Pető, Rajk, Magyar, az SZDSZ arcai / Fotó: Fortepan.hu, adományozó: maga Magyar Bálint

Hazudni, csak hazudni…

A komcsik és a liberálisok fegyvere a hazugság, az ígérgetés és az ígéretek be nem tartása. Ez 1919-, 1945- és 1956-tól, tehát Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig volt a jellemző, és vér-, valamint szellemi örökösei máig ezt csinálják. Ahogyan elnézem a feléledő ellenzéket, egyre inkább belekeverednek saját hazugságaikba.

Karácsony Gergely a fő hazug, akit folyamatosan rajta kapnak a hazugságokon – például a Városháza eladásának ügye –, hang- és egyéb dokumentumok bizonyítják, hogy el akarták adni azt a műemléképületet, amely a fővárosi közigazgatásnak csaknem 130 éve ad otthont. Nos, ezt a szándékot az emberek szemébe nézve szemrebbenés nélkül letagadja. Ezt csinálta Zugló polgármestereként is, amikor elhazudta, hogy a parkolási automaták mutyija csaknem kétmilliárd forint veszteséget okozott a kerületnek.

Márki-Zay Péter, a gyurcsányi koalíció miniszterelnök-jelöltje minden nap mást hazudik. Egyszer azt mondja, ha hatalomra kerülnek, már aznap eltörlik az Alaptörvényt, szétoszlatják az Alkotmánybíróságot, leváltják a legfőbb ügyészt, Polt Pétert – ezeket másnap letagadja. Ahogyan letagadta, hogy eltörölné a rezsicsökkentést. A baloldali maffia hazugságözönét, amint harmincegy éve mindig becsapta a választóit – gondoljunk csak az SZDSZ kommunistaellenességére, majd 1994-ben összebútorozott a pufajkás Horn Gyulával – végeláthatatlanul sorolni lehetne, de nincs értelme, mert aki Magyarországon él, az tudja, hogy mire gondolok. A hazugságoknak, az emberek becsapásának azért súlyosabb következményei voltak, vannak. Arról most ne beszéljünk, hogy a kommunisták hazugságait, ígérgetéseit mindig követte a vérengzés, a terror. Egyébként ez  – a Szovjetuniót kivéve – Európában példátlan volt.

Ami nagy baj, az a felejtés. S itt nem évtizedekről, hanem néhány évről van szó. A baloldali választók, amikor hatalomba juttatták 1994-ben az MSZP-t, a kádári párt örökösét, akkor megtagadták a demokratikus rendszerváltást és visszaszavazták a diktatúra, az ’56-os forradalom és szabadságharc véres megtorlásának szellemi örököseit. Amikor a baloldali választók 2002-ben újra hatalomba juttatták a baloldali maffiát, Medgyessyvel, Gyurcsánnyal és Bajnaival az élen, akkor elfelejtették a Bokros-csomagot, a megszorításokat, azt, hogy a szocialisták és szabaddemokraták (1994–1998) eladták Magyarország stratégiai ágazatait, kiszolgáltatva bennünket a külföldi globalista, multinacionális erőknek. Elfelejtették, hogy rohamosan nőtt a munkanélküliség, emelkedett az infláció, s csökkent az életszínvonal.

S elérkeztünk a mához, a 2022-es országgyűlési választások küszöbéhez. Vajon néhány hónap múlva a balliberális választók, a tájékozatlanok, a zsigerből gyűlölködők, az irigyek mit felejtenek el a Gyurcsány-korszakból? Elfelejtették a nadrágszíj-összehúzást – a nem fog fájni –, az IMF-nek a sok milliárd forintnyi eladósodást és megint a nemzeti vagyon áron aluli eladását? El fogják felejteni a drága honfitársak, hogy mi történt a másfélmillió devizahiteles család tönkretételével? Aminek főfelelősei a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai miniszterelnökök voltak? El fogják felejteni Cseh Katalin momentumos politikus hazugságspirálját, a korrupcióellenes harc fő felelősének rablását, aki 4,8 milliárd forintnyi európai uniós pályázati pénzt saját hasznára fordított? Holott hány, jobban rászoruló magyar vállalkozó is megkaphatta volna ezt a támogatást? Kérdések sora, amelyek válaszra várnak. Pedig a válaszok megvannak, csak mindenkinek saját magában kell megválaszolnia a kérdésekre.

Gyerekként sokszor hallottam: hazudni bűn, aki hazudik, az lop is. Ez legtöbbször igaz. Kivéve azt, amikor egy diktatúrában, nálunk, a kommunista diktatúrában, elhallgatja az igazságot, mert különben beverik a fejét. De maradjunk a hazugságnál. A Bibliában, a Jelenések könyvében olvashatjuk:

Aki hazudik, az ördögöt követi, aki a hazugság atyja!

S az ördög nem győzhet.

Nagy a kísértés, hogy a szirénhangoknak higgyünk. Egy a szerencsénk, hogy ezek a balliberális szirénhangok, Dobrev Klára, Szabó Tímea, Donáth Anna stb. már régen lelepleződtek. Az egyik a Moszkvának dolgozó nagypapa után Brüsszelt akarja idehozni, a másik külföldi ügynökként Magyarországot akarja kiszolgáltatni, a harmadik az Európai Unióban könyörög, hogy hajtsák végre hazánk ellen a 7. cikkelyt. Azaz vonjanak el tőlünk minden uniós pénzt. Ezeket jobb helyeken hazaárulóknak szokták nevezni. De ők már ezen se sértődnek meg. Pofájukon a hazugság vastag rétege sok mindent kibír.

Marcus Aurelius, egykori római császár és hadvezér, humanista sztoikus filozófus Elmélkedések című könyvében írja:

Egy igaz érték van: úgy élni le életünket, hogy még a hazugokkal és csalókkal szemben is jóindulatot tanúsítsunk, az igazságot és az igazságosságot szolgáljuk.

Sajnos, az egyik tanácsa nem áll meg a valóságban. Mindezek ellenére a hiszékenységének, jóindulatának áldozata lett, amikor fia az agg császárt álmában meggyilkolta. Az igazságot, az igazságosságot, az értékeket kell szolgálnunk a lehetőség szerint. De nehogy már a hazugoknak, a kártékonyaknak higgyünk, amikor éppen a nyakunkra teszik a kést. Úgy gondolom, most nem a krisztusi szeretet és a megbocsátás korát éljük. A jelen kor gyalázatosai túltesznek a farizeusokon. Nem egyes embereket akarnak megsemmisíteni, hanem egy egész közösséget, akár egy ősi kultúrát, mint a magyar.

Ez is érdekes

Kádárék kíméletlen megtorlása – Ezt a kegyetlenséget sohase feledjük el

Ülök a Dühöngőben, a könyvtár-szobámban és nézem Makovecz Imre grafikáját. Nagy becsben tartott személyes ajándékként …

18 hozzászólás

 1. puncius pinatus

  Ezek soha nem változnak.
  Az embereknek kell megváltoztatni őket.
  Mondanám az ő módszereikkel is, de nem mondhatom.
  Kár.

 2. Természetesen, ezek sosem változnak meg, csak a módszerei finomodnak!

 3. Marx-Engels-Lenin.
  Hányás.

 4. “Ezeket jobb helyeken hazaárulóknak szokták nevezni.”

  Ezek külföldön született/élő, magyarul IS beszélő ágensek.
  Ezeknek Magyarország nem hazájuk.
  Háború van.
  Jobb időkben secperc alatt felakasztották őket.

 5. Fegyverkovács Fia

  “A komcsik és a liberálisok fegyvere a hazugság, az ígérgetés és az ígéretek be nem tartása.”

  Ez így igaz! Ezt nem csak a médiákból tudom. Koromnál fogva sokszor megtapasztaltam!

 6. Szőke ciklon

  Egy porszívóügynök előtt egyetlen cél lebeg, a haszon, azaz eladni a terméket! Hogy ez sikerüljön, nem riad vissza a vevő félrevezetésétől, becsapásától, azaz a hazugságtól sem. A baloldal csupa ilyen “porszívó ügynökökből” áll, a “vevők” pedig még a saját kárukon sem tanulnak. A gyűlölet felülírja a józan észt!

  • NAGY ZOLTÁN GÁBOR

   Márki Zay Péter csak gyalázkodó hazug állitásokat tud produkálni saját örömére! Mások lealjasitására, legyen öröm számára, ALEGFÉLTETTEB KINCSÉT VEGYE EL A JÓISTEN! TULSÁGOSAN ÁTLÉPTE AZ ÁLLAMPOLGÁROK TISZTELETBEN TARTÁSÁNAK HATÁRAIT! LEFEJEZNI KINYÍRNI!

 7. Az új jelmondatukat publikálta a piszichopata (MZP): “Egységben Magyarországért”.
  Szerintem megfelelő az lenne részükről: Egységben Magyarország elqrásáért!!!

 8. Úgy gondolom hogy Bajnai Gordon azt mondta hogy “fájni fog”.

  https://www.youtube.com/watch?v=35PezVEQDJI
  Sajnos sokan még mindíg úgy emlékeznek hogy azt mondta hogy “nem fog fájni”.
  Ez N E M I G A Z.
  Én valahogy úgy emlékeztem hogy azt mondta ” nem ígérem hogy nem fog fájni”. Ezt így nem találtam meg, de még ez is közelebb áll a valósághoz ami az hogy azt a kijelentést tette hogy : “fájni fog”.
  Egyébként is mindenki rákereshet a youtub-on, illetve a net keresőben.
  ************
  Márky-Zaj azt mondta hogy még az ördöggel is cimborálna, így nyugodtan tekinthető az egész liberális oldal sátáninak.
  A liberális baloldal már 102 éve (vagy inkább 232 éve) állandóan hazudozik, kárt okoz, és valóban ördögi hogy még mindíg képes szavazatokat szerezni.
  Az 1789-es francia forradalom kiváltó oka az azt megelőző “antik” vagy a római kori nosztalgia.
  Az amerikai kontinensen még az ókori rabszolgaságot is visszaállították korábban ebben a római kort idéző nosztalgiában.
  Valójában a baloldal a ” szabadság,egyenlőség,testvériség ” jelszóval mindíg is az ókori rabszolgaság visszaállításának eszköze.

 9. Szdsz-eseknek a brutalitás élősködésük korruptságuk mindkettő ,sztálini hitleri gazemberségeket kimerítenek ,nem különbek egyik szélsőségesektől sem.

 10. Már Lenin elvtárs is azt mondta: hazudni,hazudni,hazudni…

 11. Krisztus,annyira megbocsájtó volt,hogy egy szamárállkapoccsal kiverte a templomból az izéket.
  Nekünk a templomunk a Hazánk! na abból kell kiebrudalnunk a KUFÁROKAT!!!!!!!!! Na . Bocs.

  • Mt.21.12Jézus bement a templomba, és kiűzte onnan, akik a templomban adtak-vettek. A pénzváltók asztalait és a galambárusok padjait felforgatta.
   ******
   A szamárállkapcsot Sámsonnal kapcsolatban szokták említeni:
   Sámsont azonban megszállta az Úr lelke, kiszabadult kötelékeiből és egy szamárállkapoccsal ezer filiszteust megölt.

 12. Brodi is leleplezte ezt a bandat: Ezek Ugyaqnazok c dalaban.

 13. Ezek a sötét gazemberek nem is rejtik véka alá a hungarofóboájukat.
  Horn Gábor, SZDSZ ügyvivő jelentette ki regnálásuk idején a TV élő adásában, hogy “Nekünk nem az a fontos, ami Magyarorzágnak jó, hanem ami az SZDSZ-nek jó.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük