köthető intézeteknél dolgozott. És a mások pénzéhez való viszonyáról sokat elárul az, hogy egy diákok online felületen történő tanulását segítő honlapra (LitetUp.org) 40 ezer dollárt – közel 12 millió forint – támogatást kapott, amiből aztán semmi nem lett.

Nos, így állunk. Így már lehet élni. Pénzért mindenre kaphatók ezek a fiúk. Nem véletlen, hogy Sorossal, Brüsszellel az élen közösen harcolnak a civil-törvény ellen, ami átvilágítaná ezeket a titkosan ügyködő szervezeteket, és amely arra is rámutatna, hogy milyen célból támogatják őket.

A nagy, közös tervüket elnagyolva már ismerjük: Magyarország és polgárainak gazdaságpolitikai meggyengítése, a magyar társadalom szétzilálása, helycsinálás a migránsoknak. A végső cél Magyarország felszámolása. Ehhez nem kell tudathasadásosnak lenni. E példák nyomán egyre világosabb minden.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

2 hozzászólás

  1. Gáspár Anett

    A FH, az AI, a TASZ és a többi liberálfasiszta, anarchista ügynökségek.
    Ki kell tiltani a hazánkból ezeket a jogállamunkat lebontani akaró söpredékeket.

  2. Budai Attilának (fentebbi hozzászólás) -Attila, mutass már nekem egyetlen olyan kormányt a világon, ahol a kormánykommunikáció arra lenne kihegyezve, hogy bemutassa az ország problémáit.
    Mi ez az ökörködés? Számonkérés? Légyszi csak egy ilyen kormányt nevezz meg a világon….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük