Aki szégyelli magyarságát

Kiről lenne szó? Nem másról, mint Újhelyi Istvánról, az Európai Parlament  szocialista politikusáról, aki magyar létére mindent elkövet, hogy lejárassa hazáját, rosszat tegyen Magyarországnak.

Többször kifejtette, hogy Orbán Viktor miatt szégyelli magyarságát. Mi meg egyre többen vagyunk, akik szégyellik Újhelyi Istvánt és szégyelljük, hogy ilyen balliberális politikusok képviselhetik Magyarországot Brüsszelben.

A kisképességű fiatalember mit gondol arról, ha egy magyarországnyi magyar azért szégyellte volna magyarságát, mert a vérszomjas Rákosi Mátyás vagy a megtorlásban jeleskedő Kádár János volt az ország mindenható diktátora.

Tegyük hozzá még azt is, hogy nem független országgyűlési választások után kerültek hatalomba ezek a kommunisták, hanem a szovjet hadsereg aktív közreműködése révén. Megjegyzem még, hogy a magyar kommunisták, a baloldaliak soha még szabad választásokkal nem kerültek a kormány közelébe, csak csalással vagy erőszakkal.

Ez a kisképességű fiatalember nehezen viseli el, ha a magyar emberek hazaárulónak, kollaboránsnak tekintik, mivel európai parlamenti képviselőségét arra használja fel, hogy lobbizzon a magyarok ellen. Újhelyi István például azért lobbizik hónapok óta, hogy az Európai Néppárt (EPP) kizárja soraiból a Fideszt, miután szerinte a párt megsérti a jogállami normákat, és a Soros-féle civilnek hazudott NGO-k tevékenykedéseit korlátok közé szorítaná.

A Mandinernek adott interjújában Újhelyi kifejti, ő nem árulkodik, csak teszi a dolgát. Vajon milyen dolgát teszi és kinek, kiknek a megbízásából? Mennyi pénzt kap ezért a megbízóitól?

Kisszámú híveit azzal nyugtatja, hogy ő nem áruló, mert az Európai Unió vezetőit nem arra akarja rávenni, hogy Magyarországot büntessék meg, ő csak azt szeretné, ha Orbán Viktort és kormányát büntetnék.

Kis hazug fiatalember, miért kell félrevezetni az embereket?

Ki gondolja komolyan, hogy egy büntetéscsomagot ketté lehetne osztani? Itt van a LIBE (Állampolgári, Jogi, Bel-és Igazságügyi) bizottság, Judith Sargentini vádpontjai Magyarország ellen, amely hazugságcunami összeállításában részt vettek Újhelyi szocialista, liberális társai, a többi között Niedermüller Péter, Szanyi Tibor, Jávor Benedek, Meszerics Tamás. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Parlamentben nemes egyszerűséggel ezt a jelentést minősített hazugságok gyűjteményének nevezte. Ahogy fogalmazott: a LIBE Bizottság jelentéséből csak a tények és a valóság hiányzik. És tökéletesen igaza van. A magyar parlamenti választás eredménye felpaprikázta és frusztrálja az EP képviselők egy részét. Ezért fokozzák támadásukat Magyarország ellen.

Ebben vállalnak méltatlan szerepet a ballibsi képviselők, a Jobbikos érdekeket képviselő Balczó Zoltánnal és Újhelyi Istvánnal az élen.

Újhelyi kollaboráns nagy reményt fűz a baloldal egyetlen igazi, évszázados esélyéhez, a külföldi intervencióhoz. Ez az országvesztők mániája, mint egykoron tette Károlyi Mihály, Kun Béla, Jászi Oszkár és társaik a vörös patkánylázadás idején.

Ők is intervencióról ábrándoztak, legyen az francia, cseh vagy román: csak pusztuljon a magyar.

Nos, újhelyiéknek ez az intervenció lenne a hírhedt hetes cikkely 2.0 verziója, amely már nem engedné, hogy egyetlen ország (például Magyarország és Lengyelország) megvétózza az útjáról letért bűnös EU tagállam elleni szankciócsomagot. A cél, hogy az európai uniós Brüsszel diktálta „demokrácia” védelmében letörjék a magyar, többségi népakaratot, semmisnek vegyék a kétharmados választás eredményét. Egy hozzászóló az interneten azt írta: „ez a gazember Újhelyi nem tudja mit beszél? 56-ban az oroszokat hívták be, most képesek volnának valami hasonló galádságot elkövetni”.

Hab a tortán, hogy a szocialista politikus arról ábrándozik és ezt ki is fejti, hogy olyan remek tüntetések kellenének, mint Bukarestben és Pozsonyban voltak, mert ha erőszakos tüntetések lennének Budapesten, akkor felégetnék a Fidesz-irodákat.

Álljunk csak meg egy halk szóra! Újhelyi István Fidesz-irodák felgyújtására szólít fel? De akkor tovább is lehetne lépni, mert fel lehet gyújtani a magyar parlamentet is! Éghetne itt minden, lángba borulhatna az ország, mint egykor a Reichstag és a Kristályéjszakán Németország.

Világos és látható a gondolkodásuk. Ők csak a pusztításra szerveződtek.

Én azt mondanám, hátrébb az agarakkal. Ezeknek az agresszív gondolatoknak a szülőatyjai a magyar liberális értelmiségnek azon tagjai, akik nem férnek el a bőrükben. Konrád György Orbán Viktorral kapcsolatosan a román diktátor elleni lázadásra, Ceausescu kivégzésére vizionált. Heller Ágnes kifejtette, hogy a Fidesz-KDNP kormány megbuktatásához minden eszköz megengedett, még az is, hogy a balliberális oldal a náci elveket valló zsidózó, cigányozó szélsőjobbal (Jobbik) szövetkezzék. Legutóbb az ATV Csatt műsorában Kende Péter és Farkasházy Tivadar az áprilisi választási eredményeket a hitleri német nemzetiszocialista párt eredményeihez hasonlította. Sőt Orbán Viktort Hitlerrel azonosították.

Mi folyik itt? Elment az esze a balliberális értelmiség és a hozzájuk kapcsolódó sajtó egy részének? Játsszanak a tűzzel? Káoszt akarnak?

Az látható, Újhelyi nem bír már magával. Nem bírja feldolgozni a katasztrofális vereséget. Talán több szerénység, visszafogottság, rengeteg munka és a haza szeretete kellene, amit úgy hívnak: Magyarország.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

9 hozzászólás

 1. Gáspár Anett

  Nincs mit szégyellnie. Ő nem magyar.

 2. Gáspár Anett

  Balczó döbbenetes. Persze a bátyja alapján jóhiszeműen figyelte az ember, de most már tudomásul kell venni, hogy Balczó hazaáruló.

 3. Gáspár Anett

  “konrád György Orbán Viktorral kapcsolatosan a román diktátor elleni lázadásra, Ceausescu kivégzésére vizionált.”

  Igen! És Pröhle Gergely, a magyar a PIM élén a magyar irodalmi élet egyik fő szervezője Konrád születésnapján nagy ünnepséget rendezett!

  Hogy is van ez?! Én már az első Orbán-kormány alatt tapasztaltam és megláttam, hogy Pröhle ultraliberális kakukkmadár. Hogy nem látta meg mindezt a kormány, főleg Balog úr?!

 4. Falhoz velük.

 5. Az újhülye,nem Magyar.
  Az általa feszegetett téma,pedig az Alkotmányos Rend megváltoztatása nevű bűncselekményre való felbujtás. Azt hiszem,hogy hivatalból üldözendő.
  A balcó,meg rémületesen nagy csalódás minden IGAZ MAGYARNAK.

 6. Nem is tudtam hogy a befogadó országot –ha nem tettszik a rendszere—nem lehet elhagyni ??????
  Tudtommal az egész családjával hazaköltözhet eredetére hivatkozva Izraelbe?????

 7. Amije nincs, azt nem kell szégyellje az efftárs!

 8. Uzner György

  Valószínű ha el tudják érni, a páncélvonat bevetését az Orbán-fasizmus ellen, akkor Istink is ott ül majd,
  hogy mint 19-be rendet tegyenek a vidéki fejekbe…..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük