Terror Európában

Kényszerűen, de tudomásul kell vennünk, hogy vége van a gondtalan külföldi nyaralásoknak, európai utazásoknak, biztonságos városnézéseknek, tengerparti üdüléseknek. A párizsi, a brüsszeli, a kölni, a nizzai terrortámadások, erőszakos cselekmények bizonyították, hogy igazában alig van Európában biztonságos hely, ahol fel lehet töltődni, pihenni, művelődni, kulturálódni lehet anélkül, hogy valahonnan veszély ne leselkedne ránk. Európában szűkül a nyugodt, barátságos tér.

A törökországi sikertelen katonai puccs és előzőleg egy tengerparti, a török Rivierán lezajlott mészárlás is bizonyította, hogy aligha lehet már önfeledten kifeküdni a napra, megmártózni a hűs, sós tengerben vagy tanulmányozni Isztambul építészeti örökségét és közben a bazárokban költeni a pénzt. Az iszlám világ vallás- és nemzetiségi háborúja elérte Európát és ugyanolyan feszültté, zaklatottá akarja tenni, mint Kis-Ázsiát, Közel-Keletet vagy Észak-Afrikát.

És ezek már régóta nem vakációzásra való helyek, hanem háborús övezetek.

Európára is ez a sors vár, és ennek okai sokrétűek, de alapvetően összefügg a százezrével érkező illegális migrációs, népvándorlási hullámmal, amit Európa tagállamainak többsége és az Európai Unió nagyon rosszul kezelnek. Ugyanis terroristák, az Iszlám Állam harcosai is jönnek észrevétlenül ezzel a tömeggel és „szent” küldetéstudattal akarják szétverni a több ezer éves keresztény civilizációnkat.

A brüsszeli vezetés pedig ezeknek ad menlevelet, azaz kimondatlanul cinkosa a terroristáknak.

Lassan a legbiztonságosabb hely Közép-Európa lett és benne Magyarország. Köszönhető ez a magyar politikának és a visegrádi országok biztonságpolitikájának, együttműködésének. Nem véletlen, hogy a magyar idegenforgalom soha nem tapasztalt növekedésbe kezdett. A Balaton, a Tisza és a Duna partjai, a Hortobágy, a Bugac, a magyar borvidékek és természetesen a főváros, Budapest nagyobb nyugalmat, kikapcsolódást, feltöltődést kínál a külföldieknek és a magyaroknak, mint az igazán vonzó mediterrán tengerpartok.

Mert az emberek nem fegyverropogásban akarnak pihenni.

NINTCHDBPICT000252320627

Ezt a hazai, élhető világot akarja eladni a magyar baloldal a multinacionális, nagyhatalmi érdekeknek, a nem Európát képviselő brüsszeli bürokratáknak és néhány pénzügyi spekulánsnak, jelen esetben a magyar származású amerikai Soros Györgynek.

Nem történt más, mint az, hogy a magyar balliberális pártok EP-képviselői az Európai Parlament legutóbbi strasbourgi ülésén a kényszerbetelepítés, a közös menekültügyi rendszer felállítása és a migránsok családegyesítése mellett azt is megszavazták, hogy Magyarország minden be nem fogadott, be nem telepített bevándorló után 70 millió forintos bírságot kell befizetnie az uniós kasszába, amely súlyos, igazságtalan és durva szankció a magyarság ellen.

Lázár János, miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az európai és a magyar baloldal összejátszik az Európai Bizottsággal és a közösen fáradozik a migránsok Unióba való betelepítésén, valamint a már az unió területén lévő bevándorlók tagországok közötti elosztásán dolgozik. Lázár érthetetlennek tartja, hogy az MSZP, a DK és a PM politikusai, Szanyi Tibor, Újhelyi István, Jávor Benedek, Molnár Csaba és Niedermüller Péter megszavazta ezt a durva uniós javaslatot.

Szerintem nem érthetetlen. Ez a magyar baloldal, amely Kun Béla, Jászi Oszkár, Rákosi Mátyás és Kádár János örökségét viszi magával, ez a baloldal nem tesz mást mióta létezik, mint a hazát, a magyarság érdekeit folyamatosan elárulja idegeneknek.

Ilyen szellemiséggel méltatlanok Magyarország képviseletére.

Ez a balliberális oldal itthon és külföldön képtelen választ adni a XXI. század egyik legnagyobb kihívására: átadjuk-e önként a civilizált, keresztény gyökerű Európát és vele együtt Magyarországot az iszlámnak, a migráns százmillióknak vagy megvédjük ezt a kontinenst és benne hazánkat utódainknak? Ilyen súlyos kérdés előtt az utóbbi évszázadok óta még nem állt Európa.

Egyelőre úgy látszik, ennek a súlyos helyzetnek a megoldására a nagyra becsült Nyugat nem, csak Közép-Kelet Európa államai képesek.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

4 hozzászólás

  1. “Ilyen szellemiséggel méltatlanok Magyarország képviseletére.”
    Soha nem is akarták képviselni. Más képviselet van a hátterükben.

  2. Ha jók az információim, akkor Izraelben az ilyeneket meg szokták fosztani az állampolgárságuktól. Meg még mást is szoktak velük csinálni, de az nem PC.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.