Az újkori népvándorlással soha nem látott veszélybe került az európai civilizáció. Ha felelőtlen, liberális, gyökértelen politikusok dönthetnek erről az élet-halál kérdésről, akkor Európa szétesése előbb történhet meg, mint gondolnánk. Lássunk világosan! A magyar kormány az újkori népvándorlás veszélyének felismerésével élen jár a küzdelemben, amely Európa megmaradásáért folyik.

Népvándorlás

Az újkori népvándorlással soha nem látott veszélybe került az európai civilizáció. Ha felelőtlen, liberális, gyökértelen politikusok dönthetnek erről az élet-halál kérdésről, akkor Európa szétesése előbb történhet meg, mint gondolnánk. Lássunk világosan! A magyar kormány az újkori népvándorlás veszélyének felismerésével élen jár a küzdelemben, amely Európa megmaradásáért folyik.

A Nyugat-Római Birodalom bukását több mint ezerötszáz éve a többi között a morál, az erkölcs mérhetetlen romlása, az élvezetek habzsolása, hajszolása (bacchanáliák), a mértéktelen fényűzés, a pazarlás, mindennek a felélése, a család, a kisközösségek szétesése, a katonai fegyelem szétesése, a szellem, a gondolat kiüresedése és végül maga a népvándorlás (hunok, germánok, longobárdok, gótok…) okozta, amely maga alá temette Rómát, a római civilizációt. Romolus Augustulust 476-ban egy germán király taszította le a trónjáról. Végül is a római birodalom és műveltség romjain épült fel az európai, a keresztény civilizáció, amely a kereszténység megerősödésével, a keresztény vallás különböző formáival – főként a katolikus vallás terjesztésével- az egész világot meghódította az évszázadok folyamán Ázsiától, Észak- és Dél- Amerikán keresztül Ausztráliáig. Ez rövid foglalata az elmúlt másfél évezrednek.

Most viszont soha nem látott veszélybe került az európai civilizáció, a keresztény műveltség, a vallás, az európai szokások és a hagyomány az újkori népvándorlás megindulásával. Most még nem harci eszközökkel akarják elfoglalni Európát, hanem néptömegükkel, mert csak jönnek-jönnek a szárazföldön és a tengereken át. Európa létében került veszélybe. Már nem néhány ezer idegent, más nyelven beszélő, más vallásút kell befogadnia, hanem több tízmillió illegális bevándorlót, akik csak úgy telepedhetnének le, úgy találhatnának maguknak otthont, ha a ma ismert Európa önnön tehetetlenségével magát is felszámolja. A liberális, szocialista politikusok kisebbnek, jelentéktelenebbnek ítélik meg a veszélyt. Európai, liberális értékekre hivatkoznak, arra, hogy a szabad vándorlás, a szabad munkaválasztás, az otthonkeresés emberi jog és az mindenkit megillet. Ez így van, így volt az elmúlt kétszáz évben, – ami főként az európaiakra vonatkozott -, de itt már régen nem erről van szó. Ez a különböző képzettségű, indíttatású, különböző szándékú, szokásokkal rendelkező embertömeg – sok bűnözővel, terroristával elvegyülve – a francia felvilágosodástól kezdődően kiharcolt emberi jogokat, s a mindenkit megillető demokráciát veri szét, teheti semmissé. Az Európai Unióban élők emberi jogait ( 500 millió ember), a kétezer éves keresztény kultúrát kockáztatja ma Brüsszel, a totojázó Európai Unió bürokráciája, amely az alapszerződésében megemlíteni sem engedte a keresztény gyökereket.

A magyarok egyébként ehhez ragaszkodtak volna. Nem véletlenül. Lehet, hogy tudtunk valamit. Nos, mindenki tudja, de a tapasztalatok is ezt bizonyítják, hogy a Kis-Ázsiából, Afrikából vagy Közel-Keletről és más balkáni országokból nem azzal a szándékkal érkeznek az emberek, hogy átvegyék a kétezer éves európai szokásokat. Ők erre fittyet hánynak, a szokásaikat meg akarják tartani,, sőt érvényesíteni Európában. Így van ez Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában és számos más volt gyarmattartó államban, ahol más anyanyelvűeket fogadtak be.

Európa tehát vigyázz! Ha felelőtlen, liberális, gyökértelen, hazájukat megtagadó, másságukat hangoztató baloldali politikusok dönthetnek erről az élet-halál kérdésről, akkor Európa szétesése előbb történhet meg, mint gondolnánk. Ne higgyünk a humanitárius hazugságoknak. Akik erről prédikálnak, azok közül senki sem fogadna be egyetlen menekültet, menekült családot sem a házába. Lássunk világosan. Magyarország, a magyar kormány intézkedéseivel, az újkori népvándorlás veszélyének felismerésével ma élen jár a küzdelemben, amely Európa egyben tartásáért folyik. Nem véletlenül támadják Magyarországot hangosan. Elsősorban azok, akik az erős Európa szétszedésében érdekeltek. El kellene gondolkodni ezen, hogy kik lehetnek ezek és miért? Vannak ellendrukkereink. Ahogyan lehet látni az Európai Unión belül kezdenek ébredezni olyan tagállamok, mint Olaszország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Nagy-Britannia és más Közép-Kelet Európai államok. Ha kell védik az ország határaikat. Nem arról van szó, hogy szeretjük, szánjuk vagy távol tartanánk a hozzánk menekülőket. Európának és Magyarországnak is segítenie kell a rászorultakon. Ez természetes. De hogyan és milyen áron? Nem a számolatlan embermilliók befogadása árán. Most még megállítható az új honfoglalási hullám. Persze csak európai összefogással. Ha jól működne, pont erre volna való az Európai Unió.

Ez is érdekes

A reneszánsz ember

Emillel a médiaháború első fordulójának csúcspontján kerültem kapcsolatba 1994 nyarán. Horn Gyuláék győzelme után felkértek …

2 hozzászólás

  1. „Ne fizessünk állásunkkal az olcsó határon túli munkavállalók miatt!” „Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat!” Ezek voltak a szocialisták kampányszlogenjei.

    Egy menekült napi 5 000 forint ellátásba van nekünk. Idén eddig 50 000 jött. A tavalyi 50 000 előbb-utóbb,vissza lesz zsuppolva. Az úgy nagyjából 100 000 . Egy évi ellátásuk 1 825 000×100 000.
    182 500 000 000 forint egy évben…

    Mennyit is rakott félre a kormány jövőre? Lehet,hogy nem fogja lefedni ezt!

  2. Ja? Az első az konkrétan a Trianon miatt idegenbe szakított MAGYAROKRÓL szól. Akik,nyilván nem fognak soha a liberálfasisztákra szavazni,míg az újonnan jöttmentek,pedig (úgy gondolják sokan)igencsak szeretni fogják ezeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.