Globális átverések

Friss a hír az MTV 1 Híradójától: Brüsszel titokban készíti elő azt a csomagot, amely szabaddá tenné Európába a sok tízmilliónyi illegális migráns bevándorlását.

Bár 2017-ben, az ENSZ által elfogadott globális migrációs paktumot 28 uniós tagállam közül tavaly decemberben 19 aláírta, de Magyarországgal együtt 9 tagállam nemet mondott, ennek ellenére gőzerővel folyik a tervezett betelepítés végrehajtása. A kész dokumentum leszögezte, hogy a migrációra az egész világon érvényes és azonos szabályok kellenek, hogy a bevándorlók előtt sehol sem lehessen lezárni a határokat, és a migránsok mindenhol a helyiekkel azonos ellátást kell hogy kapjanak.

A hírműsorban felidézték, hogy Szijjártó Péter, a magyar külgazdasági és külügyminiszter a szavazás napján súlyos hibának nevezte a paktum elfogadását, amely, ahelyett hogy megállítaná, ösztönzi a migrációt. Az ENSZ főtitkára, António Gutteres (a Szocialista Internacionálé volt elnöke) szerint viszont a migráció egy pozitív globális jelenség, a paktum pedig egy útiterv, amely mindenkinek a hasznára válik.

Merkel még mindig a Föld „muttijának” képzeli magát

A Híradó szerint a migrációs paktumról több uniós vezető és a német kancellár is elismerően nyilatkozott. Angela Merkel német kancellár úgy vélte a migrációs csomag nemcsak Németország nemzeti érdekének felel meg, hanem mindenki jól jár vele. A migrációs paktumról más brüsszeli politikusok és vezetők is azt mondták, hogy jogilag nem lesz kötelező érvényű a tagállamokra nézve.

De ez hazugság volt.

A most kiszivárgott jelentésében az Európai Bizottság Jogi Szolgálata viszont azt írja: a globális paktum mégis jogi hatással bír, mert határozottan képes befolyásolni az unió által elfogadott jogszabályok tartalmát.

A globális átverés folytatódik.

Mindez a háttérben, az európai parlamenti választás előtt történik. Akkor, amikor Magyarországot ki akarják zárni az Európai Néppártból. Nem véletlenül folyik évek óta az Európai Unióban Magyarország lejáratása, vegzálása, felelősségre vonása, számonkérése, egy úgymond magyar ügy kreálása az Európai Parlamentben olyan hazug állításokkal, mintha nem lenne nálunk demokrácia, jogállamiság, sajtószabadság.

Persze a magyar választók többsége tudja, hogy a magyarok elleni támadások hátterében az áll, hogy a magyar kormány ellenáll az illegális bevándorlásnak. Nem véletlenül nyilatkozta a hétvégén Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, hogy Brüsszel migrációs politikája megbukott. Egyértelmű, hogy a migrációval és a határvédelemmel kapcsolatos feladatok nem tagállami kézben, hanem a brüsszeli bizottság, „mondhatni, Központi Bizottság” kezében vannak, és mivel szerinte ezeken a területeken az illetékesek nem tettek semmit, a hatásköröket vissza kell venni tőlük. Álláspontja szerint Brüsszel nemhogy nem akarja megfékezni a migrációt, hanem kifejezetten szervezi, és nemcsak névtelen bankkártyákkal, migránsvízummal, hanem azzal is, hogy lehetőleg egyetlen tagállam se „merészeljen” a határvédelem feladatainak eleget tenni.

A brüsszeli bürokraták szerint a határátlépés emberi alapjog

Ezt a kétszínű politikát folytatja az Európai Bizottság, az Európai Unió, élén Jean-Claude Junckerrel, Timmermans alelnökkel, miközben azzal szeretnék elterelni a figyelmet, hogy Magyarország nem őrzi meg az európai értékeket. Holott az EU tagállamok közül a többi között elsőként a magyar kormány akarja bevándorlás ellenességével megtartani az európai keresztény civilizációt, a nemzetállamok hagyományait.

Kocsis Máté nem véletlenül hangsúlyozta, hogy ezt a brüsszeli politikát szeretnék megváltoztatni az EP-választások után. A fideszes politikus „ösztönös” emberi magatartásnak nevezte, hogy az ember szeretné a családját, a közösségét, a nemzetét biztonságban tudni, és kerítést egy ház köré sem azért emelnek az emberek, mert gyűlölik azokat, akik kívül vannak, hanem mert szeretik és meg akarják védeni azokat, akik azon belül vannak. Az sem volt véletlen, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a Welt am Sonntag című konzervatív német lap március 3-i számában ezt nyilatkozta: a schengeni övezet belügyminisztereinek kellene egy erős testületet létrehozniuk, hogy az egész schengeni zónát érintő kérdéseket ott lehessen eldönteni.

Úgy, ahogyan szakemberek döntenek, és nem úgy, mint a politikusok.

Európa megmaradásáért kemény küzdelem folyik és ennek élharcosai a Visegrádi Négyek, valamint az olaszok és részben az osztrákok is. A globális átverési kísérlet nem újkeletű, csak mindig különböző célokat fogalmaznak meg.

A huszadik századból a két világháború cseles kirobbantása is a népek nyomorához és újabb ellenségeskedések kiújulásához vezetett. Az I. világháború előtt Európában viszonylagos béke volt és jólét. A pánszlávizmus, az iszlamizáció visszaszorítása, a német nacionalizmus, a német tőke terjeszkedése, a francia revansvágy, s az angol gyarmatbirodalom további erősödése utat tört magának.  A legnagyobb szálka a szemükben a gazdaságilag és kulturálisan igen erős Osztrák-Magyar Monarchia volt. Monarchikus berendezkedése mellett is parlamentáris demokrácia működött a monarchiában. Ezt kellett területileg, gazdaságilag, etnikailag szétszedni, lerombolni, és ez sikerült is. Azt ígérték a különböző népeknek, hogy minden jobb és szebb lesz. Béke, gazdasági felemelkedés helyett viszont más népek kerültek nyomorba, elindult a két világháború közötti fegyverkezési verseny és készülődés az újabb háborúra.

Ez volt az első nagy globális átverés.

Akik a legtöbbet nyertek az első világháborún, azok a nemzetközi pénzemberek, spekulánsok, a fegyver- és autógyárosok, egyáltalán a multinacionális erők. A második világháború is hasonló ideológia mentén robbant ki (befolyási övezetek növelése, területszerzés), azzal a különbséggel, hogy először szövetkezett a bolsevizmus a nácizmussal, majd a fasizmus hódításai ellen a Nyugat összefogott a kommunista, sztálinista Szovjetunióval.

Vakon ugrottak a háborúba Európa nemzetei

A második nagy globális átverés több mint hatvanmillió emberáldozattal, mérhetetlen emberi szenvedéssel azt eredményezte, hogy két részre osztotta Európát: a szovjetek által megszállt Közép-Kelet-Európára és a virágzóan fejlődő Nyugatra. Keleten a szegénység, a véres bolsevista diktatúra, a szabadság elfojtása, kísérlet a falanszter világ megteremtésére, ellenőrzött gulyáskommunizmus volt a jellemző. Nyugaton az anyagi jólét, a szabadság, a jogállamiság, a szólás-és sajtószabadság, a korlátlan  utazás a világ minden tájára, és a többi között a szabad egyetem választás várt az ott élőkre.

A két nagy háború csak Janus-arcú békét hozott Európára.

Ezt a rendszerváltás korszaka bizonyította be 1990-től, amikor darabokra hullott a trianoni, versailles-i és a párizsi békekötés eredménye: múltté lett a Szovjetunió, Jugoszlávia, Csehszlovákia és az NDK. Csak nekünk, magyaroknak maradt a változatlanság. Az európai történelem változásai átugrottak rajtunk. Erdély, Kárpátalja, Délvidék, Felvidék magyarjai megmaradtak kisebbségi sorsban. Ezen az Európai Unióhoz való csatlakozásunk sem változtatott semmit.

* * *

Ezzel a brüsszeli titkos dokumentummal (a bevándorlók feltétel nélküli befogadásával) készül a harmadik globális átverés. Ezt azok az európai tagállamok fogják megszívni, akik csatlakoztak ezekhez a feltételekhez.

De nézzük meg kik és milyen emberek azok az európai uniós vezetők, parlamenti képviselők, akik támogatják a feltétel nélküli befogadást és szolgai módon kiszolgálják a globális, internacionalista akaratot. A neveket, a szervezeteket, a magyarországi balliberális támogatókat ismerjük, nem érdemes megemlíteni, mert nem az élet, a kultúra építkezésében vesznek részt, hanem az európai civilizáció rombolásában.

A „boldog békeidők”

Ortega csaknem száz éve a tömegek lázadásától féltette a kultúrát. Ma már két dologtól kell félteni a keresztény kultúrát és a civilizációt: egyrészt a selejt lázadásától és a migránsok beözönlésétől. Megértük, hogy tudatlan, gátlástalan emberek gúnyt űzzenek a családból, a nemzet kis köreiből, magából a nemzetállamokból.

Ennek megtartása lesz a tétje az Európai Néppártba való maradásunknak.

Világosan lehet látni, hogy a harmadik globalista átverésben a megbizott emberek gátlástalanul garázdálkodnak, képmutatóan viselkednek Európa és Magyarország ellenében. Ezt a hitvány viselkedést egyre többen felismerik: nevezzék őket Junckernek, Sorosnak, Timmermansnak, Merkelnek, Sargentininek, Gyurcsánynak, Újhelyinek, Karácsonynak vagy Jávor Benedeknek. Az emlékezetben ők elárulói lesznek Európának és saját hazájuknak.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

10 hozzászólás

 1. De az anarcholiburnyák lóláb valahol mindig kilóg!

 2. “a határátlépés emberi alapjog”
  PAPÍROKKAL a kézben,valóban az lehetne. És még ott is fenntarthatja a fogadó,illetve elutasító ország,a VÍZUM KÖTELEZETTSÉGET!

 3. Ezek mind megtervezett dolgok. Olyannyira, hogy pl a bevándorlásról már az eu elődjének számító Európai szén és acélközösség idején megállapodásokat kötöttek európai vezetők az arab ligával. Ezek a szerződések elolvashatók. Azonban hasonló a helyzet vele, mint a galaxis utikalaúz stopposoknak c. regényben, amikor is a galaktikus sztrádaépítés miatt elbontják az útban lévő földet. A hírdetmény régóta olvasható valami galaktikus könyvtárban, de mivel eddig egy földlakó sem tiltakozott ellene, ezért hatályossá vált. Magyarul léteznek ezek a szerződések, csak nem olyan könnyű tudomást szerezni róluk és hozzájuk férni, így tiltakozás sincs ellene. Aztán sokan ismerik a Coudenhove-Kalergi tervet, az konkrétan leírja, hogyan kell kevert fajtájú és kultúrájú európát létrehozni, ami által egységesen és könnyebben irányítható a kontinens. Európai egyesült államok. Pár éve Angela Merkel kapta a Kalergi díjat. Vajon miért? Aztán a nemzetközi szabadkőműves hálózat, amivel mindkét vh-t sikeresen kirobbantották, és a mostani, nevezhetjük 3. vh-nak is a levezénylői. Vajon hány európia vezető szabadkőműves? Szerintem sok. Aki ezeket a tényeket nem veszi figyelembe, az nyugodtan söpörje le az asztalról, mint összeesküvés-elméletet, de már nem sokáig teheti, nemsokára arra fog ébredni, hogy megszünt körülötte az a világ, amiben eddig élt, de akkor már késő lesz.

  • és most dobrev klárika foglalja bele az európai egyesült államok eszméjét kb. minden. 3. mondatába…

   • Látom szeretni tetszik Dobrev Klárikát . Így is kell , aranyos , okos , kiáll a mamelukok érdekében, ….és mint Gyurcsányi, jól át is kúrja őket !! Én is azt mondom , hogy szeretném legközelebb a miniszterelnöki székben pöffeszkedni látni, a tolvaj, csaló, gyilkos, sikkasztó, maffiózó, gengszter, bandita, gazember , d egenerált i dióta kretén Gyurcsányinét !! Csak szeretetből…….

 4. sajnos a proletar mindig egyforma marad, megvezetik, es a nyugati aldemokraciakban megszavazzak, amit kell. nem vagyok optimista europat illetoen, plane egyertetve Matyas gondolataival. Kellene egy ellendiktatura, a normalisok diktaturaja.

 5. Jó összefoglaló e cikk, de egyetlen dologban téved mindenki. Abban, hogy ezek a homo sapiens hangyarabszolgaságba dönteni akaró lények emberek.
  Nem.
  A pszichopata, mely más lények gyötrésében, szenvedésében legyilkolásában vagy összeugrasztásában leli örömét és célját, lényegében ez az egyetlen funkciója, az nem ember.
  Az embert pont az teszi homo sapiensé, hogy van lelkiismerete, együttérző képessége, bűntudata, és hibáiból képes tanulni, s amit mond, azt is teszi. S ha más nem, az, hogy magas kerítéssel védi birtokát, miközben a többiekét lebontatná, hogy milliárdos, de egyetlen (!) palotájában sem szállásol el senkit – még látszatból sem – vagy az ő cselédje fehér, miközben NGO szervezeteiben öngyilkosságba kergeti a színeseket… mind azt mutatja, hogy még arra is magasan tesz, hogy mi mit gondolunk róla. Na pont ez jelzi, hogy bár embernek látszik, de nem egy közülünk.
  Szeretnék megérni egy új Nürnbergi pert, ahol ezeket az áldozataik számonkérik, s mivel nem emberek, rájuk nem is vonatkoznak az emberek civilizációjának törvényei. S majd milliárdok kezelik őket úgy mint az ebola vírust.
  De már azzal is kiegyeznék (ismerve az emberiség naivitását, hogy e per nem lesz soha), hogy a muszlim cinkosaik mondjanak majd helyettünk a sharia módszerével halálos ítéletet. Amire nagyobb esély van mint a Hágai bíróságnak, mert a muszlimok a győzelmük után, akár áttérnek az iszlámba ezek az árulók, akár nem, (mint már sokszor mondtam, de nem lehet elégszer ismételni) a győztesnek esze ágában sem lesz már osztozni velük.

 6. Legyen már világos! NEM a Fidesz veszít az esetleges kizárással, mert tárt karokkal várják más pártok.
  Sőt, így létrejöhet egy valóban erős nemzeti érdekeket védő jobboldal az EU parlamentben, amely minden libsi akciót meg fog akadályozni. Viszont az egész Néppárt megnézheti magát, mert Európa lakossága világosan látni fogja, hogy mire megy ki ez a “kizárósdi” piszkos játék. És az EU lakossága májusban kíméletlen kritikát fog mondani az egész migránsseggnyaló libsi bandáról.

 7. A Fidesz kizárásával a Néppárt bukik, de nagyot. Sőt, így jöhet létre egy, a valódi nemzeti értékeket védő új pártszövetség a Fidesz vezetésével, amely mindent megakadályozhat, amit a migránsseggnyaló libsik terveznek. Nem véletlenül pánikol Manfred Weber annyira, hogy házhoz jön egy pofonért.

 8. Csak a Néppárt veszítene a kizárással, hiszen a Fideszé a legnagyobb frakció, mindenről a párt dönt. Weber is azért jött Budapestre, hogy köszöntse az EP következő elnökét, Orbán Viktort. Én Orbán helyében kizárnám Webert, Junckert, Merkelt és a többi Soros-bérencet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.