Rohadt náci!

Kisunokámmal a minap jöttem le a Budai Gyermekkórházból, amikor a Rómer Flóris úti kereszteződésben egy nagy piros Volvo terepjáró elém vágott. A vörhenyes szakállú férfi kiordított a lehúzott ablakon: „rohadt náci!” Majd középső ujjával bemutatott. A hatéves Lilla mindjárt reagált: „Ópa ezt neked mondták? Mit jelent a náci?” Így kezdődik manapság egy gyerek szocializációja kis hazánkban. Na, mindegy! Mindenesetre arra gondoltam e különleges intermezzo után, hogy vajon ez az ember melyik elvtársi rózsadombi villából gurulhatott ki, amelyet még az ávéhás vagy kommunista funkcionárius nagypapa vagy papa kapott ingyen a jól elvégzett munkájáért. Az erőszakos, ellentmondást nem tűrő stílus megmaradt, az a régi, a 15-20 milliós autó az új.

Egyszóval így néz egy diktatúra, a tomboló szegénység, a szólásszabadság hiánya ma Magyarországon. Úgy látszik a súlyos választási vereséget csak egy módon tudják feldolgozni: ordítással, fenyegetőzéssel, a valóság átfestésével.

Valójában a Rákosi- és Kádár-korszak kommunista, nemzetellenes, népet lenéző ideológiája tovább él a balliberális értelmiség egyes köreiben.

Sőt, hangadóivá is váltak. Gondoljunk csak Heller Ágnes filozófus asszony megnyilvánulásaira, aki a 2006-os szemkilövetést, kardlappal, viperával tüntetőket verő gyurcsányi rendőrség akcióit letagadta, máshol meg helyénvalónak tartotta.

Számukra a bolsi diktatúra, a terror rendben van, a demokratikus, konzervatív kormányzás nincs rendben.

De ott van a másik elégedetlenkedő, lázító Vajda Mihály filozófus, Lukács-tanítvány – elég jól élt rendszerváltás előtt, de azóta is, például az Orbán kormány alatt –, aki az országgyűlési választások kapcsán ezt írta a Magyar Narancsban: „Nézem a sárga-nagyon narancs, nagyon magyar-térképet, benne a pár színes folttal, s nem tehetek ellene semmit, hogy azt gondolom: előttem a butaság tengere.” Majd megfejeli véleményét azzal, hogy „(…)a magyar ember alkatánál fogva buta.” És ez az ember akadémikus, magát demokratának tartja – és taníthat fiatalokat. Ez az ember lenézi a magyar választók többségét, akik éltek egy polgári demokráciában a demokratikus választójogukkal és döntöttek.

Nem különb Vajda elvtárs a vérengző Lukács György 1919-es népbiztosnál vagy a rákosista Révai Józsefnél.

Egyébként zsidó felsőbbrendűségét faji alapon definiálja a filozófus és zerinte a Fidesz a parasztokból jön. A magyarságot megvető véleményt egyébként ismerjük erről a balliberális oldalról, Spiró Györgytől kezdve Landeszmann Györgyig. Emlékezzünk az egykori budapesti főrabbira, aki egy interjúban a zsidó és a magyar kultúra kapcsán ezt találta mondani: „(…)ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivinnének Magyarországból, akkor nem maradna más, mint a bő gatya és a fütyülős barack.”

Sajnos ez a gondolkodásmód, ha szűk körben is, de pestisként terjed.

Ezért van táptalaja a Soros-féle nyitott társadalomnak, a nemzet, a nép, a hagyományok lenézésének és ezért van táptalaja a liberális erőszaknak.

Persze ehhez sok-sok pénz kell. Erre van Soros bácsi, aki világszerte 16 milliárd dollárt költ arra, hogy a neki kedvező helyszínen, a neki nem tetsző kormányok ellen káoszt, előre megrendezett felkelést szítson.

Évtizedek óta egyik kedvenc terepe Magyarország. A törvényes, demokratikus választásokon harmadszor is kétharmaddal győző FIDESZ-KDNP-t illegitimnek próbálják beállítani. A hétvégi ellenzéki tüntetést is a Soros-hálózat finanszírozta, Tüntetés a demokráciáért címmel.

A neoliberális, jól fizetett Soros-zsoldosok és a megvezetett ezrek tüntettek a Kossuth téren.

Tüntettek a magyar választók döntése ellen. Tehetetlenségükben önkivületi állapotban ordítoztak: „Mi vagyunk a nép, mi vagyunk, a többség!, Orbán takarodj!, Mi vagyunk Dobó István!, …százszor többen vagyunk, mint a spártaiak!, Nemet mondunk az elnyomásra!, Fellépünk a Nemzeti Együttműködési Rendszere ellen!, Új választást! Új választást!, A népnek joga van elkergetni a kormányt!”.

A hazugság üvöltve is hazugság marad.

De ki a nép? Ki a többség? Ők, a kisebbség?  Az ellenzékhez képest másfél millióan többen szavaztak a folytatásra. A többség józan mérlegelés után önként döntött, nem pénzért. Magyarok szeretnének maradni Magyarországon, még ha lenácizzák, lehülyézik is őket.

Valószínűleg magyargyűlöletükben ők találták ki a második világháború után a „bűnös nemzet” fogalmát. Így lehetett mindenért a magyarokat okolni, kordában tartani őket. Lehet, hogy a magyarok önállósodása miatt, hogy mindent a nemzet érdekei szerint intéznek, tán attól félnek, hogy a szellem kiszabadul a palackból?

Ennyi! Kell még valamit mondanom, Ildikó?

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

11 hozzászólás

 1. Gáspár Anett

  Azért érdemes lett volna lefényképezni, s feljelenteni, mert a kiskorú gyermeket megfélemlítette, tartós traumát okozhat a lelkében, hogy a nagypapát megtámadták, vele szemben fenyegetően léptek fel. Álmában is visszaköszönhet ez a szörnyűség.
  Egy életre nem fogja szegényke elfelejteni, az biztos.

 2. Gáspár Anett

  “, Spiró Györgytől kezdve Landeszmann Györgyig. ”

  Tehetségtelen, finoman kifejezve szószaporító Esterházyról se feledkezzünk meg, és vannak még szép számmal.
  Szinte az összes elit középiskola és felsőfokú iskola tele van velük.

 3. Gáspár Anett

  “ha felsorolnánk azoknak a zsidóknak az értékeit a magyar kultúrában, amit ha kivinnének Magyarországból, akkor nem maradna más, mint a bő gatya és a fütyülős barack.”

  Ha ez a szellemi söpredék jelentené a magyarországi zsidó szubkultúrát, akkor kár, hogy nem vonták ki iziben. Jobban jártunk volna. Nem fertőzte volna meg a magyarság tucatnyi generációját ez a gyűlölködő, hitvány, derékon aluli szinten szocializált alember horda.
  De szerencsére voltak, vannak köztük Karinthyk és számos tisztességes, egészséges lelkületű és szellemű emberek is.

 4. Egyébként igaza van Landeszmann rabbinak kis kiegészítéssel, ugyanis a nadrágot is mi lovaspusztai népek találtuk fel, a csizmával együtt, persze sok minden más mellett. Landeszmann ősei még lepedőbe csavarva, saruba jártak. 🙂

 5. Mindent Tudni Akarok

  A katasztrófa az, hogy betelepített idegen, magukat kiválasztott fajnak aposztrofáló, rasszista paraziták határozzák meg az életminőségünket, és az Orbán kormány-amely ebben a felhozatalban az egyetlen választható és ez nem véletlen-maximálisan bátorítja őket. Ha a cion bölcsei jegyzőkönyveinek nem hisznek, akkor legalább Hertzl Tivadarnak higgyenek!

 6. Nem a Soros pénzeli ezeket. 16 milliárd dollár smafu. A korlátlanul nyomtatott és értéktelen dollárral a háttérhatalom pénzeli, és nagyságrendekkel nagyobb összegről van szó. A Soros csak egy kirakati bábu, hogy ne a háttérhatalom 300 éve jól ismert családneveit emlegessék.
  300 évenként bukkan föl egy új családfa, s most azért vannak pánikban mert letelőben az ő idejük.

 7. A vörös tenyésztetvek már csak ilyenek.

 8. Jé ettől a cikktől menni szellem kibújt a palackból !
  Alig lehet őket vissza tömködni:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük