Érik a Békemenet

Addig rángatják az oroszlán bajszát, amíg el nem indul. Így volt ez hat éve is, amikor a folyamatos feljelentgetések nyomán, a belső, „örök árulókkal” megtámogatva az Európai Unió egyes vezetői, pénzügyi háttérhatalmai úgy döntöttek: Orbánnak mennie kell. Már előtte Berlusconi olasz miniszterelnököt lapátra tettek, megpuccsolták, mert nem tetszett nemzeti politikája egyes uniós pénzügyi köröknek és az IMF-nek. Gondolták, a magyar miniszterelnökkel is meg lehet ezt csinálni.

Az Európai Parlament strasbourgi ülésén kérdőre vonták a magyar miniszterelnököt, de a felszólaló Orbán Viktoron gyakorlatilag semmilyen fogást nem találtak a szocialista, liberális és zöld képviselők.

Cohn Benditék leginkább csak ordítoztak, de Orbán leiskolázta az acsarkodókat.

A bankok, multik megadóztatása és az alaptörvény parlamenti elfogadásával kapcsolatosan megnyugtatott mindenkit, hogy minden törvényesen történt. Egy tény, nem lehetett tovább adózatlanul Magyarországról talicskával külföldre kivinni a pénzt.

Ennek ellenére a kormánybuktatás veszélye nem múlt el. Szükség volt egy nagy népi ellenállásra. Ez lett a Békemenet 2012. január 21-én, amikor is több mint fél millió ember némán felvonult a Hősök terétől a Kossuth térig, és százezrek vállaltak szolidaritást Orbán Viktorral és kormányával.

A sötétben bujkálók megrettentek, meghátráltak. Visszaléptek azon tervüktől, hogy megdöntsék a törvényesen megválasztott kormányt és miniszterelnökét.

A soha nem látott tömegű méltóságteljes Békemenet jelszavai önmagukért beszéltek: „Nem leszünk gyarmat!”, „Megvédjük a szabadságunkat és függetlenségünket!”, „Nem megyünk el szó nélkül, amit a baloldal művel!”, „Elegünk van a Nyugat kettős mércéjéből!”, „Nemzeti összefogás, nemzeti méltóság!”, „A Békemenet az összefogás diadala!”.

Akkor így fogalmaztam a Magyar Hírlap főszerkesztőjeként, az egyik szervezőként a Békemenetről: „A gigantikus tömeg üzenet azoknak a posztkommunistáknak, elvakult liberálisoknak, akik itthon és külföldön gyalázzák hazánkat, hogy nem veszélytelen cibálni a még békés oroszlán bajszát, és nem veszélytelen büszkeségében megsérteni egy nemzetet.”

Most is ilyenről van szó, és hasonló támadássorozatra számíthatunk három hónappal az országgyűlési választások előtt belföldről és külföldről egyaránt, mint anno 2012. év elején.

A január 21-ei Békemenet tehát megálljt parancsolt. Eddig és ne tovább!

Miről van most szó? Romokban hever a balliberális ellenzék a Jobbikkal együtt. Képtelenek megegyezni közös jelöltekben, közös indulásban, mert nem a nemzeti érdek, nem Magyarország sikere lebeg a szemük előtt, hanem a hatalom megszerzése, az újbóli harácsolás, az ország kifosztása.

Ezért nem beszélnek arról, hogy mit kellene csinálni, hanem képtelen dolgokat állítanak. Mint például Gyurcsány Ferenc, aki szerint Magyarországon már diktatúra van. Ez viszont azt jelenti, hogy ezeknek az embereknek a valósággal óriási problémájuk van. A képzeletüket vetítik a valóságra.

Ami viszont igaz a Demokratikus Koalícióra és általában a balliberálisokra, hogy meg akarják vonni a határon túliak, a kettős állampolgárok szavazati jogát. Gyurcsányék folytatják azt a testvérháborút, amit már elkezdtek 2004. december 5-én. Valójában ők az igazi támaszai az olyan szélsőséges megnyilvánulásoknak, ami legutóbb hangzott el Mihai Tudose román miniszterelnöktől, aki felakasztással fenyegette meg az autonómiáért harcoló és a székely zászlót kitűző székelyeket: „Ha az a zászló lobogni fog a szélben, ott fognak lengeni mellette a helyi felelősök is.”

Így állunk. Az Európai Parlament balliberális magyar labancai (a többi között Jávor Benedek, Szanyi Tibor, Újhelyi István, Molnár Csaba, Niedermüller Péter) motorjává váltak annak, hogy az Európai Bizottság elindítsa Magyarország ellen a hetedik cikkelyként emlegetett büntetőeljárást. Bűnünk, hogy nem akarjuk végrehajtani a Soros-tervet, a migránsok korlátok nélküli betelepítését. De bűnünk a LIBE bizottság szerint az is, hogy megsértjük a sajtószabadságot, a menekültek és kisebbségek jogsérelmeit nem kezeljük megfelelően, valamint az úgynevezett NGO-k (külföldről pénzelt civil szervezetek) ellen a pénzügyi tisztánlátás miatt fellépnek a magyar kormányzati szervek.

Nos, hosszú a sor a kifogásokban, ugyanígy büntetnék a lengyeleket és a cseheket is.

Feleslegesnek tartanám kedves olvasóim ismét leírni, hogy miért nem kell a magyaroknak a kötelező kvóta, mint ahogy nem kell a lengyeleknek, a szlovákoknak, a cseheknek sem. Ezer okunk van a nemre és ezerszer beszéltünk erről.

MTI Fotó: Beliczay László

A látszólagos nyugalom mellett mégis újra veszély van! A külföldről pénzelt multinacionális erők, politikai faktumok demokratikus szervezeteknek álcázva, belső, magyarországi árulókkal felvértezve, egy valóságos ötödik hadoszloppal – Soros szervezetekkel – meg akarják akadályozni, meg akarják zavarni, hogy az április 8-ai országgyűlési választás rendben megtörténjen. Hazug vádakkal, fenyegetésekkel, zavarkeltéssel – például „Nincs demokrácia!”, „Diktatúra van!”, „Az oroszok már itt vannak!” – próbálják az emberek döntését befolyásolni.

Ebbe a hazugság áradatba bekapcsolódott a magyar balliberális értelmiség egy kis csoportja Heller Ágnessel és Konrád Györggyel az élen.

Az író utalt a valamikori román diktátor és a magyar miniszterelnök közös sorsára is, majd jövőképnek egyenesen lefestette Orbán Viktor esetleges likvidálását is.

Ez a fajta harcmodor a Magyar Köztársaság nyolcadik szabad választása előtt tarthatatlan és tűrhetetlen. Ez a stílus emlékezetett a magyar kommunisták durva, megfélemlítő és csalással teli 1948-as választásaira, ami után a gyilkosságokkal, törvénytelenségekkel teli Rákosi korszak következett be. Vége lett a (fél)demokráciának és minden fajta emberi morálnak. Ennek következménye lett az 1956-os forradalom és szabadságharc, majd annak vérbefojtása, a kádári megtorlás és egy negyvenöt évig tartó szovjet megszállás.

Na, ilyet nem akarunk! De nem akarunk liberális diktatúrát sem, ázsiai, afrikai migránsok bevándorló százezreivel és főként nem akarunk egy újfajta, kizsákmányoló, nyugati, gyarmattartó birodalom részeivé sem válni.

Békement kell! Itt az idő! Legyen újra Békemenet Magyarországért!

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

25 hozzászólás

 1. Ha kell,ott leszünk!

 2. Minden magyar ember, aki hazafi támogatja a törvényesen megválasztott magyar kormányt. Aki nem az nem hazafi. Pont.

  • Szóljatok mikor lesz, megyünk.
   Az sem baj ha nem mindenki jön el, nem kötelező a részvétel, a társaság így is jó lesz. 🙂

 3. Heller Ágnes asszony a folyóparton próbálja tisztára mosni ,sikálni a zsidókat ,cigányokat gyűlölő Vona és Jobbik pártjának szélsőséges gárdamellényeiket és bakancsaikat ,a szintén zsidó származású Konrád Györggyel és a Spinozásokkal együtt.

 4. Mikorra tervezik Stefka úr?
  Szeretnék ott lenni csak egy kicsit messze vagyunk.

 5. A “narancsos” forradalmakat ki akarják egészíteni a digitális államon keresztüli támadással és Orbán itt nem védekezik és ezerrel építiki a rendszert ami őt is és az országot is sebezhetővé teszi.

  http://ujtechkor.blog.hu/2016/08/15/kormanydontes_a_digitalis_allam_segitsegevel

 6. Egyszerű és magyar

  Ott voltam ott leszek…… (akkor is ha esik az eső 🙂 )

 7. Gáspár Anett

  Ott a helyünk! Ott leszünk!

 8. Komjáti Tihamér

  Menjünk,de majd akkor,amikor pattanásig feszül a hangulat,amikor a legádázabb a támadás.Akkor érezzük -mint 2002-ben-,hogy mit veszíthetünk,akkor kell megmutatnunk az erőnket és az összetartást.Addig is minden aljas hazug állításukat minden fórumon,azonnal csípőből cáfolni!A 2/3-hoz egy gigantikus elsöprő demonstrációra van szükség!

 9. alex tihanyi

  En is ott leszek,erzekeljek mar ezek senkihaziak,hogy menyien”RETTEGUNK”

 10. Mindent Tudni Akarok

  ” Az Európai Parlament balliberális magyar labancai (a többi között Jávor Benedek, Szanyi Tibor, Udvarhelyi István, Molnár Csaba, Niedermüller Péter) …”

  Itt ha szabadna egy kis helyesbítés: Nem magyar labancok, hanem magyarországi születésű, illetőségű labancok. Pardon. Nem mindegy!

  Vissza tekintve az elmúlt években tapasztalt soros-usa-NGO-s tevékenységre, fel merül a kérdés, mi lesz akkor, ha nálunk is megpróbálják eljátszani a Jugoszláv,
  Ukrán, Koszovói, Macedón, Észak-afrikai forgatókönyveket? Mi lesz, ha azonosítatlan személyek, szervezett módon a tömegben fegyvert használnak, vagy örvlövészek a tömegbe lőnek? Lehetséges ez? Hát hogyne!
  A miniszterelnök megfenyegetése egy sunyi teszt volt. Mit reagál a közvélemény és a kormány.
  Figyelve a Szír állapotokat, azt kell mondani, hogy az USA és az általa támogatott szervezetek nem mondanak le terveikről a világ feletti korlátlan hatalom megszerzését illetőleg.

  ” De nem akarunk liberális diktatúrát sem, ázsiai, afrikai migránsok bevándorló százezreivel és főként nem akarunk egy újfajta, kizsákmányoló, nyugati, gyarmattartó birodalom részeivé sem válni.”

  Akkor mi a fenét keresnek katonáink-az a kevés ami van- Afganisztánban, Irakban, meg ki tudja még melyik országban szolgálva az USA érdekeit? Miért vagyunk még tagja az agresszív, támadó politikát folytató NATO-nak? A NATO nem védelmi szervezet? Ha igen, miért bombázta rommá Szerbiát, Líbiát? Ez persze költői kérdés. Nagyon jól tudjuk a választ.
  A történelem fintora, hogy azzal gyalázatos döntéssel, amellyel a Kelet-európai
  államokat nyugati “barátaink” Sztálin uralma alá lökték, egyben megmentették attól az idiotizmustól, amiben az EU és az USA fetreng. Ezt a “hibát” igyekeznek Georg Soros NGO-i kijavítani. Ma Nem Orbán Viktornak hívnák az ország miniszterelnökét, de legalább is nem ez a nemzeti kurzus működne, az biztos. Ha kitör a fegyveres konfliktus, ki fogja megvédeni az ország polgárait a megszállóktól? A fegyveres erők fejlesztéséről tudható tervek nevetségesek. Nagyon sötét felhők gyülekeznek felettünk, nekünk pedig se esernyőnk, sem esőkabátunk, sem menedékük sincsen. Jól nézünk ki.

  • A felvetése jogos és nem alaptalan.
   Itt komolyabb előkészítésre és egy esetleges menet maximális védelmi biztosítására lenne szükség, ez már nem egy cserkész dzsembori lenne.

 11. A Békemenetnek súlya, tekintélye, hatása van.
  Nem tartom jó ötletnek, egy esetleges baloldali forgatókönyv megakadályozására bevetni.
  Úgy gondolom a liberálfasiszták nem tudnak tömegeket mozgósítani, ők maguk kevesen vannak. Hazug híresztelésekkel sikerült (röghöz kötés, netadó), de csoda kellene ahhoz, hogy ez újra sikerüljön.
  Ha képesek lennének tömegeket mozgósítani, felfordulást csinálni, bármikor megtennék, megtették volna, hiszen nap mint nap azon dolgoznak, de eredmény nélkül.
  Hagyjuk meg a Békemenetet azokra az időkre amikor feltétlen szükség van rá. Akkor nemcsak sokan, elegen leszünk.

 12. A “narancsos” forradalmakat ki akarják egészíteni a digitális államon keresztüli támadással és Orbán itt nem védekezik és ezerrel építiki a rendszert ami őt is és az országot is sebezhetővé teszi.

  Most is történt egy “incidens” amiről még csak szakújságban olvastam, de úgy tűnik linket itt nem lehet adni.

 13. Néztem valamelyik nap az Egyenesen című műsort a Hírtv-n, Kálmán Olga, Herényi Károly és Farkasházi Tivadar ült együtt.
  Mi a közös hármójukban?
  Valamennyien tulajdonosai a Radnóti Miklós Antirasszista díjnak, ugyan úgy mint Heller Ágnes és Kondrád György is, meg az ügyvédúr, akinek most nem jut eszembe a neve.
  Ki ezek között a kakukktojás? Talán Herényi, mert ő még nyilvánosan nem szólt a Jobbik mellett.
  A Magyar Antifasiszta Szövetség elnöke Hanti Vilmos, meg néhány hete igen goromba hangot ütött meg a szövetség honlapján, mert az LMP társelnöke parolázott Vona Gáborral.
  https://www.facebook.com/vilmos.hanti/posts/1561588177256919
  Várom a Radnóti Miklós Antifasiszta Díjazottjait, hogy határolódjanak el azoktól a szintén díjazottaktól, akik a Jobbik mellett kampányolnak, esetleg küldjék vissza a kitüntetéseiket.
  Lássuk.

 14. Megítélésem szerint a Békemenetre 2018. április 8-án lesz szükség. Akkor kell felvonulnunk és megerősítenünk a jelenlegi Magyar Kormányt! Akkor kell megmutatnunk az erőnket, megbecsülésünket, köszönetünket. Így bármilyen provokációt elkerülhetünk és nyugodt körülmények között hozhatjuk meg felelős döntésünket. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok határon belül és határon túl!!

 15. Lehet bekemenet de nem biztos hogy bekes lesz! A liberälbolsik mindent megtesznek majd RENDBONTÄSRA. De hajrä gyäva nepnek nincs hazäja!!!!

 16. Nem Békemenet kell, hanem a választáson minden támogatónak részt venni, nehogy úgy járjunk, mint 2002-ben.

  • Békemenet is kell! Szarjanak be és kussoljanak a rohadt liberálisok!

  • Kovács Imre

   Most is leírom, ezért kell elmenni minden jóérzésű embernek szavazni, hogy ezek ne jussanak be a Parlamentbe, csak akkor ha látogatási nap van és vesznek belépőjegyet.
   NEM KORMÁNYT KELL ITT VÁLTANI, HANEM ELLENZÉKET!
   Mivel ilyen elvtelen, köpönyegforgató és nemzetellenes ez a társaság, ha elegen elmegyünk szavazni, még 4/5-ünk is lehet. Megengedhetnénk magunknak azt a luxust, hogy ellenzéket is válasszunk magunknak. Megmondom őszintén én a Munkáspártra gondoltam, ugyan merőben más ideológia, de viszont hazafias és következetes mert kb. 30 éve ugyan azt mondja. Inkább Őket nézném a Parlamentben, mint ez a többszörösen leszerepelt tolvaj csűrhét.

 17. Elmegyünk! Első a HAZA és most azt hitelesen, sőt igaz emberként dr. Orbán Viktor képviseli. Kiállunk mellette Magyarországért!

 18. Nem ártana. Csak, hogy anarcholiburnyákék megint láthassák az arányokat.

 19. Nem fogunk itthon maradni,megvédjük azt, amiért megdolgoztunk,és nem fogjuk hagyni,hogy ismét egy liberális,bolsevik,kommunista söpredék banda tönkre tegyen mindent. Nincs az az Isten!

 20. Érik a BÉKEMENET ! Ottleszünk! Elegen leszünk !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük