Ellenállás

Gyurcsány Ferenc meghirdette az Ellenállás! mozgalmat, aminek keretében addig az utcán maradnak, amíg le nem mond Orbán és a kormánya. Ennél szánalmasabb „forradalom” még nem nem volt a magyar történelemben.

De itt nem álltak meg, egy hordóra ragasztott Orbán-képet ütöttek bottal, hátha attól megsemmisül a kép eredetije. Néhány tucat fanatikus rohamnyugdíjas ment el a kormánybuktató eseményre, ami még magyar ellenzéki viszonylatban is kínosan kevés. A Demokratikus Koalíció ezután azt közölte, a következő napra már el is marad az esemény.

Eddig tartott a lelkesedés, a kitartás.

De ez nem volt elég. Gyurcsány a múlt hét végén még fellépett veszett, kádárista nyugdíjasaival Szegeden is, Botka szocialista városában. Ott egy jót cigányoztak. Az egyik állampárti, DK-s nyugdíjas  „szarházi cigány” jelzővel illette azt az idős, mozgássérült férfit, aki kritizálni merészelte idült állapotú prófétájukat, Ferenc testvért.

Most is kiderült, hogy kik az igazi rasszisták, antiszemiták. Azokat is a baloldalon kell keresni.

Nem véletlen, hogy az indulatok egymásnak feszültek, miután  az ország legnépszerűtlenebb, a hitelességét 12 éve elvesztő, a megszorításokkal és a hazugságokkal összeforrt Gyurcsány nevű politikusa eleve taszítja nemcsak a kormánypárti, de a bizonytalan szavazókat, sőt, még az ellenzéki szimpatizánsok jó részét is. Botka László politikai pályája is lefelé ível, össze is találkoztak a talajszinten.

A balliberális ellenzék és a Jobbik jelentős része valóban elvesztette a realitásérzékét.

Amellett, hogy a Sargentini-jelentés megszavazásával el kell viselniük a hazaáruló minősítést, 56-os forradalmároknak képzelik magukat. Nem elég, hogy első tüntetésükkel beszennyezték a Bem teret, Bem apó lengyel-magyar szabadságharcos emlékét, hanem odarondítottak az 1956-os forradalom-és szabadságharc első nagy tömegtüntetésének színhelyére is. Ez a szerencsétlen Horváth Csaba szocialista politikus az Orbán-kormánnyal szembeni ellenállásukat 1956-hoz hasonlította, sőt azzal fenyegetőzött, hogy mivel demokratikus úton nem lehet a jobboldalt, a nemzeti oldalt leváltani, így nem jöhet más, mint 1956. Szeretne  újra vért látni a pesti utcákon? Hol él ez az ember a többi, kisszámú nemzetietlennel? Biztos Magyarországon? Milyen magyarok ezek?

A hordóra szerelt Orbánt tettleg bántalmazták a felhevült nyugdíjasok a Demokratikus Koalíció szeánszán

Még a kisiskolások is tudják – remélem –, hogy egy nép kelt fel ötvenhatban a kegyetlen, kommunista diktatúra ellen, amit tetézett a szovjet katonai megszállás. Ahhoz, hogy forradalom legyen valahol, ahhoz tömegmozgalom kell, amit sok száz diktatórikus, emberellenes intézkedés előz meg. De ilyen ma nincs.

Aki ezt mondja, az hazudik.

Ma demokráciában élnek az emberek, szólás -és sajtószabadság van, jogállamban élünk, független bírósággal, négy évente szabad választásokkal. Mi ellen akarnak Horváth Csaba, Gyurcsány Ferenc és társai felkelni? Ehhez a lázadáshoz maximum néhány vérgőzös, egykori pufajkás és munkásőr nyugdíjast tudnak összeszedni.

Megjegyzem életükben ilyen jól nem éltek. Főként ők. Nyugdíjuk biztosított, az ingyenes egészségügyi ellátásuk az európai színvonal felett van, és ha bajban vannak, segélyben is részesítik őket. Gyermekeik, unokáik a legmagasabb családi kedvezményben részesülnek, nem kell kisnyugdíjasként segíteni őket.

Mikor volt ilyen dolguk az elégedetlenkedőknek?

Kívánom, hogy éljenek csak Sargentini hazájában, Hollandiában, vagy Belgiumban, Luxemburgban, vagy akár Franciaországban, ott komoly meglepetésekben lenne részük, ha nem a felső tízezerhez tartoznak.

Ellenállók ellenálljatok! Jól fizetett provokátorok provokáljatok! Kollaboránsok kollaboráljatok! Kultúrharcosok – Alföldi Róbertek – hazudjatok továbbra is Nyugaton, hogy itt elnyomás van! Hazudjátok azt, hogy itthon nem szerepelhettek, nem játszhattok, nem lehettek színház és egyéb művelődési intézmények igazgatói.

De ne állítsátok be magatokat hazafiaknak, mert hazaárulók vagytok!

Ezt ki kell mondani feketén-fehéren! Akik Magyarország ellen dolgoznak, azok hazaárulók.

Ugyanakkor nem érdemes a tűzzel játszani. A demokrácia türelme is véges, az alkotmányos törvényt be kell tartani mindenkinek. Szokjátok meg, tanuljátok meg – most nincs nácinémet, szovjet, brüsszeli katonai megszállás –, hogy itt a nép többsége dönt szabad választások útján. S ez így lesz évtizedekig. Vége a balliberális kisebbség uralmának. Akár tetszik, akár nem. A magyarok magyarként akarnak élni egy szuverén államban és meghalni.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

16 hozzászólás

 1. A föld alatti ellenállási mozgalmat hirdesse meg… ha kérhetném…
  😀

  • Nagyszerű gondolat. Le kell vinni gyurcsányt és a barátait a föld alá mozgalom céljából.

 2. “most nincs nácinémet, szovjet, brüsszeli katonai megszállás”

  Pedig Brüsszel arra készül, hogy megismételje 1944. március 19-ét.

  • Rakovszky István

   Nem március 19-ét, hanem Okt 15.-ét ismételnék meg.
   De azt Berlinben Panzerfaust néven jó előre megtervezték és az SS-t bízták meg a végrehajtással, hogy aztán azt hazudják, hogy az egy nyilas puccs volt.
   A Nyilisokat, akiket Hitler nem is kedvelt, csak azért hozták helyzetbe, mert a többi jobboldali pártnak, pl. Imrédyéknek alig volt támogatójuk.
   Most Brüsszel kit ültetne a bársonyszékbe⁉ Talán Vonát, mióta felismerte magában a mély kommunista meggyőződést⁉ Neki minden esetre nagyobb a támogatottsága mint akármelyik másik ellenzéki pártnak‼

 3. Mostmár komolyan mondom ez a Gyurcsány nem normális. Mit akar ezeekkel a kádárista maradékokkal. A DK-ban nincs egy normális ember aki szolna neki, hogy fönök ez hülyeség igy ezzel a tempoval nem érünk el semmit.

  • Komolyan nem normáliis, De ezt már több, mint húsz éve tudjuk! Sajnos nem gyógyítható, legfeljebb a lobotómia jöhetne szóba, hogy lecsillapodjon.

   • Rakovszky István

    Szerintem egy dzsihadista migráns agysebész tudná rendbehozni: Egy handzsár vágással, úgy hogy soha többé ne fájjon a feje és aoha többé ne is tudjon hazudni – sőt akármi badarságot vagy okosat mondani.

 4. Håt nehåny evbe bele fog kerulni szoval a vöröskeresztnek meg a civil szervezeteknek fel kell keszulnie vizzel. såtorral kajåval es szendvicsekkel de addig is halgathatjåk Bill Nelssons “panis in the worrld” nevu szåmåt.

  https://www.youtube.com/watch?v=6Tgc3VYrcO0

 5. Miért fáj ezeknek a hazaáruló szó? Igazából büszkének kéne rá lenniük.

 6. Ütötték a hordót ! Nem volt közelben egy somkaró , amivel móresre lehetett volna tanítani ezt a csőcseléket ?! Ne hogy már a nyul vigye a puskát !

 7. “Akik Magyarország ellen dolgoznak, azok hazaárulók.”
  Szerintem Magyarország,nem a hazájuk. Ezért nem tudják elárulni. Azt hiszem árultak már mindenfélét eddig.

  • Rakovszky István

   Ezért meg is kéne fosztani őket a magyar állampolgárságtól, mint ahogy ők tették 1956-ban : azoktól próbálták elvenni akik elmenekültek.
   Szerencsére mi már visszakaptuk. Csak még a nevünket nem használhatjuk úgy ahogy a születési anyakönyvben szerepel.

 8. Rohadj meg te hibbant,zakkant CsotanyFeri azzalba par 100 agyhalott dilis venemberrel akiket elbolonditottal te genetikai selejt Fletyo !!!! Te mar regen a fegyhazba vagy a dilihazba leszel amikor meg Orban Viktor meg kormanyon lesz te gane Fletyo!!!!

 9. Rohadj meg te hibbant,zakkant CsotanyFeri azzal a par 100 agyhalott dilis venemberrel akiket elbolonditottal te genetikai selejt Fletyo !!!! Te mar regen a fegyhazba vagy a dilihazba leszel amikor meg Orban Viktor meg kormanyon lesz te gane Fletyo!!!!

 10. HEHEHEHEHEHEHEHE ……..
  CSUPÁN ENNYI A MONDANI VALÓM A TÜNTIRŐL ÉS ANNAK ELMEBETEG, ALKOHOLISTA FEHÉRJEHALMAZÁRÓL !!!!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük