Patkány patkányért kiált

Nem jó üzenet a patkányozás. Főként itthon.

Amikor Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselő azt mondta az ATV műsorában, hogy azért nő a Fidesz szavazótábora, mert sok a patkány Magyarországon, akkor ez a félreérthetetlen megjegyzés kiverte biztosítékot. Kocsis Máté a Fidesz parlamenti frakcióvezetője elsőként reagált: teljesen egyértelmű, ami elhangzott, azt egyféleképpen lehet csak érteni, az ellenzéki politikus lepatkányozta a Fidesz mintegy három millió szavazóját. Ha Bangóné Borbély Ildikó önként nem adja vissza a parlamenti mandátumát, akkor az MSZP illetékes testületeinek kell visszahívnia, a magyar közélet nem teheti elfogadottá a választókkal szemben ezt a hangnemet.

A botrány az ellenzéki sajtóban már kiverte a biztosítékot, a kormánypártisággal megalapozottan nem vádolható Mérce lemondatná a képviselőt, ugyanakkor mások mellett a HVG, az Alfahír, a 444, a Nyugatifény, a Magyar Narancs szerint is egyértelmű, hogy a politikus a Fidesz szimpatizánsait sértette meg. A Momentum, a DK és más ellenzéki pártok is elfogadhatatlannak nevezik ezt a kijelentést, egyedül az MSZP nem határolódott el a szocialista politikustól.

Az, hogy valamelyik balliberális képviselő átlépi a vörös vonalat, az várható volt.

Az MSZP-Párbeszéd, a Jobbik, az LMP egyáltalán az ellenzék erőszakos fellépése az Országgyűlésben, a parlament előtt, az MTVA  elfoglalásának kísérlete, fenyegetőzés akasztással, börtönnel, Magyarország lejáratása az Európai Parlamentben mind-mind előre jelezte, hogy valahol elszakad a cérna.

Azt mindig is tudtuk, hogy a szocialisták, liberálisok, egyáltalán a kommunisták lenézik a választóikat, semmibe veszik akaratukat, végtelenségig kihasználják híveiket, képesek az erőszakra is (lásd 2006-ban Gyurcsány rendőreivel a békés tüntetőkre támadt, lövetett), de arra nem számított senki, hogy eljutnak a jobboldali, nemzeti szavazókhoz, akiket az egyik leggusztustalanabb állatfajhoz hasonlítanak.

Miért írtam az elején, hogy miért nem jó üzenet, ha patkányoznak Magyarországon? Ennek történelmi hagyományai vannak. Éppen százegy évvel ezelőtt ragadta magához a hatalmat Budapesten a szabadkőművesség. Ekkor már évtizedek óta folyt a több mint ezer éves keresztény magyar állam elpusztítására irányuló aknamunka. Az egyre elvaduló magyar- és keresztényellenes uszítás főképpen Budapesten megteremtette azt az országszerte ugyan kisebbségben lévő, de harsány és erőszakos társadalmi bázist, aminek segítségével 1918. október 31-én a hazaáruló Károlyi Mihályt maguk előtt toló nemzetvesztők megragadták a hatalmat.

Herczeg Ferenc írja gróf Károlyi Mihályról: „A nemzet méltósága egy degenerált hazardőr kezébe volt letéve. (…) Magyarország életének legtragikusabb órájában, midőn szükség lett volna a nagy elődök minden hitére, hazaszeretetére, bölcsességére, bátorságára és ékesszólására, egy politikai szövetkezet cinizmusa ezt a démoni dilettánst taszította ki a világtörténelem színpadjára.” A polgári radikális sajtó, Az Est, Kéri Pállal az élen nyíltan gyilkosságra uszít. A budapesti utcákat ellepte a fosztogató, erőszakoskodó csőcselék. És közben Magyarországot, látva hazánk bénultságát, több oldalról ellenséges támadás érte.

A többit tudjuk: a degenerált vörös gróf száz éve 1919 márciusában átadta a hatalmat a kommunistáknak, akik addig Magyarországon sohasem tapasztalt brutális terroruralmat vezettek be. Kun Béla, Szamuely és társaik válogatott kegyetlenséggel gyilkolták a magyarokat, hátba támadták az Erdélyt védő Székely Hadosztályt. 1918-ban a gyalázat, a gyávaság, az aljasság, a magyargyűlölet uralta el Magyarországot. Az akkor történteket teljes joggal nevezte a két világháború közötti hazafias közvélemény patkánylázadásnak. A világtörténelemben sem azelőtt, sem azóta nem fordult elő, hogy egy megtámadott ország vezetői önvédelem helyett lefegyverzik saját katonáikat. (Forrás: Demokrata, Ágoston Balázs, 2018.10.31.)

Ez volt az egyetemes magyar történelem legundorítóbb hazaárulása.

A baloldali csatornasajtó, a patkánylázadás vinnyogó hada ekkor már nem ismer gátlásokat. A nemzetet, Magyarországot megtagadják, részt vesznek Magyarország feldarabolásában.

Ezért óvatosan kell bánni a patkányozással kedves csepeli szocialista politikus, mert vannak még ma is Magyarországon sokan, akik tudják, hogy kik a patkányok? Országot szétrobbantani akaró, nemzetet eláruló, nemzetvesztő politikusok, akik nem a  jobboldali, konzervatív, keresztény, nemzeti oldalon állnak. A balliberális oldal, a kommunisták 1945-től 1956-on át egészen a rendszerváltásig továbbra is a véres terror, a diktatúra, a szellemi elnyomás eszközeivel éltek. 1919 szellemi örökösei mint Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Farkas Mihály valamint Kádár János, Apró Antal és Aczél György megbocsáthatatlan bűnöket követtek el a magyar nép ellen s felbecsülhetetlen károkat okoztak Magyarországnak. Ezeknek jogutódai a mai balosok, akik nemcsak Magyarországon, de az Európai Unióban és szerte a világban rossz hírét keltik a magyarságnak, Magyarországnak szintén minden igyekezetükkel folytatják kártékony tevékenységüket. Ez a viselkedés amit lehetne valamivel jellemezni.

Aztán miért nem kellene patkányozni Bangónénak? Mert vannak más rossz emlékeink is. Ilyen rossz emlék az is, amit az 1956-os forradalom és szabadságharc elítéltjei, rabjai tártak fel. Azokat, akik besúgtak a börtönben, a vamzereket, az árulókat patkánynak nevezték. Ismert, a rendszerváltás egyik vezető politikusa, aki ezt a becenevet kapta a börtöntársaitól.

A patkányozás visszaüthet.

Ezeket a helyesírásáról elhíresült – „folytani”(fojtani), „miket”(minket) – csepeli politikusnak a történelemből tudnia kellene. Lehet, hogy az iskolai tanórákról is hiányzott? A magyar nép döntő többsége kimaradt a negyven évig tartó ügynökvilágból, de tudta azt is, hogy kit kényszerítettek jelentéstételre s kit nem. Persze azokat megvetette, patkányoknak tartotta, akik kényszer nélkül, önként vállalták ezt a szerepet. Ismerjük azt a mondást: tolvaj tolvajért kiált… Inkább nem folytatom.

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

20 hozzászólás

 1. Pontosan definiált irás, nemcsak Endrödy érezheti magát megszólitva …

 2. Vajda Miklós

  Az eddigi hozzászólások tartalmi és stílusjegyeiből látszik, hogy a magyar újságolvasó társadalom egy része milyen mélyre süllyedt. Ez természetesen nem az újság – és főleg nem az újságíró – hibája, hanem megmutatja a hozzászólók intellektuális színvonalát. Ugyanis – a történelmi ismeretek hiányában – sokan nem a témához szóltak hozzá, hanem egymást minősítik.
  „A világtörténelemben sem azelőtt, sem azóta nem fordult elő, hogy egy megtámadott ország vezetői önvédelem helyett lefegyverzik saját katonáikat.”- írja Stefka úr.
  Most tehát másodszor történik meg ugyanez, de most már egész európai szinten. Ugyanis az Európa népeire erőltetett faji és vallási háború megkezdése előtt, az EU senki által sem választott vezetői – miként 1919-ben is – felszámolták a nemzeti hadseregeket. Majd a beáramló idegeneket felhasználva – miként 1919-ben is – megkezdték az őshonos európai nemzetek népirtását. Ez történik jelenleg is, miközben az olvasók egy része – az újság színvonalához méltatlanul – egymást gyalázza. Jó reggelt kívánok, kedves olvasók!

  • A nemzeti hadseregek felszámolása után még betiltották a határőrizetet, az idegenek kilétének tisztázásáig az elkülönítésüket……. meg még ki tudja mit.
   Előírták viszont a benyomulók eltartásának kötelezettségét, függetlenül attól, hogy némely országra
   vonatkozóan ez magasabb összeg, mint amennyiből ott dolgozó emberek, vagy egy életet már
   ledolgozó emberek élnek.
   Szépen fokozatosan nyomták ezt rá a népekre. Aztán aki meg nem teljesíti, az nem elég eu-megfelelő, nem elég demokrata.
   Aztán amikor mindez megvolt, akkor indították a eltartandó-megszálló tömegeket.

   Korábban meg ott bohóckodtak a harmadikországozással.

  • Stimmel. Brüsszeli patkányoknak fogom ezentúl a Juncker-Weber társaságot nevezni. Dr. Orbán Viktor a saját jól felfogott érdekében azonnal szakítson a patkány Weberrel, mert elveszíti a szavazóit!

 3. “patkánylázadásnak. A világtörténelemben sem azelőtt, sem azóta nem fordult elő, hogy egy megtámadott ország vezetői önvédelem helyett lefegyverzik saját katonáikat.”
  ///
  Félig már ez is megvan.
  A határainkat myitva kell tartanink, és nem adhatunk ki tűzparancsot. Ha az EU hadserege létrejön, annak a németek lesznek az irányítói, és akkor Isten irgalmazzon nekünk, mert ők nem fognak. Nem fegyverrel, kényszerbetelepítéssel semmisítenek meg minket. Ha hagyjuk.

 4. Rohoska István

  Tisztelt Erdődy úr. Ön és az elvtársai nem tudnak olyan aljasságot mondani, ami miatt én megsértődnék. Önök nem párbajképesek.

 5. Világ patkányai egybesüljetek! Először a “haladók”. Önkéntes kauszt várja őket.

 6. “patkánylázadásnak. A világtörténelemben sem azelőtt, sem azóta nem fordult elő, hogy egy megtámadott ország vezetői önvédelem helyett lefegyverzik saját katonáikat.”
  ///
  Félig már ez is megvan.
  A határainkat myitva kell tartanink, és nem adhatunk ki tűzparancsot. Ha az EU hadserege létrejön, annak a németek lesznek az irányítói, és akkor Isten irgalmazzon nekünk, mert ők nem fognak. Nem fegyverrel, kényszerbetelepítéssel semmisítenek meg minket. Ha hagyjuk.

 7. Pontosítani szeretném Stefka úr írását. Azt írja, hogy Bangóné csepeli politikus. Bangóné Kaba szépe és valószínűleg az esze is, mert ő futotta be eddig a legnagyobb karriert onnan. Miután ” fölfútta” a szél Budapestre, az MSZP Csepelen indította a női kvóta jegyében, de végül visszaléptették egy egyezség keretében.
  Úgyhogy ezt a kiváló jellemű, nagy formátumú politikusnőt a kutya se választotta meg képviselőnek, érzésem szerint lassan vissza fog tántorogni Kabára a Bangók közé. Nem fog pótolhatatlan űrt hagyni maga után.

 8. Emberek, ne szavazzunk ezekre az MSZP–s, férgekre, csúszó mászokra nem szavazunk. Toth, Ujhelyi, Szanyi, Bangó, Kunhalmi, Korozs,Tütö egy szarok.

 9. Soha nem hasonlítok emberfélét állatokhoz. Ez magától értetődik. De léteznek enyhébb megfogalmazások, s vannak megjelölések az ilyen egysejtű férgekre. Tessenek találni megfelelő szavakat arra, hogy jellemezhessük ezeket, és ne sértsük meg az állatokat vele.

 10. Patkánynak patkány a méltó társa, megtisztel téged, ha barátjául fogad. (Madách után szabadon.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.