Valahová tartozók, sehová tartozók

Ezt a gondolatot Václav Klaus, korábbi cseh államfő bontotta ki a hétvégi Mathias Corvinus Collegium (MCC) Budapesti Migrációs Konferencián, utalva arra, hogy ő Európában nemzetállamban gondolkodik (nem Európai Egyesült Államokban), tehát ő nem szeretne a „sehová tartozók” közé kerülni. A volt cseh államfő talán a legvilágosabban elemezte a közép-kelet-európai véleményt, miszerint mi Európában nemet mondunk a multikulturalizmusra és a migrációra.

Mondhatom nem volt eseménytelen a múlt hét. Félig-meddig eldőlt, hogy mi lesz a sorsa, mi lesz a jövője az Európai Néppártban a Fidesznek, és mi a véleménye Európa keresztény, konzervatív gondolkodású fajsúlyos politikusainak, megmondó-közéleti embereinek az Európai Unió migrációs politikájáról.

Mindkét esetben központi szerepet játszott Magyarország. Világossá vált, hogy az Európai Néppárt halad a szétesés felé, mert az európai zöldek, a szociáldemokraták, a liberálisok, az átmosott agyú jobboldaliak, akik elvesztették keresztény értékrendjüket, komoly befolyást gyakorolnak a németekre, azaz a CDU és a CSU testvérpártokra. Az egykori német kancellár fémjelezte, vagyis a Kohl-féle értékrend (a kereszténység, az európai hagyományok, a civilizáció, az egyenlőek egysége) védelme már a múltté, gyakorlatilag a bevándorlás- és birodalompártiság többséget szerzett már az egész uniós parlamentben és az adminisztráció  vezetésében. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy Magyarországnak ebben a pártcsaládban (EPP) nincsen helye, hacsak nem a májusi választások eredménye megerősíti a bevándorlás-ellenes országok, pártok befolyását.

Ehhez viszont fel kell ébrednie Európának, legfőképpen az európai választóknak.

Ami viszont rémisztő, hogy az egykori Európa egykori vezető hatalmainak (németek, franciák, angolok, spanyolok) jelenlegi kormányfői inkább hajlanak a tömeges bevándorlás zöld jelzésére, a nyitott társadalom világára, mintsem a védekezésre, a schengeni határok megerősítésére.

Európa veszélyérzete hihetetlen módon csökkent. Védtelenné vált. Erre a veszélyre különösen érzékenyek a magyarok, hiszen átéltek a közelmúltban egy negyvenéves idegen uralmat, a szovjet megszállást, de nem különben érzékenyen érinti ez a kérdés a cseheket, a szlovákokat, a lengyeleket és a többi, még nem EU-tag térségbeli államot.

Ezért kap különös hangsúlyt, jelentőséget a Budapesten rendezett migrációs konferencia. Válaszokat kínált azokra a kérdésekre, amikre az Európai Unió képtelen volt eddig, azaz 2015 óta válaszokat adni és megoldást találni.

A meghívottak listájának összeállítása is egészen zseniális volt.

Olyan jelentős politikusokat hívtak meg, akik fontos országok képviselői, de nem képviselnek szélsőséges véleményt a migráció kezelésében, nem okoznak feszültséget az Európai Unió vezető politikusainál és ideológiailag mindenhol szalonképesek. Nicolas Sarkozy egykori francia elnök érzelmileg is közel áll a magyarokhoz. Hiszen ő maga mondta, hogy Magyarország édesapám országa és egy mélységesen európai ország. Hát ki lenne az a politikus, akinek jobban hinne az ember, mint Sarkozy? Annak a francia politikusnak, aki belügyminiszter korában rendre, móresre tanította a randalírozó arab bevándorlókat. Kinek lehetne jobban hinni, mint a volt francia elnöknek, aki barátjának nevezi Orbán Viktort, de mint barát, üzen is neki, meg az Európai Unió vezetőinek, hogy csak akkor győzhetünk az egyeduralomra törő euroiszlám ellen, ha összetartunk és egységesek vagyunk.

Valóságossá vált a magyar külpolitika, s Orbán személyiségének kisugárzása. A konferencián ugyanis Sarkozy elnök olyat mondott ki, amit kevesen: „Ez az ügy kimozdított a Csendből!” Hát kell ennél nagyobb dicséret a magyaroknak? S egyfajta üzenet az európaiaknak? Nicolas Sarkozy mégiscsak Európa egyik legnagyobb államának a vezetője volt.

A diskurzusban lényegre tapintott Jaime Mayor Oreja, volt spanyol belügyminiszter is, amikor kimondta, hogy nem a szélsőséges pártok jelentik a veszélyt Európában, hanem az, hogy nincs ,,szélsőséges” rend. Mert a rend hiánya, az erőszak előszobája. S erről van szó. A rend hiánya okozza, szaporítja a terrorizmust Európában. Oreja néppárti vezető tisztségviselőként többször szólalt fel a terrorizmus ellen az EU-ban és sürgős intézkedést követelt a kohéziós erők, az európai értékrend megszilárdítása érdekében.

Orbán Viktor miniszterelnök a migrációs konferencián hihetetlenül őszintén beszélt. Talán először mondta ki, hogy a bevándorlásellenes harcban, a migrációs vitában egyedül vagyunk, és ezt, ez a tízmilliónyi kis ország nem sokáig bírja ki. Hangsúlyozta, hogy nem akartunk vezető szerepet  játszani Európában ebben az ügyben, hiszen van egy ősi magyar világunk, aminek egyben tartása, építése és javítgatása éppen elég munkát ad. A miniszterelnök kiemelte, jó lenne már, ha jönne egy nagy ország, amely hasonlóan gondolkodik a migrációról és Európa jövőjéről, mint mi. Még egy darabig kitartunk, de végesek az energiáink. Nekünk kell egy nagy ország, amelyik ugyanazt gondolja, mint mi. Kifejtette, ha nem segít nekünk senki, akkor előbb-utóbb vereséget fogunk szenvedni. Várakozása szerint ez a nagy ország Olaszország lehet, éppen azért, mert Olaszország is határország, tengeri határország.

Magyarország tehát élen jár a migráció elleni harcban, élen jár abban, hogy ennek káros következményeiről felvilágosítsa a magyarokat, az európaiakat, és élen jár abban, hogy mindezt a munkát dokumentálja, például ezzel a háromnapos konferenciával.

Ez már csak azért is fontos, mert időnként meghamisítják történelmünket.

Nem szeretnénk ismét bűnös nemzet lenni, hogy nem tettünk meg mindent. Nemrégen olvashattuk Borhi László, az Indiana Egyetem történészének írásában (Index.hu), hogy a német megszállást 1944-ben a szövetségesek provokálták ki, nem törődve a magyar zsidók százezreinek sorsával. Az amerikai hírszerzés washingtoni archívumában az elmúlt hónapokban talált iratok megerősítik: Amerika és Nagy-Britannia kifejezetten arra játszottak, hogy a németek megszállják Magyarországot. A magyar kiugrási reményeket csak azért táplálták, mert tudták, ezt Hitler nem fogja hagyni, így pedig a nyugati frontról német erőket fognak elvonni a megszállási feladatok miatt. A kétszínű angolszász játszmában nem törődtek a megszállás tragikus következményeivel, a magyar zsidósággal és a több százezer áldozattal.

Ez nagy tanulság a nagy átverésről. A nyugati politika huncutságának ( érzéketlenségének?) áldozataivá váltunk 1945, majd 1956 után, és merem kijelenteni, a félresikerült rendszerváltásnak is. Most folyik a nagytakarítás, a szembesítés, igaz későn. Az viszont kijelenthető, hogy az utóbbi idők magyar külpolitikájának dokumentálhatósága miatt az európai sikertelen migrációs politikát nem varrhatják később majd a nyakunkba a liberális és kommunista történészek.

Mi mindent megtettünk.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

18 hozzászólás

 1. Az a vicces (a címhez hozzászólva), hogy ezek a liberális kozmopolita agynélküliek (bocsi: gondolkodók) akik fennen hirdetik a globalizmus felsőbbrendűségét, a multikultit, a lehetsz akármi, csak meg kell valósítanod önmagad, mert te nem vagy röghöz kötött, nem kell nemzeti identitáshoz, családhoz kötnöd magad, na, azok most kétségbeesetten keresnek maguknak pótközösséget, amihez tartozhatnak.
  Mert attól eltekintve, hogy a Háttérhatalom szándékosan használja megosztásra a gender, meg liberális, meg pedofil, meg bevándorló stb. bomlasztó elveket és e hasznos idióta csoportokat ugrasztja a normalitásra, hogy a káoszból hasznot húzzon, azért ezek a “szabad madarak” nagyon is keresik a közösséget, amihez tartozni akarnak.
  E címbeli “sehova se tartozók” nagyon is tartoznak valahova. Egy csoportjuk a pedofil lobbihoz, egy másik a transzszexuálisokhoz, mások NGO–khoz, megint mások a “környezetvédő”, vagy klímalobbihoz.
  Az ember társas lény, akár tagadja, akár nem. Ezek, akik megtagadják a családot, a nemzetüket, mégse mernek egyedül Don Quiote módra harcolni. Keresik mások védő akolmelegét, de nem a családban, mert ott valami kudarc érhette őket, pl. nem kellenek agresszív feministaként a férfiaknak, vagy félnek a férfiszereptől, ezért férfiakkal üzekednek, avagy nem tudnak gyereket szülni vagy félnek a szülői kötelességtől, ezért azt hazudják, hogy nem is akarnak utódokat, családot, stb. Ezért pótcselekvésbe menekülnek és még maguknak is hazudják, hogy ők felsőbbrendűek, mert eltérnek az átlagtól.
  S nem is veszik észre, hogy pont ezzel a kétségbeesett, nevetséges pánikkapkodásukkal árulják el magukat, hogy mivel nem feleltek meg a normális társadalom elvárásainak, mi tudjuk, hogy nagyon is fogyatékosak. Ettől pedig még agresszívabbak.
  S a harag sose jó tanácsadó, mert a bomlasztásként, erősítésként behívott idegen, de nagyon is stabil életfelfogású fasiszta tömegek, akik pontosan tudják hova tartoznak, meg fogják tanítani e hasznos idiótáknak a valóságot, mármint hogy vagy betagozódsz a társadalomba, vagy mehetsz a temetőbe a többi komprádor önmegvalósító majom mellé…

  • Halálosan pontos!

  • “de nagyon is stabil életfelfogású fasiszta tömegek, ”
   ///
   Eszednél vagy te?!

   • Mit nem ért ezen, kedves Győző? Nem 1400 éve stabil életfelfogásúak a muszlimok? Vagy talán nem fasiszták? Nagyon is stabilan tudják, hogy ők “Allah kiválasztottjai”, ennélfogva Allah nekik adta a Földet, pontosan tudják, hogy nő az nő és nem gender, és férfi az férfi. Nekik nincsenek (hivatalosan ) transzvesztitájuk, harmadik nemük, nagyon is stabil életfelfogásuk, hogy Európa is az ő földjük. Ennyi muszlimok elleni komment mellett nem gondoltam, hogy nem érthető, kik fogják temetőbe küldeni a nyugati hasznos idióta libsiket, ha nem tagozódnak be az alakuló keményen fasiszta saria alapú Eurókalifátus társadalmi rendszerébe.
    Szerintem mégiscsak “eszemnél vagyok”, inkább Ön volt fáradt hajnali 0 óra 8 perckor.

    • Kedves Naprózsa! Bár az iszlám eléggé megoszlott a siita-szunnita ellentéttel, de egyeben egységes. Szaladdin követői. Mit csinált Szaladdin? Nos elfoglalta Jeruzsálemet a keresztesektől, azaz mégsem. Felmérte az erőket, és megállapította, hogy kétévi éheztetés és sok fej levágása kellene. Egy lerombolt város neki sem kell. Ezért azt mondta, hogy a keresztesek szabadon elmehetnek. Azok elmentek. A zsidók fejét levágták és elindultak a tenger mellett egészen Kairóig. Egy csöpögös amerikai film is készült, hogy milyen lovagias volt Szaladdin, mert elengedte a keresztes hadakat a kikötőig. Csak a lényeg maradt ki. A legdurvább hódításhoz is szükséges némi taktika, tehát Szaladdin inkább ravasz volt (takija) semmint lovagias. Véreskezű hódító volt és legkevesebb egymillió fejet vágtak le a Szentföldön, hogy Palesztina arab terület legyen.

     • Na, akkor már legalább ketten vagyunk, kedves Csakafidesz, akik sose értettük, hogy mit ettek ezen a Szaladinon? Ez egy közönséges hódító volt, nem nemes vezér, mert az, hogy ellenfélként jól kiegyeztek Oroszlánszívű Richárddal, attól még nem volt lelkiismereti gondja a véres harcokból.
      S mint akár a filmekben is a kisembereket avagy a parancsot teljesítő harcosokat, mint akár a hasznos idiótákat gond nélkül kegyetlenül tömegével lemészárolják, de a legfőbb bűnösöket, az uszítókat (pl. filmekben a pl. maffiafőnököt) bezzeg “nemes párharcban” kell elegánsan legyőzni, avagy a filmben-valóságban bíróság elé állítani. (Lásd: nürnbergi vagy hágai perek.)
      Bezzeg a kisember, aki sokszor maga is áldozata a főgyilkos uszítóknak, az mehet mindig a levesbe, de a történelem (vagy filmek) legnagyobb gazfickóit meg lovagias hősöknek állítják be, mint itt is a Szaladint…
      S akkor még a muszlimok ma divatos sunyi filmes szerecsenmosdatásáról, mint trükkös agymosásról már ne is beszéljünk, mert hosszabb fejtegetést igényelne.

  • Kedves Naprózsa ,gyozo, valószínűleg egy idegenbeszakadt vagy egy idegenszivű mosottagyú idióta, ezért nemérti.

   • Nem hiszem, hogy gond lenne Győzővel, kedves Hazádnak. Egyszerűen fáradt volt és én meg kihagytam a “muszlim” szót a fasiszta előtt, s így lehetett félreérteni.
    Nem érdemes apróságokon összevesznünk, van elég ellenség már úgyis kontinensünkön belül és kívül is. Azokra kell összpontosítanunk.

  • Bocsánat , de nem tudom megállíni, hogy ne szóljak hozzá. A cenzor úgyis kihúzza, de legalább ő elolvassa és hátha megérti miért szólok hozzá. Nos, Naprózsa olyan fogalmakat említ, hogy a “normális társadalom elvárásai” és hogy “betagozódsz a társadalomba”. Nos a társadalmak elvárásaikat jogi-erkölcsi formulákba öntik, amik érvényesek az adott ország állampolgáraira és betartásuk elvárható az országban tartózkodó vendégektől is. Naprózsa viszont a “normális társadalom elvárásait” ideológiai alapon definiálja és úgy, hogy abba nem fér bele a liberális, kozmopolita, környzetvédő, transszexuális, stb. állampolgár, így ezen csoportokat “fogyatékos”, “agresszív”, “önmegvalósító majmok”-nak titulálja. Felháborító ez az érvelés. Ez a kommunista és náci társadalom-felfogás legsötétebb alapelveinek kombinációja. Kérem, gondolja át miket ír le és mit vesz át gondolkodás nélkül a hatalom által kitalált és terjesztett hülyeségekből. Nem is beszélve arról, hogy a fogalmak közé a pedofilt is belekeveri, ami egy patológiás állapotot jelöl és a pedofil cselekmény elkövetése súlyos bűntettnek minősül a keresztény kultúrákban, és semmi köze nincs a többi fogalomhoz. Más kultúráktól való félelmét megértem, de pont ezt a félelmet csökkentené ha a multikultúra fogalmát áttené az átgondolandó csoportba, mert kölönben egész életét félelemben fogja tölteni, hiszten a föld majd 8 milliárd emberéből a döntő többség nem keresztény és nem is magyar.

   • Megbocsátjuk, Önnek Zöld01 úr/hölgy, de tévedésben él. Nem élünk félelemben.
    Önnel ellentétben az az érvelés a mélyen “felháborító”, hogy a társadalom és a biológia alapnormáit felrúgó egyedek manapság erőszakosan nyomulnak, és pontosan ők azok, akik hatalmas tömegekre akarják rákényszeríteni deformitásukat.
    Évtizedekkel ezelőtt még mi is csak legyintettünk, ha homokosok egymásközt otthon intézték dolgaikat, vagy bohóckodtak női ruhában saját köreikben. Ártatlanoknak véltük őket.
    S lám ma már el akarják venni gyermekeinket homokos házasságban “nevelni” vagy inkább tönkretenni őket, állami költségen nemvátoztatnak oda-vissza ,stb., s nem átallanak fennen dicsekedni néppusztító terveikkel.
    Tudják, a liberalizmus és humanizmus nem azt jelenti, hogy nekem mindent szabad, mások meg tűrjék el ha káoszba taszítom a társadalmat.
    Ez hogy nem tűrjük ez éppen nem “kommunista” ideológia, hanem önvédelem. A világegyetem és biológia alapparancsa: tartsd be a szabályokat, szexuális normákat és akkor mások is betartják veled szemben.
    Akiknek a védelmét Ön tőlünk számonkéri, ők olyanok mint egy ebolavírus, ami bejut a szervezetbe, ártatlannak tettetve magát, elkezd szaporodni, majd vérré elfolyósítja az egész gazdatestet.
    Mi felelősséggel tartozunk azoknak a különféle funkciót becsülettel ellátó, szabályokat betartó, együttműködő sejteknek – hisz mindnyájan milliárdnyi sejtből biológiai társadalommá összeállt sejthalmaz vagyunk -, akiknek vezérlő agysejtjei azért vannak, hogy az emberegyed élhessen.

    Ha szexualitásért, társadalmi gondolkodásért felelős agysejtcsoport rosszul működik, az ugyanúgy veszélyes betegség lehet mint a veszettség vagy a kergemarhakór. Fertőző.
    Ugye azt Önök sem gondolják komolyan, hogy nem kellene elkülöníteni a leprást vagy a veszett embertársainkat? Vagy nekik is minden joguk megvan bárhova bemenni? Hát, vagy az már mégse fér be az Önök toleranciájába? S miért nem? Ők se tehetnek róla, nemde?

    Pont azért mert mi felelősséget érzünk többmilliárd (nem keresztény is) embertársunkért is, ezeknek a hibás mentális egyedeknek nem engedtük eddig, s ezután se az évmilliárdos emberi fejlődésünk és többezer éves társadalmi létünk során sem, hogy uralomra jutva elfertőzzenek, tönkretegyék gyerekeinket, ezzel a jövőnket. Úgyhogy mert mi vagyunk az igazi humanisták, a homo sapiens többsége érdekében nem engedhetjük meg magunknak a korlátlan tolerancia luxusát.
    Ez van.

 2. Ehhez KŐKEMÉNY, FOLYAMATOS,ÁTFOGÓ, ORSZÁGOS, A FIDESZ-KDNP POLITIKUSAI ÁLTAL SZEMÉLYESEN VEZETETT KAMPÁNY KELL!!!
  Különben elveszünk!!!
  Az EU- választásra nagyon kevesen szoktak elmenni. Márpedi MOST MINDENKI VIGYEN MAGÁVAL 10 EMBERT!!!!

 3. “időnként meghamisítják történelmünket.”
  ///
  Folyamatosan ma is ezt teszik, és mi ezer milliárdokkal tömjük a zsebüket.
  Tessék bemenni a színházakba, Operába, tessék megnézni a filmeket!
  Már nem is lopakodó globalizmus, hanem arcátlan, nyílt antikulturális nyomulás folyik.
  (Ps.: Ókovácsnak a haja szála sem görbült!)

 4. “Borhi László, az Indiana Egyetem történészének írásában (Index.hu), hogy a német megszállást 1944-ben a szövetségesek provokálták ki, nem törődve a magyar zsidók százezreinek sorsával. Az amerikai hírszerzés washingtoni archívumában az elmúlt hónapokban talált iratok megerősítik: Amerika és Nagy-Britannia kifejezetten arra játszottak, hogy a németek megszállják Magyarországot. A magyar kiugrási reményeket csak azért táplálták, mert tudták, ….. így…. a nyugati frontról német erőket fognak elvonni a megszállási feladatok miatt.
  A kétszínű angolszász játszmában nem törődtek a megszállás tragikus következményeivel, a magyar zsidósággal és a több százezer áldozattal.”

  Mit nyilatkoznak ez ügyben a Heisler és M.O.-i szervezetei? Megkérdezte öket valaki?
  Még valami:
  Heisler számára zsidó-e Kun Béla, Szamuely Tibor, Rákosi Mátyás és a többi a magyarságnak kegyetlen szenvedést okozó kommunista?
  Elhatárolódtak tőlük, kitagadták őket a felekezetükből?
  Hol a kitaszítottak listája?

  • Mi lenne,ha a kárpótlást immár tőlük kérnék?
   Nem . Nem csörcsiltől,ruzvelttől.
   Van az a két győztes utódállam. Na attól.

 5. ” Amerika és Nagy-Britannia kifejezetten arra játszottak, hogy a németek megszállják Magyarországot. A magyar kiugrási reményeket csak azért táplálták, mert tudták, ezt Hitler nem fogja hagyni, így pedig a nyugati frontról német erőket fognak elvonni a megszállási feladatok miatt.”
  Ez tévedés!
  Anno a III. Birodalom határos lett velünk. (Horthy is kiemelte a rádióbeszédében.) Nos mivel a határ Bécsnél húzódott logikusan előtte, lehetőleg a magyar Alföldön vívták a páncélos csatát. Miért? Nos nézzük meg. Sehol sem kapituláltak a németek amig Berlint el nem foglalták az orosz csapatok. Mindenütt újra és újra védőállásba mentek, várták a csodafegyvert.. Persze, hogy megszálltak minket, de várható is volt. Horthy jól sejtette, hogy ezért hívták Kleissheimbe. Ott ő időhúzásra akart játszani, de Hitler kereken megmondta, hogy nem vár tovább. Csatlós? Miért lettünk volna csatlósok? Ha ellenállunk a beözönlő németeknek Varsó sorsára jutott volna az egész ország. Akkor még bőven lett volna erre ereje Hitlernek.
  A kapituláció elutasítása egy totalitárius rendszertől az alap. A Szovjetúnió éppen úgy nem kapitulált, mint a náci Németország. Végül mégis a nagyobbik ország győzött elég komoly amerikai segítséggel.

 6. Az internáci (bolsi) “hevület” bizony csak-csak nem csitul!

 7. A nemzetekről eszembe jut, hogy Veres Péter 1948-ban, még a nagy baloldali egyesülés idején azt merte mondani a “baráti” szovjet csapatokról, hogy “A török 158 évig volt itt minálunk, de a magyarságunkat mégis megőriztük.”

 8. A kozmopolitizmus (internacionalizmus, birodalmi gondolkodás vagy nevezzük bárhogy) ott siklik ki, hogy nem lehet mindent felülről elrendezni. A felülről elrendezett dolgok tele vannak ellentmondásokkal a helyi sajátosságok miatt.
  A csak a helyi sajátosságokra építő politika meg ott bukik meg, hogy a sok helyi erő előbb-utóbb konfrontálódni fog.
  Tehát nincs helyes válasz a multi vagy nemmulti kérdésre. Várni kell , simítani, túlélni, együttműködni, ellentmondani, keresni az univerzális megoldást, ugyanakkor nem engedni, hogy az univerzális megoldás megrontsa, visszavesse a hely fejlődését, önálló gondolkodását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük