A homoszexualitás reklámozásáról

Eredetileg nem is akartam írni erről a gusztustalan, provokatív támadásról, amelyet a Coca-Cola cég indított reklámkampányával a magyar társadalom ellen a metró aluljáróiban és más közterületeken. Nem akartam hozzászólni ahhoz az ízléstelenséghez, hogy kiskorú gyermekeink látják közszemlére bocsátva azokat a plakátokat, amelyek azt magyarázzák, hogy a legszebb a férfi-férfi szerelem és a nő-nő kapcsolat. De mégis kénytelen vagyok.

Azért szándékoztam kerülni ezt a témát, mert az egykori munkahelyeimen (Magyar Rádió, Magyar Televízió) nagyon sok meleg barátom volt, nem akartam őket megbántani. Kifejezetten remek szellemi, munkatársi, kulturális kapcsolatban álltunk egymással, és egyiküknek sem jutott eszébe soha, hogy bármilyen szinten is megkörnyékezzen, vagy tolakodóan rám erőltesse az identitását. Megvoltunk egymással. Erőszakról, harsány ajánlkozásról pláne szó sem lehetett, mert az már a bűncselekmény kategóriájába esett a kommunista időkben. A homoszexualitásnak megvolt a maga kultúrája, az egyik meleg tudott a másikról; így éltünk egymás mellett békében évtizedekig mi, heteroszexuálisok és társadalmi normáktól eltérően élő homoszexuálisok.

Mindenki magánügynek tartotta a másik szexualitását.

Azért sem akartam hozzászólni a buzik és leszbik évek egyre intenzívebbé váló közéleti jelenlétéhez, mert a lelkem mindig nyugodt volt, engem soha nem bántott, nem sértett meg egyetlen más vonzalmú ember, de én sem bántottam vagy aláztam meg egyikőjüket sem.

A mi időnkben, az ötvenes években a „buzizás”, vagyis a buzik társadalmi megítélése tulajdonképpen a helyén volt, ahogy akkoriban a nyugati, demokratikus államokban is. Kivéve persze a kommunista diktatúra aljasságait, a listázását, a fenyegetéseket, egyáltalán „betegségük” kihasználását az állambiztonsági beszervezéshez. Sérülékenyebbek voltak, az illegalitás határán mozogtak, és ennek „köszönhetően” könnyen lehetett őket zsarolni, ha nem is börtönnel, hanem nyilvános megszégyenítésekkel, hiszen a kommunisták tényleg homofóbok voltak, és tényleg szerettek mások magánéletében turkálni, embereket kihasználni, tönkretenni.

Nos, a mi családunkban nem volt ez a téma soha napirenden.

Anyám kamaszkoromban néha figyelmeztetett, hogy vigyázzak ezzel meg azzal a bácsival (akik a környékünkön dolgoztak), ne maradjak velük egyedül, ne menjek el velük sehová. („Idegentől ne fogadj el édességet!”) Diszkréten szólt, nem magyarázott sokat, de belül éreztem, hogy ezeknek a férfiaknak a túlzott nyájassága mögött valami undorító dolog rejtőzik; ma már tudom, a pedofíliába hajló homoszexualitás. Aztán apám tisztázta a helyzetet. Amikor egyik reggel a Gellért Gyógyfürdőben, a gőzben áztattuk magunkat, egy férfi matatni akart a víz alatt, és én elmenekültem. Oda úsztam az apámhoz és rámutattam a férfira. Első dühömben azt kértem, verje meg. Apám legyintett, és csak ennyit mondott: ha közeledik, húzódj el, menj odébb. Később a figyelmemet elvitte az aktív sportolás, a vízilabda. Széles vállam, erős testalkatom már figyelmeztető jel volt minden huncut számára.

Ezekben  szülői tanácsokban volt egyszerre volt jelen a tiltás, a figyelmeztetés és az erőszakmentességre, az emberi méltóság tiszteletben tartására való törekvés.

Az viszont, ami a homokosok, leszbikusok egyre erőteljesebb térhódítását, térnyerését, erőszakos fellépését illeti (akár egy amerikai multicég támogatásával, avagy a balliberális magyar politika LMBTQ-őrületével), az konkrétan veszélyt jelent a magyar gyermekek és fiatalok millióira is.

Akár tetszik, akár nem, ez a magatartás nem európai, nem keresztény és ellentétes a magyarság több mint ezer éves hagyományaival.

Mit mond az Alaptörvény?

L) cikk

(1) Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját. A családi kapcsolat alapja a házasság, illetve a szülő-gyermek viszony.

(2) Magyarország támogatja a gyermekvállalást.

(3) A családok védelmét sarkalatos törvény szabályozza.

A fiatalkorúak erkölcsi, fizikai épsége és teljessége ellenében lép fel mostanában a PRIDE mozgalom. A visszataszító magamutogatások, a magyar és keresztény értékek kifigurázása, meggyalázása mind ennek a része.

Nem a jó szándék vezeti őket, nem az elfogadásért és az emancipációért küzdenek, hanem rombolni akarnak.

Ehhez jött most az újdonsült reklámkampány, amivel állítólag egy cukrozott italt akarnak népszerűsíteni, de az szinte nem is látszik a plakáton. Csak a homoszexuális szerelem. Mindezt a BKV járatainak fővárosi tulajdonában lévő területén teszik.

Nem értem a BKK vezetőit, a reklám és hirdetési szerződései nem vonatkoznak az emberi méltóságot sértő tartalmakra?

Mindenesetre ez a reklám az Alaptörvény szellemiségével ellentétes, törvénysértő és bűncselekményt követ el. A meleglobbi kivitte vágyait a sötét szobából a közösségi terekre. Erőszakos, természetellenes vágyaival megtámadta az egészségesen gondolkodó társadalmat. Ha ezt hagyjuk, akkor könnyen Németország, Svédország vagy Hollandia erkölcsi, liberális csődlabirintusaiba lavizozhatjuk magunkat.

Bálint Botond írta a PestiSrácokon minap, hogy egy „bejáratott világmárka szexuális célú felhasználása – mert ez bizony az, figyelembe véve, hogy a Coca-Cola potenciális célcsoportja bőven 18 éves életkor alatt kezdődik – nyilvánvalóan a magyar alkotmányba és a magyar törvényekbe ütközik. A dohány- és alkoholtermékek reklámozásának drasztikus korlátozása a gyermekek és fiatalkorúak védelmében igen bölcs döntés volt, és kiemelt EU-s projekt is talán.

Teljesen belefér a Coca-Cola magyarországi szabadságjogaiba, hogy a homoszexualitást reklámozza. De miután a magyar jog ezt egyértelműen kizárja a 18 évnél fiatalabbak körében, kéretik a Coca-Colát és a cég egyéb termékeit a Nemzeti Dohányboltok polcaira száműzni. És a rájuk kötelezően elhelyezendő figyelmeztető képekre is vannak ötleteim.”

Ennél én tovább megyek.

Mint nagypapa (ópapa) tiltakozom az unokáim nevében, hogy ismeretlenek (akár belföldi politikai erők beteg eszmeiségükkel, vagy külföldi multicégek) erőszakos, társadalom-ellenes reklámjaikkal gyermekeink erkölcsi fejlődését hátráltassák, normális keresztény, európai szellemiségüket fellazítsák.

Én, az Öreg kérem, hogy az állam illetékes hatóságai tegyék meg a megfelelő lépéseket e bűncselekmény megakadályozására, mert amit most művel ezzel a súlyosan retardált reklámmal ez a multicég, az bizony bűncselekmény. Ez a szemlélet előbb-utóbb eljut a pedofília megengedéséhez, a kiskorúak megrontásához, sőt a szexuális gyilkosságokhoz is – lásd Nyugat-Európa példáját. Akik ezeknek a hirdetéseknek az alkotói, propagálói, azok nincsenek tisztában a magyar törvényekkel, a magyar szokásjoggal és az emberi méltóság tiszteletben tartása követelményével. A törvény, a bíróság a legsúlyosabb büntetéssel sújtsa őket, legyen az zárka, sok milliós pénzbüntetés vagy elmegyógyintézet.

Mégegyszer. Nem a melegséggel van bajom. Azt élje meg mindenki a saját intim szférájában. De hagyják békén a mi gyermekeinket!

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

33 hozzászólás

 1. Csatlakozom a kedves Cikkíró követeléseihez, de kiegészítéssel:
  1. Nemcsak a homoszexualitást propagáló reklámokat követelem kitiltani magyarországi (köz)területekről, és a közterületről vagy szomszédos magánterületekről látható felületekről, de újságokból is, ami közterületről látható.
  2. Követelem, hogy tiltsák be a homoszexuális meneteket minden magyar falu és város közterületeiről is, mert ez pontosan ugyanaz a kategória: vagyis szeméremsértés, és a gyerekeink elleni merénylet. A “meleg” rendezvények, pride vonulások csak arra az alkalomra lezárt külterületen és külterületi útvonalon haladhatnak rendőri védelem és előzetes bejelentés megléte esetén.
  3. Követelem, hogy a TV műsorokban se lehessen rejtett homokos propagandát folytatni. Amelyik filmben, műsorban férfi-férfi, nő-nő szerelem, és/vagy ilyen célzások vagy félreérthető mozdulatok vannak, szerepeljenek 18 éves korcsoportnak megfelelő idősávban, de úgy, hogy a normális identitású nézőt ne is érhesse váratlanul, ezért a 18 éves jelzőkarika mellé (akárcsak a “termékmegjelenítést tartalmaz” figyelmeztetés) jelezzék a “homoszexuális tartalom”-ot is!

  Nekem se volt még pár éve kifogásom a ferde hajlamúak ellen, de van egy jóképű fiatal nőket szerető okos heteroszexuális legény a rokonságunkban, aki kicsi kora óta a homokosok próbálkozásainak kereszttüzében áll, és már iszonyodik tőlük, dührohamot kap ha csak a ferde hajlam jelét is észreveszi. Ő mondta jópár éve:
  “Figyeljétek meg: tegnap még viccesnek látszodtak ezek a furcsán beszélő, mozgó fiúcskák, akik a filmekben kedves, ártatlan, nőket nem veszélyeztető elemeknek vannak feltüntetve. Bohókás, szeretnivaló lesajnáltak szerepkörében. Mit kellett ebből a 80-90-es években levonni tanúságként? Hát, hogy ártatlanok”. Ezután jöttek a “Túl a barátságon” Oscar díjak, a beetetés időszaka. Most ott tartunk, hogy a legváratlanabb pillanatban a szimpatikus főhős (vagy azt játszó színész) bejelenti, hogy ő meleg. Ez már a “természetesnek vedd” időszaka. De már kezdik pedzeni, hogy kisfiúk és férfiak is szerethetik egymást. Mit jelent ez? A jövő megrontásának szándéka. Figyeljétek meg, jön még a pedofília, nekrofília és családtagok közti “szerelem” mint a legkisebb befektetéssel szerzett áldozatok becserkészésének engedélyezése.
  Mi jöhet még ezután? – kérdezte a rokon. – A nyilvános pedofil homokos szex és közben felfalják a gyereket mint az imádkozó sáskák?”

  S akkor még pár éve azt gondoltuk, hogy túl dús a fantáziája, és lehurrogtuk. Pedig neki volt, van igaza. A ferde hajlamú farkas már jócskán betette a lábát a kismalacok házába. Most kell kiáltani még időben mint a mesében: “Forróvizet a kopa..”.

  • Nekem van kifogásom! Ne az én pénzemen stoppolják össze a byzik kirepedt seggét! Sajnos ez gyakran előfordul, mert a kijárat az nem bejárat..

 2. Nagyon jó cikk, mint mindig, köszönjük Stefka úr! Jó lenne elküldeni ezt a cikket akár a multi cégnek is! Mi aláírjuk, ha kell!
  Cseh Imrének üzenjük: mi meg fütyülünk a multikra! Kit érdekel a profitjuk, a törvényt, alkotmányunkat be kell tartatni, különben minek ???

 3. Tökéletes Írás!!! Abszolút egyetértek, én is így gondolom. Soha nem érdekelt, nem is fog érdekelni az emberek bármilyen beállítottsága, nem ez alapján alkotok véleményt, viszont ezt az aljas meleg-lobbit maximálisan visszautasítom! Szóval eddig semmi sem érte el az emberek ingerküszöbét, nincs balhé, akkor lépnek egyet előre, amivel már rá akarják húzni az emberekre, hogy homofóbok…na ennek itt helyben stop, mert látjuk hova jutott az USA a “progresszíveknek” köszönhetően az lmbtq területén..igen..ott már a pedofílokat kezdték el mosdatni: “az ilyen irányú meberek vonzalma pont olyan természetes, mint egy heteroszeuális ember vonzódása”..őrület,, egy srácot kivágtak az osztályból nyugaton (ps cikk) mert azt mondta csak 2 biológiai nem van..lassan már az ég sem kék…

 4. Sajnos még most sem értik. Nem a “szerelem, az szerelem” szlogennel van baj. Annyit szerelmeskedhetnek amennyit akarnak, legyenek fülig szerelmesek, de ne keljen már ezt másnak is nézni, és a beleegyezésüket adni. Otthon bújjanak össze és melegedjenek. A heterók se a közterületeken végzik a szexuális tevékenységeiket, ha még is megtörténik ugyanúgy közerkölcsöt sértenek, mint a nem heterók. A szexualitás nem a közterületre való, semmilyen formában. Ezért van hogy sok nem heteró is ellenzi a pride-t. Itt csak egy létezhet mégpedig az erkölcsösség, szexualitástól függetlenül.

  Ha egyet értesz vele, nyugodtan bemásolhatod akár melyik kommentszekcióba.
  Nincs fb-m, de szívesen oda írnám ezt Boldog István fb oldalára. Akár üzenetként is.

  • Ez nem szerelem. Ezeknek jó a kulcslyuk is, a sz.ros hátsó is jó, csak valahová ürítsék az ondófelesleget. Ha nincsen ember megteszi a kutya, macska, kecske. Immorálisak és betegek.

 5. Már sajnos nincs olyan film, amiben ne lenne legalább egy szimpatikus langyi (minek nevezzelek, ha azt írom, hogy homoszexuális, akkor kirekesztek, ha LMBTQ stb. azt meg nem tudom pontosan, tehát megint hibázok), aki fantasztikus, megértő, egy kész superman/superwoman, és végén mindenki megelégedésére boldog langyi párra talál. Ez van a krimikben, a romantikus filmekben, a dokumentumfilmekben (igaz némi erőltetett felhanggal). Végre szeretnék egy “undorító, természetellenes hetero filmet látni a magyar tv-ben, ahol a fiúk lányokat, a lányok fiúkat szeretnek és slussz! Nekem ez a szép és természetes.
  És teljesen egyetértek az előttem szólóval, ne igyuk a COCA-COCA-t illetve a COLA-COLA-t (remélem sikerült pc módon megadni a termék nevét). BOJKOTTÁLJUK. Eddig se sokat ittam, de ezek után nem veszek.

  • “..ha azt írom, hogy homoszexuális, akkor kirekesztek” Ki rekeszt ki? Eddig az volt, hogy mi rekesztjük ki őket. Nos már nem csináljuk. Ők pedig örüljenek és fogják be a pofájukat.

 6. Helyes!
  Tessék csak minél több prominensnek venni a fáradságot és felszólalni a Lobby nyomulása ellen.

  – A homoszexualitás nem normális.
  – A homoszexuális kapcsolat biológiailag nem produktív, ezért a társadalom számára nem azonos értékű a heteroszexuális kapcsolattal.
  – A homoszexuális propaganda a 18 év alatti korosztályt elérve, célozva bűncselekmény.

 7. Ákos: Az utolsó hangos dal

 8. Magánszféra? OKé, de milyen társadalomban akarunk élni? Szodoma és Gomorra?

 9. Jó cikk!
  A homoszexualitás gyógyítható az állításokkal ellentétben! Így mindent meg kell tenni azért, hogy több gyógyult legyen…

  • Persze, hogy gyógyítható. Politikailag nem korrekt módszerekkel nagyon is gyorsan gyógyítható. Kap a byzi az egészséges férfitől egy akkora pofon, hogy a taknyán csúszik. A harmadiktól már meg is gyógyul..

 10. nem tudom ki,hogy van ezzel de amikor kiderült a LIDL kereszt kitakarása( kereszténység kitakarésa)
  azóta és a jővőben sem kivánok a nevezett árúházlánc közelébe sem menni…
  igy lesz ez a Coca-cola esetében is…..tartsák meg maguknak a termékeiket vagy buzi ügyfeleiknek
  én a magam részéröl árkus szemekkel figyelem mi a coca-cola terméke…..TILOS megvenni!!
  ,,,bízom abban,hogy sok honfitársam is hasonlóan gondolkodik….mi csak ezt tudjuk tenni az erkölcsi fertővel
  szemben…ja és remélem, komoly bírságot szabnak ki rájuk és a jövőben a többire is!!!

 11. Ugye mindenki elgondolkozott már azon, hogy se az LMTBQRSTUVWXYZ felsorolás, se a loveislove kampány nem tolerálja a heteroszexualitást? Vagy van heterro Coca-Coca plakát is? H betű a nagy mozaikszóban? Ugye-ugye.

  https://www.citizengo.org/hu/fm/172651-segitseget-kerunk-nyilt-homoszexualis-reklamok-eltavolitasaban

  Ezt pedig mindenki írja alá.

  • A Cocakóla nyilatkozata szerint van hetero plakát is, de szerintem csak alibiből nyomtak párat.

   Amúgy ehhez mit szól a mozaikszó többi betűje? A transz-love v. a queer-love már nem is love? Nem is beszélve az i-love-ról. És miért csak fehérek szerepelnek a plakáton? Az afro-európai homoszexuálisok love-ja tán alsórendűbb love? Fasiszta kirekesztő kólákok ezek.

   • Borzasztó megkülömböztetés, igen.
    Szegény, feka kecske-menyecskével kielégülők miért nem kapnak óriás plakátot?
    És a 9 évesen ferjhez kenyszerített kislányok rémületét sem propagálják?
    Nem igazán progresszívek még.

    STOP GLOBO-HOMO ! ! !

  • Aláírtam, de mit érünk el vele??? Ide nem aláírás kell, hanem irtás! Buzi irtás, kormányzati szinten.

 12. Nézzük_magát_a_dolgot

  Nagyon félek én ettől a dologtól. Budapesten még hódíthat idővel. Ma már mindenki tudja, hogy BP a buzulmánok melegágya, már akkor az volt, amikor vidéken a felserdült fiatalok még nem is hallottak erről az aberrációról, és amikor a középiskolás kollégiumban a budapesti társak meséltek arról, hogy milyen alantas dolgok folynak a budapest füdőkben, egyszerűen nem hittük el, hogy ilyesmi is létezik. Budapest fürdőváros! Hirdetjük büszkén. És ennek milyen vonzatai lehettek/lehetnek? Akkor egyszerűen pofonröhögtük ezeket a jól értesült haverokat , azt hittük, otromba hazudozás az, hogy egyes diák ismerőseiknek a meleg fürdőkben azért fizetnek idősebb “emberek”, hogy csókkal illethessék a hátsó felüket. És ez régen volt. A buzulmánok mai nyomulása azt sejteti, hogy a dolog azóta csak erősödött.

  • Menj már …
   Ha Budapesttel van bajod, annak mi köze a buzi-propagandához?! Vagy vidéken ki kell nyomtatni az internetet?! Nem kell troll-kodni.

   • Pedig igaz, kedves Alma. Az egyik igazi török időkből származó törökfürdőbe nem volt tanácsos jegyet venni, ha nem akart az ember furcsa dolgokat látni.
    Nem akarok nevet mondani, melyik az a fürdő, reméljük már nem járnak oda.

   • Kedves Alma.
    ugyan üsse be a keresőbe,hogy b.zifürdők budapest.
    Higgye el van találat,és a közismert Rudast nem is biztos,hogy tartalmazza.
    Ezért a találatokat külön küldöm,mert lehet,fennakad a szűrőn.

    • Meleg Budapest – Információk Melegeknek és Leszbikusoknak
     http://www.budapest.com/budapest_kalauz/meleg_budapest.hu.html
     Meleg Budapest – részletes információk Budapesti lehetőségekről: melegbárok,
     klubok, leszbikus partik, melegbarát éttermek kávézók és minden egyéb.
     Sport – Budapesti melegfront : Ahol egy másra … – Magyar Narancs
     magyarnarancs.hu/sport/budapesti_melegfront__ahol_egy_masra_talalhatnak-53833
     Rég elmúltak már azok az idõk, amikor a fõvárosi meleg férfiaknak nyilvános
     vécékben, néhány “alternatív” presszóban és zártkörû házibulikon kellett …
     Budapest Gay Guide: Gay life in Budapest
     budapestgaycity.net/
     Gay holidays in Budapest. Organise your gay vacations or gay trip to Budapest.
     Experience the best gay tours in Budapest!

     Ha szeretné kinyomtathatom,csak adja meg a saját gépének a nyomtatóját. Hehe,hehe,meg XD,meg LOL.

     • A Pécs bébe,most meg Én reklámoztam ezeket. Ráadásul vidékiként.
      Ja? a kőkorszakból itt rekedt internetnek köszönhetően pár tized másodperc alatt adta ki a kereső!
      Egyet mondok,ha ezentúl ezzel a tartalommal fognak NÁLAM reklámozni,akkor átutalom ezeket Önnek!

 13. C-C termékeket a Nemzeti Dohányboltokba.

 14. Egyértelmű hogy Nyugatról jött melegkultusz itt van.
  Nem szabad engedni hogy közterületen ezt propagálhassák, be kell tiltani mint a dohányreklámokat.
  Amúgy pedig egysíkú melegpropagandához annyit: társadalomromboló hatásairól ideje lenne megkérdezni a botrányba keveredett MTA társadalomtudosait is, ha ez a kérdés tényleg nem politikai.
  És itt lenne az idő arra hogy a köztévé is!, a rádió is megszolaltasson ebben a témában olyan társadalomtudosokat is akiket a meleglobbi még nem szippantott be.
  Jó hírem van : Okos hozzáállással le lehet rántani a leplet e propaganda káros, emberellenes önző hatásairól.
  Lássunk is ne csak nézzünk!

 15. Ahány homoszexuálist ismertem, mind gyerekeket rontott meg. A kazánfűtő a Keleti pu-on, a vice házmester a Nyugati pu-ról halászta ki magának a vidékről feljövő fiatal srácokat. A szobafestő a tanoncokat csábította el. A sebész főorvos a műtős fiúval élt, hatalmas virágcsokrokat vitt neki és időnként a ház füle hallatára féltékenységében lek….vázta. A díszletmunkás fiú a menő színész szerelmét élvezte. A fürdőkről nem beszélek, az közismert. Mindezek azt a nagymamám által mondottakat támasztják alá, hogy a szodomizmus (ő ezt a szót használta) nem betegség, hanem tanult magatartás, amit a Biblia egyébként elítél. A magam részéről nem engedélyezném a Pride-ot, főleg nem a világörökség helyszínén! Menjenek ki a Rákos mezejére, ott bulizzanak, ha akarnak, de ne keltsenek felháborodást és undort az egészséges lelkületű emberekben. S főleg ne rontsák meg gyermekeinket!!!!! Eddig sem vettem a Coca-Colá-t, ezek után pedig egyáltalán nem fogom! Mindenki döntse el, kell-e nekünk olyan cég profitját növelni, aki a gyermekeink és a hagyományos értékekben hívő társadalmat így megkörnyékezi, megalázza és megfricskázza!?

  • Rákos mezeje túl közel van. A Hortobágy lenne jó. Bár a lovak megbotránkoznának rajta..

 16. Remek cikk, mint mindig, amit ír. De szerintem az úriember stílust időnként nem ártana félretenni, mert vannak dolgok, amelyet nem lehet így kezelni. Az emberek szexuáliis beállítottsága, tevékenysége a hálüszoba négy fala közé tartozik. Vannak törvények erre vonatkozóan, mégsem alkalmazzák. Vajon miért? Egy ember valódi értékét nem az határozza meg, hogy hetero vagy meleg vagy akárminek is képzeli magát, hanem az, ahogyan él, dolgozik és mutat példát a társadalom tagjainak. Ezért elitélendő a PRIDE, melyen felvonuló heterotól eltérő szexuális beállítottságú egyedek önmagukat reklámozzák, gusztustalanul mutogatják és politika szintjére akarják emelni. Ugyan ez vonatkozik azokra a multicégekre is, akik előtt nyílván nem azért nyíltak meg a magyar piacok, hogy a különböző természetellenes devianciákat terjesszék és olyan reklámokkal árasszák el országunkat, amelyek sértik az ország törvényeit és a jóérzésú embereket

 17. A szexualitás magánügy. Aki ezt a témát a nyilvánossábgan terjeszti: el vele!
  Mondjuk Brüsszelbe vagy Berlinbe, de örökre…

 18. Ezt tessék megnézni, kormányilag nem csak megtűrt, hanem támogatott, sőt, erőltetett mozgalmak jellemzik Nagy Britanniát pl. Brighton -ban:
  https://www.google.com/search?q=brighton+pride&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjCzrv0tJ7kAhVu-yoKHbxTAbYQ_AUIESgB&biw=1381&bih=935

  És ha ez nem elég, íme még valami más:
  https://www.google.com/search?biw=1381&bih=935&tbm=isch&sa=1&ei=dLNiXf_ZCfGe1fAP7bGu2A0&q=brighton+naked+ride&oq=brighton+naked+ride&gs_l=img.3…178516.181226..181481…0.0..0.88.730.10……0….1..gws-wiz-img…….0j0i30j0i19j0i8i30i19.jJPlimc_eYY&ved=0ahUKEwj_4_z1tJ7kAhVxTxUIHe2YC9sQ4dUDCAY&uact=5

  Mindez az elmúlt két hónapban.

  A lényeg: az evolúció felső szintjén lévő népek pusztuljanak ki (egy kivételével), és helyüket vegyék át a sokkal alacsonyabb szinten lévők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük