Középút pedig nincs

Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje óriási tévedésben van.

Európai politikai térképen ma van egy balliberális oldal és van egy keresztény, konzervatív jobboldal. Minden más hazugság. Középre manapság nem lehet állni, valahol állást kell foglalni. Aki középről beszél, az a zöldektől, a liberálisoktól, a kommunistáktól és az úgynevezett szociáldemokratáktól kapja a támogatást. Jobboldali ember soha nem támogat íztelen, szagtalan, semleges  középutasokat.

Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje óriási tévedésben van. Múlt hét péntek este, a német közszolgálati televízió vendégeként azt nyilatkozta, hogy amennyiben a Fidesz szavazataival tudna csak bizottsági elnökké válni, akkor nem fogadná el a megbízást. Hozzátette, nem szeretne jobboldaliak szavazatával nyerni, ő középről akarja Európa jövőjét alakítani. Ennek kapcsán igaza van Varga Juditnak, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkárának, amikor azt mondta,  Manfred Weber ezzel a nyilatkozatával vérig sértette a magyar választókat, akik, Európa többi polgárához hasonlóan, egy demokratikus választás során fognak képviselőket küldeni az Európai Parlamentbe.

Most már világos, hogy Weber a bevándorláspárti, álközép baloldal túszává vált.

Végig kellene gondolni, hogy érdemes-e ezt az álsemleges, középutas bajor fickót tovább támogatni. Tudom, tudom, sokkal szörnyübb lenne egy szocialista, komcsi Timmermanst vagy más ballibsit látni az európai bizottság élén, mint Webert, de ez a Manfred nem egy jobboldali karakter, ez egy nyálkás valami, aki sokkal nagyobb kárt fog okozni a nemzetállamoknak, nekünk, mint gondolnánk.

Komcsikkal, liberálisokkal, sargentinikkel küzdeni egyszerűbb, mert minden face to face történik, és azt is tudjuk, hogy a háttérből kik pénzelik őket, milyen megbízásokat teljesítenek. Lehetnek azok megrendelők Soros-féle civilszervezetek vagy más globalista erők; be tudjuk őket azonosítani. Ha ők nem is játszanak nyílt lapokkal, át lehet látni rajtuk.

De ez a sumák német nagyobb kárt fog okozni az egész európai jobboldalnak, az európai civilizációnak, mint eddig bárki más.

Az is elképzelhető, hogy Weber kijelentésével újabb szavazatokat akart a balról, az ingadozóktól szerezni azzal, hogy a Fideszt rémpártnak rajzolta le, de így egyre inkább bele fog bonyolódni abba a meccsbe, amiből nem lehet kiszállni, a hazugságspirálban folytatnia kell a zuhanást.

A Fidesz tevékenysége kereszténydemokrata alapokon nyugvó néppártisága Európában rossz példa, nem szabad követni! – tehát ezt várhatjuk Manfred Webertől, mint csúcsjelölttől.

Ez az ő hivatalos álláspontja.

S még egy dolog. Azzal, hogy nem veszi komolyan Weber úr a tömeges, ellenőrízetlen mígráció veszélyeit, azzal az ultraliberális, család- és nemzetellenes lobbi foglyává vált. Gondoljunk csak a száz évvel ezelőtti kommunista, bolsevista, anarchista ideológusok (Marx, Lenin, Lunacsarszky, Buharin, Trockij, Lukács György, Kun Béla…), egyáltalán a proletkult eszmeiségére. Ebből az ideológiából kizárták a családot. Az 1919-es véres magyar kommünnek akadály volt a család. Első rendelkezésük is családellenes volt.

Mályusz Elemér írja a 133 napos időszakról: „…a család fennmaradása a legnagyobb akadály terveik megvalósításánál. A család biztosítja ugyanis a tradíciók átöröklődését. Ez kapcsolja az egyes embert a múlthoz és ez teszi lehetővé, hogy az individuum az emberiség életének hosszú folyamába láncszemként illeszkedjék bele és hogy egy nagy organizmus élő sejtje, nem pedig az atomizált világ mechanikus része legyen. A családnak erről a jelentőségéről bölcsen hallgatnak a bolsevisták. Ehelyett a családi életben csak gazdasági és szexuális alapokat látnak, amelyek maguktól megszűnnek »egy magasabbrendű gazdasági alap« létrejöttével és egy »szabadabb« nemi élet mellett.”

A lényeg a család szétrombolása. Ez volt a cél száz éve, ez a céljuk ma is.

Ezt a célt szolgálta a Rákosi- és a Kádár-korszakok és ezt a célt szolgálja az Európai Unió liberális, szociáldemokrata, zöld politikája, melynek végcélja Európa felhígítása bevándorlók százmillióival, míg az európai családokat vegetálásra, pusztulásra ítélik. Ezt támogatja kimondva, kimondatlanul az Európai Néppárt utat vesztett politikusainak egy része, köztük Manfred Weber is. Nem véletlenül, hogy az ezzel a tervvel szemben példát állító családpolitikájával  közellenséggé vált Orbán Viktor és Magyarország, valamint olyan országok, mint például Lengyelország vagy Olaszország, ahol a család intézménye szent.

Ennek a küzdelemnek a tetőzése várható az elkövetkezendő években. A család, a nemzet és a gyökértelen globalizmust támogató országok küzdelme. Nem árt tudni, hogy ki hová áll.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

14 hozzászólás

 1. És ezt a szarkupacot kellene megszavazniuk a fideszes képviselőknek? Atyaúristen!

 2. POROSZLAI RÓBERT

  véder nagyúr féreg.

 3. Regen azt hittem lehet a liberälbolsikkal egyezkedni a nemzet-csaläd fogalmärol tevedtem!! Vagy ök vagy mi!!Nincs mäs alternativa ha nem mi gyözünk lassu pusztuläs europa vege.A barom arcu karrierista lesza…. az embereket nepeket csak a spitzkandidät lebeg a szemei elött.Mikor itt van ide nyal ahogy elmegy oda nyal gerinctelen a pali!!!Ennel meg sajnos az alkesz is jobb volt mert rajta lehetett röhögni neha.De ezen csak bosszankodunk.Nembaj jön meg a kutyära teherauto mondjäk faluhelyen.

 4. Eddig gondolkodtam, olyan ismerős volt ez a Manfréd. Most rájöttem, egy medúzára emlékeztet.
  Átlátszó , undorító és sodródik a büdös liberális kanálisban és azt hiszi, hogy ő valaki, pedig ő egyszerűen ……

 5. Ezt a gerinctelen Webert kell hagyni, hogy álljon át a bal.libsi oldalra. Ha a magyar kormány mégis kitart e mellett, annak biztos, hogy nem lesz jó vége. Hagyjuk a francba ezt az ürgét és az EU. keretén belül alakitsunk egy új normális családott. Ennyi.

 6. Ki az a hülye aki elhiszi, hogy ez az alattomos macskapofájú sunnyantó csak taktikázik, és ha majd lezajlottak a választások, 180 fokos fordulatot vesz, és mindenben mellénk áll? Mi ez, a Trónok harca? Ez egy libsi féreg, kiterítette a kártyáit. Nem hiszem, hogy egy fikarcnyit is jobb lenne mint a timmermans, hiszen épphogy bele nem bújik a baloldal seggébe a kopasz fejével előre, még kilátszik a lába feje, de már az se sokáig!!!!!!!

 7. Egyetértek Stefka úr érvelésével.
  De könyörgöm!
  Amíg a kormány harcol velük szemben, addig Pröhlék, L.Simonok, Ókovácsok stb. a kormánynak keresztbe cselekszenek!

 8. “Európa felhígítása ”
  Budapesten minden ötödik ember, aki szembejön velem az utcán: arab, török, kínai, zsidó, vietnámi.

 9. Gyula Szentes fb. Valóban van egy ilyen fohász: “Uram! Mentsél meg a barátaimtól, az ellenségeimmel magam is elbánok.” Sajnos Orbán Viktor kissé gyáva volt, hogy nem lépett ki a Néppártból. Ezt mi (a szavazói) nem tudjuk díjazni!

 10. Abwer egy nyitott könyv, egyszerű az inas mint az egysejtű, megmondták neki, hogy kell viselkedni, akkor lesz támogatás, ha nem azt lépi amit a nagyurak a fülébe súgtak, akkor mehet a süllyesztőbe. Azt hiszi a kis birka, hogy a pajtások mindent el tudnak intézni, csalódni fog a műmájer. Ez nem túl demokratikus, hogy csak erre az önjelölt majomra lehet szavazni (trimmert most hagyjuk), MSZMP vagy Hazafias Népfront!

 11. Ezt a nyálkát, úgy fest, kilóra fizetik, hogy szétrohassza a Néppártot. Hány kiló is lehet?
  Van egy sztori valahol az ókori perszák idejéből:
  Egy népáruló – azt hiszem görög – jutalmat kért a krőzüsgazdag perzsa uralkodótól, annyi aranyat, amennyit ő nyom. Megkötötték az üzletet. Az áruló segítette győzelemre az ellenséget és jelentkezett a jussáért.
  Az uralkodó elevenen megnyúzatta és a bőrét teletömette arannyal…
  Nem mintha példaként emlegetném, de (nekünk igen drága) komprádor urak, annyit azért illene ismerni a történelemből, hogy az árulókkal nagyon gyakran példát statuálnak a győztesek is, mert nem szeretnék, ha náluk is rendszerré válna.

 12. zöld zsömle

  Nagyon okosak vagyunk: az már megy mindenkinek, hogy Weber egy gyenge alak. És azt nem látjátok, Madách ezt 150 éve mind-mind megírta, mégsem állunk készen semmire, meg vagyunk lepődve… Az a kérdés, mi van, mi lesz az EP szélén, egy harmadnyi kisebbségben? Szívem szerint én nem csak kilépnék, hanem visszamennék a kazak sztyeppére, itt hagynám Wébert mindenestül… De még nyolc-tíz egyéb dolgot szintén mérlegelni kéne. Elhangzott, ha figyeltetek, szép, hogy ilyen jól kiismertük a tennivalónkat a mostani helyzetben, de kellene még ide egy erős pártfogó, legalább egy bátor és nagy nemzet. Különben pont ezer éve ugyanez a problémánk, magunkban visszagyengülünk, hiába az oly’ szent akarat. 56-ban is csak annyi hiányzott, hogy valaki mellénk álljon. 48-ban dettó, és vissza végig. Lépjünk ki? Lépjünk, de hova? És mi vár ránk a kétheti büszke lelkesedés után?

  Kapkodni itt nem lehet. Először is május jön.

 13. Sztem a legkritikusabb, vagy nagyon is kritikus elem Magyarország s az unió kapcsolatában Magyarország fekvése. Az ún geopolitikai helyzete. az, aminek általában nagy a külpolitikai jelentösége. 1o millió lakosú kis ország, Európa kellös közepén, túl sok szomszéddal. Vagyis a határa minden km-e külön védelemre szorulna, ha csak úgy, de ráeresztenék egyes országok a fölös migriiket. Kivel számolhatna továbbra is mint szövetségessel? Hiszen több a politikai ellenség mint a barát. A népek igen, de nem azok számítanak, hanem a KIJELÖLT politikusaik. Gazdaságilag is meg tudnák talán fojtani a nagy ellenfelek; le kéne mondaniuk a zavartalan átutazásról,…
  Sok szempontból lenne talán egyenesen védtelen, meg zsarolható,… ki tudja?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük