Pető, Rajk, Magyar, az SZDSZ arcai / Fotó: Fortepan.hu, adományozó: maga Magyar Bálint

Hazudni, csak hazudni…

A komcsik és a liberálisok fegyvere a hazugság, az ígérgetés és az ígéretek be nem tartása. Ez 1919-, 1945- és 1956-tól, tehát Kun Bélától Rákosi Mátyáson át Kádár Jánosig volt a jellemző, és vér-, valamint szellemi örökösei máig ezt csinálják. Ahogyan elnézem a feléledő ellenzéket, egyre inkább belekeverednek saját hazugságaikba.

Karácsony Gergely a fő hazug, akit folyamatosan rajta kapnak a hazugságokon – például a Városháza eladásának ügye –, hang- és egyéb dokumentumok bizonyítják, hogy el akarták adni azt a műemléképületet, amely a fővárosi közigazgatásnak csaknem 130 éve ad otthont. Nos, ezt a szándékot az emberek szemébe nézve szemrebbenés nélkül letagadja. Ezt csinálta Zugló polgármestereként is, amikor elhazudta, hogy a parkolási automaták mutyija csaknem kétmilliárd forint veszteséget okozott a kerületnek.

Márki-Zay Péter, a gyurcsányi koalíció miniszterelnök-jelöltje minden nap mást hazudik. Egyszer azt mondja, ha hatalomra kerülnek, már aznap eltörlik az Alaptörvényt, szétoszlatják az Alkotmánybíróságot, leváltják a legfőbb ügyészt, Polt Pétert – ezeket másnap letagadja. Ahogyan letagadta, hogy eltörölné a rezsicsökkentést. A baloldali maffia hazugságözönét, amint harmincegy éve mindig becsapta a választóit – gondoljunk csak az SZDSZ kommunistaellenességére, majd 1994-ben összebútorozott a pufajkás Horn Gyulával – végeláthatatlanul sorolni lehetne, de nincs értelme, mert aki Magyarországon él, az tudja, hogy mire gondolok. A hazugságoknak, az emberek becsapásának azért súlyosabb következményei voltak, vannak. Arról most ne beszéljünk, hogy a kommunisták hazugságait, ígérgetéseit mindig követte a vérengzés, a terror. Egyébként ez  – a Szovjetuniót kivéve – Európában példátlan volt.

Ami nagy baj, az a felejtés. S itt nem évtizedekről, hanem néhány évről van szó. A baloldali választók, amikor hatalomba juttatták 1994-ben az MSZP-t, a kádári párt örökösét, akkor megtagadták a demokratikus rendszerváltást és visszaszavazták a diktatúra, az ’56-os forradalom és szabadságharc véres megtorlásának szellemi örököseit. Amikor a baloldali választók 2002-ben újra hatalomba juttatták a baloldali maffiát, Medgyessyvel, Gyurcsánnyal és Bajnaival az élen, akkor elfelejtették a Bokros-csomagot, a megszorításokat, azt, hogy a szocialisták és szabaddemokraták (1994–1998) eladták Magyarország stratégiai ágazatait, kiszolgáltatva bennünket a külföldi globalista, multinacionális erőknek. Elfelejtették, hogy rohamosan nőtt a munkanélküliség, emelkedett az infláció, s csökkent az életszínvonal.

S elérkeztünk a mához, a 2022-es országgyűlési választások küszöbéhez. Vajon néhány hónap múlva a balliberális választók, a tájékozatlanok, a zsigerből gyűlölködők, az irigyek mit felejtenek el a Gyurcsány-korszakból? Elfelejtették a nadrágszíj-összehúzást – a nem fog fájni –, az IMF-nek a sok milliárd forintnyi eladósodást és megint a nemzeti vagyon áron aluli eladását? El fogják felejteni a drága honfitársak, hogy mi történt a másfélmillió devizahiteles család tönkretételével? Aminek főfelelősei a Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai miniszterelnökök voltak? El fogják felejteni Cseh Katalin momentumos politikus hazugságspirálját, a korrupcióellenes harc fő felelősének rablását, aki 4,8 milliárd forintnyi európai uniós pályázati pénzt saját hasznára fordított? Holott hány, jobban rászoruló magyar vállalkozó is megkaphatta volna ezt a támogatást? Kérdések sora, amelyek válaszra várnak. Pedig a válaszok megvannak, csak mindenkinek saját magában kell megválaszolnia a kérdésekre.

Gyerekként sokszor hallottam: hazudni bűn, aki hazudik, az lop is. Ez legtöbbször igaz. Kivéve azt, amikor egy diktatúrában, nálunk, a kommunista diktatúrában, elhallgatja az igazságot, mert különben beverik a fejét. De maradjunk a hazugságnál. A Bibliában, a Jelenések könyvében olvashatjuk:

Aki hazudik, az ördögöt követi, aki a hazugság atyja!

S az ördög nem győzhet.

Nagy a kísértés, hogy a szirénhangoknak higgyünk. Egy a szerencsénk, hogy ezek a balliberális szirénhangok, Dobrev Klára, Szabó Tímea, Donáth Anna stb. már régen lelepleződtek. Az egyik a Moszkvának dolgozó nagypapa után Brüsszelt akarja idehozni, a másik külföldi ügynökként Magyarországot akarja kiszolgáltatni, a harmadik az Európai Unióban könyörög, hogy hajtsák végre hazánk ellen a 7. cikkelyt. Azaz vonjanak el tőlünk minden uniós pénzt. Ezeket jobb helyeken hazaárulóknak szokták nevezni. De ők már ezen se sértődnek meg. Pofájukon a hazugság vastag rétege sok mindent kibír.

Marcus Aurelius, egykori római császár és hadvezér, humanista sztoikus filozófus Elmélkedések című könyvében írja:

Egy igaz érték van: úgy élni le életünket, hogy még a hazugokkal és csalókkal szemben is jóindulatot tanúsítsunk, az igazságot és az igazságosságot szolgáljuk.

Sajnos, az egyik tanácsa nem áll meg a valóságban. Mindezek ellenére a hiszékenységének, jóindulatának áldozata lett, amikor fia az agg császárt álmában meggyilkolta. Az igazságot, az igazságosságot, az értékeket kell szolgálnunk a lehetőség szerint. De nehogy már a hazugoknak, a kártékonyaknak higgyünk, amikor éppen a nyakunkra teszik a kést. Úgy gondolom, most nem a krisztusi szeretet és a megbocsátás korát éljük. A jelen kor gyalázatosai túltesznek a farizeusokon. Nem egyes embereket akarnak megsemmisíteni, hanem egy egész közösséget, akár egy ősi kultúrát, mint a magyar.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

20 hozzászólás

 1. puncius pinatus

  Ezek soha nem változnak.
  Az embereknek kell megváltoztatni őket.
  Mondanám az ő módszereikkel is, de nem mondhatom.
  Kár.

 2. Természetesen, ezek sosem változnak meg, csak a módszerei finomodnak!

 3. Marx-Engels-Lenin.
  Hányás.

 4. “Ezeket jobb helyeken hazaárulóknak szokták nevezni.”

  Ezek külföldön született/élő, magyarul IS beszélő ágensek.
  Ezeknek Magyarország nem hazájuk.
  Háború van.
  Jobb időkben secperc alatt felakasztották őket.

 5. Fegyverkovács Fia

  “A komcsik és a liberálisok fegyvere a hazugság, az ígérgetés és az ígéretek be nem tartása.”

  Ez így igaz! Ezt nem csak a médiákból tudom. Koromnál fogva sokszor megtapasztaltam!

 6. Szőke ciklon

  Egy porszívóügynök előtt egyetlen cél lebeg, a haszon, azaz eladni a terméket! Hogy ez sikerüljön, nem riad vissza a vevő félrevezetésétől, becsapásától, azaz a hazugságtól sem. A baloldal csupa ilyen “porszívó ügynökökből” áll, a “vevők” pedig még a saját kárukon sem tanulnak. A gyűlölet felülírja a józan észt!

  • NAGY ZOLTÁN GÁBOR

   Márki Zay Péter csak gyalázkodó hazug állitásokat tud produkálni saját örömére! Mások lealjasitására, legyen öröm számára, ALEGFÉLTETTEB KINCSÉT VEGYE EL A JÓISTEN! TULSÁGOSAN ÁTLÉPTE AZ ÁLLAMPOLGÁROK TISZTELETBEN TARTÁSÁNAK HATÁRAIT! LEFEJEZNI KINYÍRNI!

 7. Az új jelmondatukat publikálta a piszichopata (MZP): “Egységben Magyarországért”.
  Szerintem megfelelő az lenne részükről: Egységben Magyarország elqrásáért!!!

 8. Úgy gondolom hogy Bajnai Gordon azt mondta hogy “fájni fog”.

  https://www.youtube.com/watch?v=35PezVEQDJI
  Sajnos sokan még mindíg úgy emlékeznek hogy azt mondta hogy “nem fog fájni”.
  Ez N E M I G A Z.
  Én valahogy úgy emlékeztem hogy azt mondta ” nem ígérem hogy nem fog fájni”. Ezt így nem találtam meg, de még ez is közelebb áll a valósághoz ami az hogy azt a kijelentést tette hogy : “fájni fog”.
  Egyébként is mindenki rákereshet a youtub-on, illetve a net keresőben.
  ************
  Márky-Zaj azt mondta hogy még az ördöggel is cimborálna, így nyugodtan tekinthető az egész liberális oldal sátáninak.
  A liberális baloldal már 102 éve (vagy inkább 232 éve) állandóan hazudozik, kárt okoz, és valóban ördögi hogy még mindíg képes szavazatokat szerezni.
  Az 1789-es francia forradalom kiváltó oka az azt megelőző “antik” vagy a római kori nosztalgia.
  Az amerikai kontinensen még az ókori rabszolgaságot is visszaállították korábban ebben a római kort idéző nosztalgiában.
  Valójában a baloldal a ” szabadság,egyenlőség,testvériség ” jelszóval mindíg is az ókori rabszolgaság visszaállításának eszköze.

 9. Szdsz-eseknek a brutalitás élősködésük korruptságuk mindkettő ,sztálini hitleri gazemberségeket kimerítenek ,nem különbek egyik szélsőségesektől sem.

 10. Már Lenin elvtárs is azt mondta: hazudni,hazudni,hazudni…

 11. Krisztus,annyira megbocsájtó volt,hogy egy szamárállkapoccsal kiverte a templomból az izéket.
  Nekünk a templomunk a Hazánk! na abból kell kiebrudalnunk a KUFÁROKAT!!!!!!!!! Na . Bocs.

  • Mt.21.12Jézus bement a templomba, és kiűzte onnan, akik a templomban adtak-vettek. A pénzváltók asztalait és a galambárusok padjait felforgatta.
   ******
   A szamárállkapcsot Sámsonnal kapcsolatban szokták említeni:
   Sámsont azonban megszállta az Úr lelke, kiszabadult kötelékeiből és egy szamárállkapoccsal ezer filiszteust megölt.

 12. Brodi is leleplezte ezt a bandat: Ezek Ugyaqnazok c dalaban.

 13. Ezek a sötét gazemberek nem is rejtik véka alá a hungarofóboájukat.
  Horn Gábor, SZDSZ ügyvivő jelentette ki regnálásuk idején a TV élő adásában, hogy “Nekünk nem az a fontos, ami Magyarorzágnak jó, hanem ami az SZDSZ-nek jó.”

 14. Úgy gondolom, Márki zay Péter doktorált fogyatékos, több diplomával rendelkező többes állampolgár! Nagyon elakarja terelni a figyelmet a rengeteg ostobaságával , sötét gombásozásával! A társadalom minden rétegében dúrván belegázol oly annyira hogy már szerintem súrolja a felelőssére vonás határát! Mit tehet a jog ilyen esetben? Meg várják mig valaki feljelentést tesz! MI VAN??? Ez a szent demokrata,NAGYON NAGY KÉPŰ nagy nyilvánoság előtt, erkölcstelenül alázza a magyar embereket, gyaláz mindenkit a társadalom minden élő rétegét. Időseket, fiatalokat, vidékieket betegeket, fogyatékkal élőket, zsidókat, papokat, terhesnőket,vagy meddőket, gyermekeket! Minden magyar állam polgárt aki nem az ellenzékre vagy reá szavaz, illetve nem a baloldali pártokat támogatja bármilyen formában! Viszont nem tudom a szándék hova terlte amikor családot alapított? VAN HÉT KÖLYKE! IGNYBE VETT MINDEN TÁMOGATÁST AMIT A MAGYAR ÁLLAM BIZTOSÍTOTT MINDEN TÖBB GYERMEKES CSALÁDNAK! A NAGY ARCÁVAL BIZTOSAN BÖSZMÉN IGÉNYBE IS VETT! AKKOR MOS HOL TARTUNK? AKKOR JÓ VOLT A KORMÁNY POLITIKÁJA? AKKOR A MAGYAREMBEREK CUKIK BECSÜLETESEK RENDESEK IGAZI HAZAFIAK VOLTAK? SEGITETTEK AZ ILYEN HELYZETBEN LÉVŐKNEK! PEDIG ÁLLITÁSA SZERINT Ő NEMESI CSALÁDBÓL SZÁRMAZIK! AKKOR VISZONT MONDHATNI LEHETNE HOGY VAGYONOS, NEM JÁR AZ ÁLLAMTÓL TÁMOGATÁS! DE NEM TETT KIVÉTELT AZ ÁLLAM SEM VELE SEM HASONLÓ MÁS SZEMÉLYEKKEL SEM! NA EZ A OFÁTLANSÁG ÉS EZ MÁR KIMERITI A SZEMTELENSÉG BÁTORSÁG ALJASSÁG MINDEN FOGALMÁT! VALAMINT A (MOCSKOSDOKTOR) MÁRKI ZAY PÉTER MINT UTOLSÓ, LEGUTOLSÓ EMBER A VILÁGEGYETEMBEN! MOST HORN GÁBOR LEGALÁBB OLYAN ALJAS MINT EZ A MINEKNEVEZZEÜK MAKIZAYOS GYÜLÖLETET SZÍTÓ AKÁR CSAK DR MAGYAR GYÖRGY VAGY TORDAI BENCE KANÁSZ NAGY MÁTÉ UJHELYI ISTVÁN VAGYVARJU ,MEG DONÁTH ANNA CSEH ATKA, FEKETE GYŐR DE BESOROLHATÓ KARÁCSONY GERGELY JAKAB PÉTER ,EGYSZÓVAL AZ EGÉSZ ELLENZÉK! AZ EGÉSZNEK AZ A LEGNAGYOBB HATÁSA, HOGY NEM AKARNAK A MAGYAREMBEREK SEM HÁBORUT, SEM FORRADALMAT! NEM AKARJÁK HOGY MÉGEGYSZER VISSZA TÉRJEN A MULT MELYBŐL RETTENTŐ NEHÉZ VOLT KIKECMEREGNI! A BAL OLDALI ELLENZÉK, PEDIG NAGYON ERRE AKAR TÖREKEDNI! NE ADJUK MEG A LEHETŐSÉGET NEKIK! LEHET HYOGY AKADNAK HIBÁK, DE KI KELL JAVÍTANI ÉS TOVÁBB BOLDOGAN BÁÁTRAN KORMÁNYOZNI A KICSI NEMZETTEL A NAGYON NAGY TENGERN! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK

 15. Úgy gondolom, Márki zay Péter doktorált fogyatékos, több diplomával rendelkező többes állampolgár! Nagyon elakarja terelni a figyelmet a rengeteg ostobaságával , sötét gombásozásával! A társadalom minden rétegében dúrván belegázol oly annyira hogy már szerintem súrolja a felelőssére vonás határát! Mit tehet a jog ilyen esetben? Meg várják mig valaki feljelentést tesz! MI VAN??? Ez a szent demokrata, NAGYON NAGY KÉPŰ nagy nyilvánoság előtt, erkölcstelenül alázza a magyar embereket, gyaláz mindenkit a társadalom minden élő rétegét. Időseket, fiatalokat, vidékieket betegeket, fogyatékkal élőket, zsidókat, papokat, terhesnőket,vagy meddőket, gyermekeket! Minden magyar állam polgárt aki nem az ellenzékre vagy reá szavaz, illetve nem a baloldali pártokat támogatja bármilyen formában! Viszont nem tudom a szándék hova terelte amikor családot alapított? VAN HÉT KÖLYKE! IGÉNYBE VETT MINDEN TÁMOGATÁST AMIT A MAGYAR ÁLLAM BIZTOSÍTOTT, MINDEN TÖBB GYERMEKES CSALÁDNAK! A NAGY ARCÁVAL BIZTOSAN BÖSZMÉN IGÉNYBE IS VETTE! AKKOR MOS HOL TARTUNK? AKKOR JÓ VOLT A KORMÁNY POLITIKÁJA? AKKOR A MAGYAREMBEREK CUKIK BECSÜLETESEK RENDESEK IGAZI HAZAFIAK VOLTAK? SEGITETTEK AZ ILYEN HELYZETBEN LÉVŐKNEK! PEDIG ÁLLITÁSA SZERINT Ő NEMESI CSALÁDBÓL SZÁRMAZIK! AKKOR VISZONT MONDANI LEHETNE HOGY VAGYONOS, NEM JÁR AZ ÁLLAMTÓL TÁMOGATÁS! DE NEM TETT KIVÉTELT AZ ÁLLAM SEM VELE SEM HASONLÓ MÁS SZEMÉLYEKKEL SEM! NA EZ A POFÁTLANSÁG ÉS EZ MÁR KIMERÍTI A SZEMTELENSÉG ALJASSÁG MINDEN FOGALMÁT! VALAMINT A (MOCSKOSDOKTOR) MÁRKI ZAY PÉTER MINT UTOLSÓ, LEGUTOLSÓ EMBER A VILÁGEGYETEMBEN! MOST HORN GÁBOR LEGALÁBB OLYAN ALJAS MINT EZ A MINEK NEVEZZEÜK MAKIZAYOS GYÜLÖLETET SZÍTÓ AKÁR CSAK DR MAGYAR GYÖRGY VAGY TORDAI BENCE KANÁSZ NAGY MÁTÉ UJHELYI ISTVÁN MEG VARJU ,MEG DONÁTH ANNA CSEH ATKA, FEKETE GYŐR DE BESOROLHATÓ KARÁCSONY GERGELY, JAKAB PÉTER ,EGYSZÓVAL AZ EGÉSZ ELLENZÉK! AZ EGÉSZNEK AZ A LEGNAGYOBB HATÁSA, HOGY NEM AKARNAK A MAGYAR EMBEREK SEM HÁBORUT, SEM FORRADALMAT! NEM AKARJÁK HOGY MÉGEGYSZER VISSZA TÉRJEN A MÚLT MELYBŐL RETTENTŐ NEHÉZ VOLT KIKECMEREGNI! A BALOLDALI ELLENZÉK, PEDIG NAGYON ERRE AKAR TÖREKEDNI! NE ADJUK MEG A LEHETŐSÉGET NEKIK! LEHET HOGY AKADNAK HIBÁK, DE KI KELL JAVÍTANI ÉS TOVÁBB BOLDOGAN BÁÁTRAN KORMÁNYOZNI A KICSI NEMZETTEL A NAGYON NAGY TENGERN! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.