Hej cigányok, ha tudnátok…

Kedves cigányok, akármennyire is igyekeznek az úgynevezett támogatóitok (Párbeszéd, LMP, MSZP,DK) és a lázítóitok, a Soros-féle civilszervezetek (TASZ, Amnesty International, Magyar Helsinki Bizottság) meggyőzni titeket arról, hogy Nektek minden jár, törvényen felül álltok, a juttatásokért nem kell megdolgozni, nem kell tanulni, nem kell a társadalmi együttélés szabályait betartani, én akkor sem rátok haragszom meg, én akkor sem foglak gyűlölni Benneteket.

Nekem ilyenkor, amikor a háttérben azon machinálnak, hogy meggyűlöljük egymást, mindig a sok, cigányzenészek társaságában átmulatott jó hangulatú éjszaka jut eszembe. Eszembe jut Rácz Aladár csodálatos cimbalom játéka, a Bach, a Scarlatti művek előadásában, de fülembe csengenek Pege Aladár virtuóz bőgőzése vagy Bari Károly lágy költészete. De ma is átélem Csemer Géza barátom hihetetlen történeteit, nem beszélve azt a hatásról, amit rám gyakorolt Ruva Farkas Pál író a cigányság iránti mély elkötelezettségével. Nem lehet elfelejteni Kócost, a cigánylányt, aki életét áldozta 1956-ban a Corvin-közben, Dilinkó Gábor naiv festőt, a Bizsut, aki fegyverrel harcolt a szovjetek ellen, vagy Fátyol Istvánt, aki ma is előttem van, ahogyan halk hangon beszél azokról a börtönévekről, amit Madách téri ellenállóként, szabadságharcosként kapott. Még hosszan sorolhatnám, hogy kik azok a magyar cigányok, akikre büszkék lehetünk, akik nem hoztak, nem hoznak szégyent magyarságukra. Ezek az emberek mind sokat dolgoztak, iszonyú munkával építették fel magukat, többen bátrak voltak a bolsevista diktatúrával szemben, és rengeteg elismerést hoztak nemzetüknek.

Én csak értetlenkedve nézem, amikor kapjuk a hírt Gyöngyöspatáról, Csörögről és az ország különböző részeiről, hogy cigány fiatalok szüleik társaságában tanárokat, tanárnőket, iskolatársakat vernek, inzultálnak, szégyenítenek meg. Nem értem. Én is tanítottam cigánygyerekeket, akik Szabolcs-Szatmárból, Békésből jöttek Budapestre, de magyar vagy történelem órákon soha velük bajom nem volt. Elfoglaltam őket, feladatokat adtam nekik, bevontam őket különböző kulturális eseményekbe (irodalmi színpad, néptánc, szavalóverseny), és mind kiváló teljesítményt nyújtottak.

Már akkor, fiatalemberként is tudtam, hogy a kultúrán, a munkán keresztül lehet megfogni a cigányembereket. S ha eredményt érnek el, arra nagyon büszkék.

Ezért nézem értetlenül, hogy diplomás tanárokat vernek, osztálytársakkal erőszakoskodnak. Megborzongok, mert annyira szürreális, ami ma Magyarországon néhány helyen történik, és néhány helyen megtörtént a magyar lakossággal és a cigánysággal. Tanár koromban egy méterrel közelebb hozzám nem mert volna közeledni egyetlen diákom sem – legyen az cigány vagy magyar származású. A tisztelet mindenkinek kijárt, a fegyelmezett viselkedés mindenkinek kötelező volt – tanárnak, diáknak egyaránt –, és a határokat átlépni nem lehetett. Kezemet nem kellett soha emelnem egyetlen tanulómra sem.

Egy tanárnak vagy van tekintélye, vagy ha nincs, akkor az egész iskola egy fabatkát sem ér.

Tarthatatlan, hogy a rendszerváltás óta eltelt harminc év alatt hivatásos bajkeverők, lázítók, liberális őrültek, külföldről pénzelt „civil” szervezetek, a magyar törvényeket kijátszó ügyvédek, kiskapukat kereső bírók lovat adnak tanulatlan, munkát kerülő, bűnöző életet folytató cigányoknak, akik ennek tudatában erőszakoskodnak a társadalomban helytálló, becsületesen dolgozó polgárokkal szemben, sőt, a hétköznapi, a többségi társadalomban eligazodó, azzal együttműködő, szorgalmas, dolgos, sikeres cigányokkal szemben is.

Ez az, ami megengedhetetlen!

Az úgynevezett szegregációs tüntetésen ismét előkerültek azok a régi arcok, akik mindig a rend, a nyugalom, az építkezés, a biztonság, a békés fejlődés ellenzői voltak. Megint mozgolódnak, megint szervezkednek. A Soros által pénzelt nagyon Setét Jenő és Horváth Aladár mellett ott lehetett látni Demszky Gábort, aki a nyílt társadalom híveként főpolgármesteri működését mindjárt azzal kezdte, hogy a hajléktalanságnak, a drogozásnak szabad utat engedett Budapesten, és az emberi jogokra hivatkozva élhetetlenné, mocsokhalommá tette az ország központját. De ott vigyorgott a tüntető cigányok között Magyar Bálint, az SZDSZ egykori egyik vezetője, aki oktatáspolitikájával tette tönkre a szilárd alapokon álló magyar közoktatást, behozta a liberális eszméket, amivel száműzték a történelem érettségit, a nemzeti és hazafias tanítást, száműzték az iskolai fegyelmezést, a nevelést, a felelősségvállalást. Ami ma van az oktatás-nevelés területén nyomokban, a szétliberalizált iskolai rendszerben, azt mind magyarbálintéknak köszönhetjük.

Aztán ott vegyült el a tüntetők között a több balliberális pártot is váltogató Mécs Imre, egykori ötvenhatos feleségével, Magyar Fruzsinával, akinek minden gyűlöletes, ami Orbán. Nem maradhatott el a jelenlévők közül Iványi Gábor lelkész sem, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, aki csak a szokásos szöveget mantrázta, azért imádkozott, hogy „ISTEN SZABADÍTSON MEG MINKET AZ ALKALMATLAN ÉS GONOSZ MINISZTERELNÖKTŐL!” 

Nos, ezek azok, többi között a jelenlévő Kaltenbach Jenő egykori szocialista ombudsmannal együtt, akik tovább éltetik a gyűlöletet, erőszakosan hirdetik a cigány-magyar ellentétet, akik a valódi szegregálók, akik nem akarnak megbékélést, akik nem akarják a békés megegyezést.

Ők és elvbarátaik, követőik azok, akik a dologtalanságot, a munkátlanságot, az iskolakerülést támogatják, nem arról beszélnek, hogy nem a könnyen szerzett pénz, hanem a szorgos tanulás, a kemény munka hozhatja meg csak az eredményt. Az ő kormányzásuk (Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai) alatt szaporodtak el a cigányok által elkövetett emberölések (gyilkold a magyart!…) és sűrűsödtek a rejtélyes, felderítetlen cigányok ellen elkövetett gyilkosságok.

Máig világos és egyértelmű, hogy politikájukkal a liberális, diplomás kommunisták célja, szándéka: fenntartani a cigány-magyar ellentétet, a gyűlöletet, az állandó elégedetlenséget, a jobboldali kormány minden pozitív lépésével szembeni ellenállást. 

Így a zavarosban, a káoszban halászva, a hatalom megszerzése érdekében talán sikerül több tanulatlan embert maguk mellé állítani.

Hej cigányok, ha tudnátok!!!, egy demokráciában igenis mindenkinek keccsölnie kell. Így vagy úgy. Tudom, a szlengben a keccsölés fáradságos, megterhelő fizikai munkát jelent, csekély fizetségért. S az Tőletek függ, hogy a csekély pénz mind-mind többet jelentsen. 

Az elmúlt tíz évben sok ezer társatok az építőiparban, a kereskedelemben, a vendéglátásban, de a zeneművészet különböző ágazataiban komoly fizetségekért dolgoztak, és cserébe, szinte pluszjuttatásként, megbecsülést kaptak a többségi társadalomtól. Róluk kell példát venni, és nem a sötét célokat végrehajtó, háttérben bujtogató, rosszakaratú emberekre, szervezetekre kell hallgatni. Ne feledjétek, ők azok, akik tudatosan gerjesztenek konfliktusokat magyarok és cigányok között, ők azok, akik a tisztességes cigányokat is le akarják téríteni a többségi társadalommal szembeni normális együttélés ösvényéről. Ismerjétek fel ezeket a jól megfizetett bülbül szavú aktivistákat, busásan megfizetett zugügyvédeket, áljótevőket.

A haszon, a sok pénz mindig az övéké lesz.

Hajtsátok el őket magatok mellől! Vegyetek Ti is részt közösen egy jobb ország, jobb felépítésében. Ti is jobban jártok!

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

25 hozzászólás

 1. Az a baj, hogy akiknek szól, nem olvassák.
  Igaz írás.

 2. Nem cigányok, bűnöző életmódú telepi lumpenproletárok.

  Mennyi szja-at, egészségbiztosítási és nyugdíj járulékot fizetnek?

  • Miért teszel fel olyan kérdést amire tudod a választ. Érdekesebb lenne egy plusz=minusz számítás. Melyik része a lakosságnak mennyit tesz be a közösbe és mennyit vesz vissza különféle juttatásokon keresztül. Nos egy-egy életutat végignézve többnyire pozitiv az egyenleg. A legtöbb ember többet ad bele, mint amennyit kivesz. A cigányság pofátlanul kivesz, de szinte semmit sem ad bele.

 3. Tőlem moderálhatnak is – követve a FB és a POOKLI/GOOLAG legjobb hagyományait: TÉNYKÉRDÉS, h. két, évszázadok óta velünk élő kisebbséggel van FOLYAMATOSAN gond: az egyiptomi és az indiai ómigránsokkal. Ezen az sem változtat, ha akárkinek a családjában/baráti körében (MINT AZ ENYÉMBEN IS) VAN ehhez a két kisebbséghez tartozó, valóban normális, sőt kiváló ember.

  Ez a két kisebbség demokratikus eszközökkel kezelhetetlen, mert évszázados-évezredes történelmi tapasztalataik nyomán megtanulták: csellel-ravaszsággal, gazdasági-társadalmi körülmények machinálásával/véres v. csupán vélemény-terrorral akárhol, akárkivel szemben érvényesíteni tudják az akaratukat. Külön-külön a mopszlimoknál kanonizált takijját, a megtévesztést alkalmazzák, EGYENKÉNT, szemtől szemben soha nem támadnak, csak falkában.

  Egyetlen, egyedül támadó kutyával szemben van némi esélyem, egye-egy ómigránssal szemben is lehet – de amikor ÚGY ÉRZIK, hogy ŐKET sérelem érte (vagy ezt hazudják a takijja miatt), akkor a HÁLÓZAT, a falka EGÉSZE siet a segítségükre. Támadó kutyafalkával szemben csak sorozatlövő fegyverrel van esélyem – ilyet viszonmt nyilván nem tarthatok. Támadó ómigráns-falkával szemben így semmi esélyem – az imádság kevés.

  Amikor azonban azt látom, hogy AZ AKÁR törvényes erőszak alkalmazására KÖTELES KÖZrendvédelmisek gazsulálnak nekik, ahelyett, hogy (első esetben) két irgalmatlan pofonnal megmutatnák a “követendő irányt”, kicsit kétségbe ill. gondolkodóba esem. ÉS 2022-ben arra a politikusra fogok szavazni, aki legalább szavakban megigéri, hogy VÉGLEG rendezi ezt a kérdést.

  Egészen halkan kérdezem meg: a jelenlegi kétharmad mi a fészkes **** ***** ******t csinált 10 évig, h. MOST, a 12 723. beadott börtönkárpótlási kereset és a 2x is jogerősen megítélt cigánykárpótlás után próbál lépegetni?

 4. Én Sárbogárd térségében dolgoztam együtt cigányokkal , nevezhetjük őket romáknak is .Simontornya térségéből jöttek , becsülettel ledolgozták a munkaidejüket.A tiszteletet megadták mindenkinek -Nem voltak koszosak , mocskosak csak annyira amennyire én is.Saját származású munkavezetőjük volt , de ő amit mondott azt végrehajtották. És nem volt vita , veszekedés.Nem ittak munka közben , és amikor nekünk segítettek nem fogadták el a felajánlott láda sört.Azt mondták nem iszunk.Na ez lenne a követendő példa!!!

 5. Vajda Miklós

  Ez a cikk több, mint egy etnikai közösséghez intézett levél. Ez egy látlelet arról, hogy a cigányságot eszköznek felhasználó erők, idegen célokat szolgálnak. Most éppen a cigányságot manipulálják. Máskor a diákokat, a tanárokat, az orvosokat, a nyugdíjasokat, a szakszervezeteket, az állatvédőket, a parasztságot, a városi polgárságot, az indiánokat, az eszkimókat, meg mindenkit, aki éppen szembe jön. Ez mind a jelenleg folyó háború része, és nincs olyan aljasság, amire a felbújtók ne lennének képesek.

  • “..nincs olyan aljasság, amire a felbújtók ne lennének képesek.”
   SAJNOS A PROBLÉMA NEM EGYSZERŰ.
   MERT SAJNOS IGENIS VAN CIGÁNY KÉRDÉS !!!
   Mindíg lehet pozitív példákról hallani, mint itt fentebb “zeusz”-nál, de sajnos nem ez a jellemző rájuk !!!
   Aki élt közöttük vagy csak mellettük az tudja, hogy miről beszélek.
   Miért nincs probléma a többi nálunk élő kissebbséggel, a svábokkal, szerbekkel, de még a románokkal sem ?
   Én erősen Orbán párti vagyok és sokszor felháborít amikor olyasmit olvasok, hogy “igen-igen a liberálisok, de a Fidesz sem különb”.
   Na erre mondják, hogy “csúsztatás”, de az is igaz, hogy cigány kérdésben ott is megy a képmutatás.
   Egy biztos amíg nyiltan nem öntünk “tiszta vizet a pohárba” -miért nem kell “felzárkóztatásra” költeni MILLIÁRDOKAT a többi kissebbségre, de miránk magyarokra sem- addíg ez a kérdés mindíg visszatérő probléma lesz !!!

   • Stimmel. Nézzük konkrétan. A börtönökben a cigányok aránya a teljes lakosság cigányait nézve messze magasabb, mint amennyit a magyarok elkövetnek. Ez azt jelenti, hogy 100.000 magyart és 100.000 cigányt számolva a cigányok közül legkevesebb háromszor annyian követtek el börtönnel járó bűncselekményt. Ha ehhez hozzátesszük, hogy azonos súlyú cselekmény esetében a cigányokkal messze elnézőbbek az érzékenyített bírók, nos ettől is több mehetne a rácsok mögé.
    Akkor miről is beszélünk? A svábok, tótok miért nem követnek el ennyi bűncselekményt? Miért nem kell őket milliárdokért felzárkóztatni? Miért van, hogy a cigány a saját házát sem takarítja, a sváb az egész környéket beültei virágokkal és az otthonában akár a padlóról is lehetne enni?
    Szóval lássuk be a cigányság nem egy nemzetiség a sok közül, hanem itt Magyarországon ők egyedül a deviáns nemzetiség.
    (Egyelőre.)

 6. Igen, igaza van kedves Győző2018. A politikusainknak ki kell állnia és elmagyaráznia, hogy mire számítsanak a cigányok abban a rettenetes esetben, ha Dákó-Momentum bandának sikerülne az átverés és a hatalom megkaparintása.
  Azt csontot már régóta rágjuk, hogy mi vár ránk, általában mint dolgozó magyar állampolgárokra. Vagyis nyomor, utcai erőszak, muzulmánok milliószámra való beimportálása, lakásokba beutalása, ingyen eltartatása velünk.

  De mit nyernének ezzel a cigányok? Hát úgy nagyjából kiűzetést a semmibe, új vándorlást – és ez a jobbik eset. A rosszabbik, ha a muzulmánok itt keleten elsőnek a cigányokra szállnak rá.
  Magyarországon nem a zsidókat fogják a muzulmánok verni, ablakon kidobni, hanem a cigányokat. Egy percig se higgye egyetlen roma se, hogy ha áttér, lepaktál a muzulmánokkal akkor ő is a nyertesek, a fehér magyarokon jól élő elnyomó osztályhoz fog tartozni.
  Nem. Nem fog. A muzulmánnak és Soroséknak szorgalmas, nem lázadó, önmagát eltartó munkás fehér ember kell, őket akarja leigázni. A győztes muzulmán – akiknek hatalmas utánpótlás is rendelkezésre áll, -, nincs szüksége cigány csapatokra akik segítik elnyomni a magyarokat, meg minden europid őslakost. Van elég arab is erre a célra. Nekik aztán bűntudatuk és humanizmusuk sincs arra, hogy a cigányokat sajnálják, eltartsák, taníttassák. Az iszlám szemében még az áttért új muzulmán se lesz elismert, max megtűrt másodrendű kategória, de cigány muzulmán meg egyáltalán nem kell kell nekik. Segélyeken élő gyöngyöspatai munkakerülők meg pláne nem. A genderek, buzik és keményen lázadó magyarok után a cigányokat fogják elűzni Európából, rosszabb esetben lágerekbe zárva tömegesen kiirtani.
  Bármennyire is gyűlöltök minket, “parasztokat” azok a cigányok akik nem hajlandók alkalmazkodni Európához, most van jó dolgotok. Gyurcsány-Soros-muzulmán világ számotokra maga lesz a pokol, mi már sem eltartani, segélyezni, se megvédeni nem fogunk tudni Titeket!

  • ” Egy percig se higgye egyetlen roma se, hogy ha áttér, lepaktál a muzulmánokkal akkor ő is a nyertesek, a fehér magyarokon jól élő elnyomó osztályhoz fog tartozni.”
   Roma olyan nem létezik. Ennek bizonyítéka, hogy még pecsenyét sem neveztek el róla..

 7. 1988 előtt volt hatalom ellenük a rendőr meg tudta fékezni és egy kettőre becsukták ha nem dolgozott ( na jó bejárt a munkahelyre ) !Akkor sem volt más a cigány, ez az írás nem igaz !Csak akkor sokkal kevesebb volt a cigány még szükség volt segédmunkásokra .Ma érettségi ,legalább egy idegen nyelv nélkül, nincs esélye munkára .Egyszerűen túllépett rajtuk a technika.Mellé ingyen családi pótlék, amit el kell torolni. Borsod, Szabolcs ,Nógrád megye már alig vannak magyar gyerekek iskolában.

 8. Bergdorfer-Lindemüller Rozália

  Egyetértek Naprózsa briliáns észrevételeivel. Ha a baloldal nyerne, térdig gázolnánk a vérben! Azonnal betelepítenék az egész közel keletet Soros irányításával. És a nemzeti ünnepek helyett buzzancsfelvonulások, Alföldi Roberta-drámák és Allah-imádó nőerőszakolások lennének mindenütt.Most éppen a cigókat lázítják fel a magyarok ellen, pedig annyi szépet és jót kaptak tőlünk. Hát ez a hála, feketelábúak?

 9. Köteles tisztelet. Ezt kell helyreállítani, mert a rendszerváltás után a neoliberálisok ezt a társadalmi rendezőelvet rombolták le legelőször, tudatosan. Mivel a családokban már csak elvétve valósul meg a “Tiszteld apádat és anyádat” parancsolata, ezt a feladatot az iskolákra kell testálni, és azoktól a pedagógusoktól (minden szinten!), akik ezt a nevelési célt nem képesek vagy nem hajlandók megvalósítani, meg kell válni.

  • Tisztelet.. Ma az a menő srác a suliba aki a harmadik padsorból is le tudja köpni a tanárt! Régen ki lehetett zárni az iskolából, mehetett máshová, a második kizárás után pedig javító intézetbe.

 10. Sün Balázs

  A gyöngyöspatai cigányok a velük szembeni “szegregáció miatt”, a csökkentett oktatás miatt igényeltek kártérítést az államtól. Már abban sem vagyok biztos, hogy nem a saját “sajátos” magatartásukkal szorították ki magukat a “károsultak” abból, hogy az iskola által nyújtott tudást megszerezzék maguknak.
  Ha az állam a “károsultak” kárpótlására most a “természetbeni juttatásként” a többféle tanulási lehetőséget ajánlja fel számukra, azt nem akarják elfogadni. Pedig igazán ez kárpótolná őket.
  Attól, hogy egy “pernyertes” személy kapna pl. 1 millió forintot, attól még nem fog megtanulni írni, olvasni. Tehát a pénzzel az őt ért kárt nem is lehet pótolni. KIZÁRÓLAG A TANÍTÁSSAL!

  • Csak azt nem értem, hogy miféle kár érte őket? Mert semmiféle jogos kárigényük nem lehet. Iskolai oktatást is kaptak, de sajnos buták hozzá, hogy tanultak legyenek.

 11. A gyöngyöspatai magyarok indítsanak pert a cigányok ellen, hogy gátolják a normális oktatáshoz való jogot.

 12. A kárpótlást az állam részéről kapja is bárki ( cigány, elitélt stb) soha nem az használja fel! Az őket kihasználó, uszító, manipuláló nyerészkedik rajtuk. Ezt tudják a cigányok is. De a többség tanulatlanságuknál fogva ostobák, orruknál tovább nem látó. Sőt az alamizsnáért bármire képes rétegről van szó. Értékelem az Öreg írását, látom benne a jóindulatot, de csak részben van igaza! Hiába méltatja az általa nagyratartott cigányokat a tény az tény. Mindig a többség alkotja a társadalom eltjét!
  A munkából élők! Foglalkozásaimnál fogva mindig dolgoznom kellett velük. Egyel nem találkoztam 35 év alatt, aki saját jószántából megfogta volna szerszám végét. Ha megszólaltak, vagy a tettetés mezejére léptek álnokságot, manipulációt láttam bennük. Ha félre néztem, abban a pillanatban leült, megállt a keze, vagy éppen lefeküdt aludni. Most lehet, hogy elitélnek, de génjeikben hordozzák mindazt ami rossz! Azok pedig a fenti csekély kivétel alkotja, keresztezte az Úr, a birtokos, a Valaki génje. Valószínű besegítettek a cigányanyának. Persze nem elitélendően inkább jószándékkal.

  • A jóindulat a cigányokkal szembe több, mint bűn. A jóindulat hiba! Ők sincsenek jóindulattal, ezért mi se előlegezzük ezt meg nekik.

 13. Szalay Miklós

  Milyen elvek mentén lehetne sikerre vinni a hátrányos helyzetű kisebbségek, a cigányság felzárkóztatását:

  https://egyvilag.hu/temakep/069.shtml#p16

 14. jgaz, két hónapja annak, és senki nem olvassa el amit írok. Legalábbis “Az Öregnek” el kéne olvasnia, ez neki a dolga!

  “Hej cigányok, ha tudnátok!!!, egy demokráciában igenis mindenkinek keccsölnie kell. ”
  Hásze keccsölnek ök, nem kell azt nekik felemlegetni! Nincs annak semmi köze a huelye demokráciához, egyelöre. De lesz.

  Ha a magyar asszonyok nem szülnek ezután következetesen és szünet nélkül, legalább 2,2 gyereket fejenként, akkor legkésöbb kb.2100-ig kikeccsölik maguknak a cigányok a demokráciát. Hiszen ök nem jóval 2 viszonyszám alatt növelik a létszámukat! hanem jóval felette
  Egyszerü de valószínü a számítás, hogy a köv. 80 év alatt kb. hárommillió nyolcszázezer lessz az ország összlakossága és ebböl két millió a cigány.
  Amint ha addig nem vész el a világ, akkor mind a másik három V4 is csak a magasból fognak idepillogatni, ök is mindig jobban szaporodtak mint a magyarok: V5-t csinálva a cigány kollegák létezö autonómiája miatt.
  “Orbánbasi” elég okos volt amikor kitalálta a családtámogatást, meglátta a vészfelhöket az égen, mégsem észlelhetö, hogy szaporodna a magyar; cigányéknál igenis. Náluk ég a villág, sütik már a rántott marhát, zimmezumm, zimmezumm

  • Klárika, a cigány lakosság várható életkora lényegesen alacsonyabb mint a nem cigány lakosságé. Ez némileg árnyalja az ön álmait.

   • Jenö, milyen álmokról pontosabban “az ön álmait” -ról ír?
    Válaszként az elözö,

    Klárika 2020-06-29 at 05:12 bejegyzésemre?

 15. Klárika, gondolom Te is hozzájuk tartozol. Valamit elfelejtettél, nem elég a pulyákkal tele ömleszteni egy kis országot mert előbb utóbb elfogy az “ingyen minden”, nem lesz elég a liberálisok “meréncigányvagyok” hadoválása, meg az örökös halmozottan hátrányos helyzetre való hivatkozás .Hiába a sok pulya, nem lesz kin élősködni, mert elfogynak azok a dolgozók akik sajnos csak 1-2 gyereket mernek vállalni .pont az egyre szaporított cigányok eltartása miatt!! Meg az felzárkóztatásnak hazudott feneketlen hordóba értelmetlenül öntött milliárdok. Vajon miért titkolják , éves szinten mennyibe is kerül valójában a már két millión felüli és eltartottcigányság? Az ország éves szinten mennyit költ rájuk, és mennyit a magyar emberekre?? Egy valós statisztikát kellene látni, s igen nagy lenne a felhördülés!!

  • Taurus, mit gondoljak, Te kikhez tartozol? Az olvasni tudókhoz vagy a hirtelenharagúakhoz?
   Egyébként meg pontosan elég pulyákkal teleömleszteni egy kis országot!
   Majd tönkre teszik az országot a saját nevelésü pulyák, ha már nem kellenek a bevándorlók!
   Hát nem értik? Hogy erre megy ki, minden külföldi pártfogás, amerikai nagykövetek általi nyaraltatás, a momentumos felkarolásuk és még a többi.
   A családszaporítás meg kérdéses eredményü lesz, ha a cigányoknak ugyanúgy jár az mint a magyaroknak!
   Azt sem érti, hogy az uniótol való félelem miatt nincs és nem is lesz valós statisztika;
   nem látta, hogy semmiféle hazafias felhördülésnek nem volt számottevö következménye? Miközben a felhördülések is rövidek s csak hörsdülések, senki nem tesz semmit azok értelmében?
   Persze, hogy sütik a rántottát! Ök is látják, hogy minden megmarad a hörgési szinvonalon, nem veszélyes,…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük