Potyautasok

Ahogyan elnéztem ezt a két a viháncoló, megelégedett nőt, Cseh Katalint és Donáth Annát a strasbourgi parlamentben, a Magyarországot lejárató felszólalásuk után, eszembe jutott, hogy nagyjából éppen száz éve szólalt fel szintén Franciaországban, Párizsban a magyar békedelegáció elnöke, Apponyi Albert gróf a „gyilkos béke ellen”. Amíg az államférfiúi képességekkel rendelkező magyar arisztokrata a konferencián három nyelven, 1920. január 16-án Magyarország tervezett megcsonkítása ellen küzdött, addig 2020. január 15-én két, a magyarsággal semmi közösséget nem vállaló hölgyemény  a Magyarország ellen folytatott, 7-es cikkely szerinti eljárás legfőbb érvelői voltak. Két magyarellenes senki harcolt hazánk ellen, akikről pontosan azt sem tudjuk, honnan jöttek, hová tartanak.

Sőt, szellemi elődeikhez, az 1919-es kommün magyar bolsevistáihoz, vagy a Galilei-kör polgári radikálisaihoz képest – akik akkoriban kevesellették a magyarok megbüntetését, a trianoni békediktátum rendelkezéseit hiányosnak tartották –, ők, a momentumosok száz évvel később még erőszakosabban támadják hazánkat és uszítanak a magyar kormány ellen. Szerintük még a 7-es cikkely szerinti eljárás is kevés, mert az nem hatékony, még keményebben meg kellene büntetni  Magyarországot. Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára (a rablógyilkos Apró Antal unokája) pedig reményét fejezte ki, hogy a magát keresztény-konzervatívnak nevező Európai Néppárt a közeljövőben bebizonyítja, hogy nem tud azonosulni azzal a politikával, amelyet a Fidesz képvisel. Végül is Manfred Weber vezetésével bebizonyította. A liberálissá váló Európai Néppárt a 7-es cikkely boszorkányüldözésének pogromjában szégyenszemre nem Lengyelország és Magyarország mellé állt, hanem a balliberális, szocialista parlamenterek mellé.

A PestiSrácokon láthatta mindenki a gyalázatosan viselkedő magyar ellenzéket. Láthatta, ahogy Cseh Katalin, Donáth Anna és Molnár Csaba (DK) uszít és lejáratja Magyarországot olyan hazugságokkal, melyek szerint a magyar kormány rombolja az EU egységét, tíz éve lopja az uniós pénzeket és leépíti a jogállamiságot.

Hasonló hazug módszerrel dolgoztak száz évvel korábban eszmetársaik – Károlyi Mihály, Szabó Ervin, Kun Béla, Szamuely Tibor, Jászi Oszkár, Bőhm Vilmos –, akik azt hazudták a többi között, hogy szörnyű nemzetiségi elnyomás volt Magyarországon. A különbség csak annyi volt azok és ezek között, hogy ők gyilkoltak, gyilkoltattak is. Bár ezektől minden kitelik. Megjegyzem az Országházban, a törvényhozás házában minden nemzeti kisebbség kapott képviseleti helyet és felszólalási lehetőséget. Iskoláikban anyanyelvükön oktathattak. Ennyit a nemzetiségi elnyomásról.

Bárhogyan nézzük, ez egy egyenes vonal, a hazaárulás egyenes vonala.

Ezek sohasem azzal a vonattal utaznak, amivel a magyarok többsége. Nem a nemzetépítés, a hazaszeretet, a kulturális, anyanyelvi, múltbeli összetartozás vonatával utaznak. Ők felkapaszkodott potyautasok, migránsok, idegen országból, idegen pénzekkel érkezők. Idegen érdekeket képviselnek. De vonatjegyet, helyjegyet sem fizetnek. Nem fizetnek semmiért. Szinte elszakíthatatlanok tőlünk. Mint a kullancs, mint a vérszívó pióca, belénk szívódtak. A legnagyobb bajban mindig ellenünk fordultak, pedig magyarul beszélnek. Ez történt a 46 éven át tartó szovjet megszállás idején, amikor is önként és dalolva szolgálták ki a bolsevista diktatúrát, az internacionalista eszmét, amely majdnem katasztrófába vitte hazánkat. De az 1956-os szabadságharc alatt is a függetlenségért harcoló magyarok ellen fordultak. Vezető politikusait, képviselőit ismerjük. Vérbeli és szellemi leszármazottaik folytatják ugyanezt a nemzetvesztést. Most Moszkva helyett Brüsszeltől és Washingtontól várják az utasításokat, a globalizmus és a liberalizmus direktíváit, természetesen busás anyagi támogatásért cserébe. Céljuk Magyarország meggyengítése, a magyar identitás elpusztítása. Ennek nyilvánvaló jele volt, amikor a szocialista Gyurcsány Ferenc vezetésével a megtévesztettek a kettős állampolgárság ellen szavaztak (2004. december 5.), s amivel megtagadták az elszakított nemzetrészek magyarjait. 

Ezek a magyarság elleni akciók máig nem szűntek meg. Nyíltan csinálják, és egyre büszkébben. A kérdés az, hogy a magyarok egy kisebbik része meddig támogatja a kollaboránsokat, a Momentum, a DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik stb. árulóit, akiknek a legfőbb ellensége Magyarország. Mikor jön el az ébredés?

A potyautasokat, a kéretlen vendégeket le kell szállítani a vonatról. Nincs helyük közöttünk, ne utazzanak tovább velünk. Persze ez mindannyiunktól, a választóktól függ. A magyarságért fizetni kell: hittel, harccal, szellemi odaadással és szeretettel. 

Ez is érdekes

Ne hazudj!

Nem múlik el nap, hogy „újságíró kollégáink” némelyike a Pesti TV megszűnésén ne örvendezett volna. …

29 hozzászólás

 1. Ezek a kepviselók nem magyarok, csak magyar nyelven árulják el a MI i hazánkat! Ezek nem itt születtek, nem ismerik a magyar történelmet, nem tudják, mi anemzet, hazaszeretet, ragaszkodás a barátainkhoz, a családunkhoz, a temetőben a halottainkhoz. Tanultak-e valamit erről a szép országról? Ismerik-e Arany János, Petőfi, Csokonai, Vörösmarty nevét? El tudják-e énekelni a Magyar Himnuszt? Kétlem.

 2. A szomorú helyzet az sajnos, hogy a 20-40 évesek elsöprő többségének abszolút fingja sincs a történelemhez, a hazaárulás fogalmát nem is értik. Halnak ki lassan azok, akik értik mindezt és egyre többen lesznek azok, akik fogyasztói társadalomban nőttek fel és baromira nem érdekli őket az egész erkölcsi kioktatás, kereszténység és történelmi viszonyítás. Nagy részük ebből gyakorlatilag annyit lát, hogy itt van két csinos, belevaló, mindig vidám csajszi, akik jól betesznek a csúnya, kövér, arrogáns és nagyon gazdag Mészáros-Orbán duónak. Ez a realitás ! Az idő OV ellen dolgozik, hacsak ki nem talál valami nagyon újat, ami megfogja a fiatalokat. Erre sok esélyt nem látok. Egy új karizmatikus, okos, fiatalos, szerethetőbb vezető kellene a jobb oldalnak, különben harangoztak…

  • Abszolút egyetértek, hogy ez a fő probléma. Sajnos én nem tudok jobb politikust Orbánnál Mo. vezetésére, és az sem biztos, hogy az segítene. Idővel még többen lesznek választókorúak az új generációból, és többségben lesznek. Ha nem tudják őket megszólítani (nem biztos, hogy lehetséges már), akkor saját jövőjüket, meg az országot kinyírják, és beolvadunk ebbe a szivárványos, internacionalista katyvaszba.

   • Sajnos a mai fiatalok nagy része nem élt igazi családban! Nem tudják, hogy mi az ami családot jelent, Megnyitották a kapukat, Ök ugy gondolják, hogy mehetnek oda ahova akarnak, Régen csak kemény feltételekkel lehetett ez, ma már egy személyigazolvánnyal eu területén bárhova mehetsz! Nincs erkölcsi tartás, gerinc, stb. Ahol” BULISABB” ott akarunk élni, Elfelejtik azt, hogy hol születtek, hontalanok és hazátlanok, de ez nem érdekli öket, mivel más szemszögböl nézik a világot! Sokan neki állnak a nagy utnak, pár év és vissza jön sok fiatal is!! Nagyon jó a családprogram, mert ez ösztökéli öket, arra, hogy együtt legyenek, és felelösséggel neveljenek több gyereket, családba maradjanak! Jó ez a program, de kéne öket még tovább fogni, Reméljük, hogy sikerül!!

  • ” Egy új karizmatikus, okos, fiatalos, szerethetőbb vezető kellene a jobb oldalnak, különben harangoztak…”
   Akkor is harangoztak, ha nincs meg annak a bizonyosnak az ami OV-nak megvan: ritka intelligens, okos ÉS SZERETI Magyarországot, a zagyva népével együtt.
   Ez a rettenetes tévedés, hogy a felületes népségnek “szerethetö vezetö” kell, nem a belevaló. Szeressék a hozzátartozóikat, söpörjenek a saját házuk táján, becsüljék meg a ritka értéket.
   De nem, felületi csillogás kell, sztárparádé. Miután háromszori koncepciózus vezetés és elképzelhetetlen, vezetöi harcok után valamennyire hozzájutottak ehhez ahhoz. Tessék, melyikük tetszene jobban: Trudeau, Kurz, Macron, AK-Karrenbauer?
   Egyébként jelentkezett nálunk is egy prototípusa a példásan ” karizmatikus, okos, fiatalos, ..” szerethetö nevü vezetönek. Karácsony Gergely. 5 helyettessel , méhekkel a buszmegállókban, hajléktalanok és egyéb vidámak által agyonpisilt aluljárókkal,… Igaz is, az kell ide a gyerek elhajtó “vidám két csinos, belevaló, mindig vidám csajszi…”, akik betelepítenék a fél Afrikák, nem feledkezve a szíriaiakról sem,…

   • Félreértés elkerülése végett:
    Nem egészen világos, hogy kinek/ kiknek a kívánságairól ír? A sajátjairól vagy a másokéról, nem tette idézöjelbe az idézem,
    ” a csúnya, kövér, arrogáns és nagyon gazdag Mészáros-Orbán duónak.”
    Annak szól a nagyon is szelid válaszom, aki maga is idézöjel nélkül látja így a helyzetet.

 3. Tegyük fel, kijutnék Brüsszelbe EP képviselőként! Aggódnék-e mondjuk a portugál jogállamiságért? Le se szarnám. Hazám boldogulásáért aggódnék.

 4. Pontosan. Egyetértek a fenti írással.A baloldal 100 éve hazaáruló. Rákosi és Kádár is úgy tudott hatalomba kerülni hogy idegen katonák fegyverei segítették.
  Sajnos a baloldal ma is ezt teszi, ezt mindenki látja.Amikor a baloldal hatalmon volt lopott és hazudott, reggel,éjjel, meg este (meg délben és egész nap). Ma már nem tud lopni csak hazudozni ,mert nincs hatalomban és ez a baja.
  Sajnálatos hogy mindezek ismeretében mégis van olyan aki szót emel ezen beteg baloldal mellett, vagy akik még szavaznak is rájuk. Sajnos ezek az emberek olyanokból tevődnek ki akik még nem is éltek 1990 előtt, de beteg egoizmusuk vagy beteg aberráltságuk miatt letagadják a baloldal 2010 előtti lopásait.
  Feltétlenül példamutató a fenti írás amivel egy becsületes ember csak maximálisan egyetérthet.
  Példamutató a fenti írás, különösen a fiatalok számára, akik ezek szerint még azt a fáradságot sem veszik hogy tájékozódjanak, informálódjanak a tankönyvekből. Lehetséges hogy korrupt módon le van fizetve azért hogy elhiggye a baloldal 100 éve hagyományos hazudozásait .
  A mai fiatal nem tud egészséges kapcsolatot teremteni amiből egészséges család alakulna ki, ezért szavaz a beteg és aberrált baloldalra, ezért emel szót mellettük egyre elkeseredettebben a különböző fórumokon.
  A fiatalság ugyanolyan beteg mint a baloldal.

  • “A fiatalság ugyanolyan beteg mint a baloldal.”

   Hogyan ne lenne az, ha úgy nö fel, hogy naponta alig találkozik a szüleivel. Ha mégis, akkor is gyakori, hogy vásárlásról van szó vagy panaszról hogy nincs elég pénz. Mindkét szülö hajt valahol, kimerültek és már ök sem tudják, nem is érdekli öket hogy mik voltak akár 50 évvel ezelött is. Lehet fogyasztani, “izgalmas” vadászatot nézni a tv-ben s máris itt a holnapi hajtás.
   A nagyszülök mehetnek a fenébe a történeteikkel, kivéve, ha polit- vagy egyéb hasznos trükkökröl mesélnek
   Az iskolában az is számít, hogy kinek hány kütyüje van, az utcán, az emberek között se látnak sem hallanak a gyerekektöl-fiatalokig az okos kütyü simogatása közben; a sok civilen érzékenyített tanár meg elvégzi a többit.
   A felületességnek meg mindennap új szenzáció kell, üres magából nem él meg.

   A kormány kemény munkával “feldobta” az országot, de örökölte a teljesen balos-komcsi uralta kulturális közeget és nem tudta/lehetett megakadályozni a nemzetközi, a kormányzást felügyelö, befolyásoló, külsö pénzzel mindent megvevö civilszervezetek terjedését. Akkor amikor a Soros neve nyilvánosan, hangosan elhangzott, már kész tényállásról volt szó. Egyébként, ( majd) minden európai országban ez a helyzet.

   Kérdéses, hogy ennek lehetne e megálljt parancsolni, vagy már megállíthatatlan? egyetlen esély lenne “lefordítani” valamilyen, tartósabb értékü, maradandó, megtartó konzerativ szemléletre, az egymásért is létezö, nagyobb közösség felfedezésére ? Sztem elsösorban az iskola, a tanárok feladata lenne.
   Lenne, lenne, ha teszik, de ha nem,…

  • A balolda?, már akkor is Gyurcsányt azért segítették hatalomra, hogy gyarmatot csináljon Magyarországból, a vak is látta, csak az Orbán Viktor irigyei nem látták! Hogyan tudnak olyan szintre süllyedni emberek, hogy egy olyan politikust hazaárulót támogassanak akinek az a fö feledata, hogy magyaroszágot átjátsza egy idegen országnak?

 5. Vajda Miklós

  Buskó elvtársnak:
  Mi van azokkal, akik nem mennek el szavazni, de mégis elviszik őket? 1947-ben kék cédulával, majd kannás borral, napjainkban pedig az ide szállított lumpenek, akik azt sem tudják, hogy hol vannak, de jó pénzt kapnak érte. Mindíg oda viszik őket, ahol éppen szavazás van. A brüsszeli elvtársak ezt nevezik demokráciának, miközben éppen ellenkezőleg, megsemmisítik az adott ország népének többségi akaratát.

  • A két “hölgyeményt”megválasztották Budapesten,demokratikus körülmények között.Ez az ottani választókról és a választási törvényről mindent elmond.Külföldön született kettős állampolgár hogy lehet választható?
   Csak lakcímkártyával mióta lehet szavazni,és erről a született magyar szavazó miért nem tud?Amennyiben ad absurdum meghal egy polgármester(Mohács)hogyhogy nem pótolható a jelölő szervezete által?
   A parlamentben ülő kettős állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatáról először egy jobbik képviselő beszélt,majdnem karóba húzták.A momentum Nolimpia aláírásgyújtésekor már alapos vizsgálatot igényelt volna.Ez egy teljesen Budapesti akció volt,ki a kormányoldal Budapesti kampányfelelőse?A főváros szinte hanyag elvesztése óriási hiba.A magyar alkotmány miként definiálja és szankcionálja a hazaárulást és a magyar ellenes tevékenységet?
   Az alkotmány szerint mi minősül nemzetbiztonsági kérdésnek?……………..
   2022 nagyon közel van!

  • Nilton Santos 4307

   Azt hiszem ez is falrahányt borsó eset lesz : Miki , amit tetszik mondani , mindenki tudja , mindenki ismeri . De mi a javaslat ellene , mit kell tenni az ügy érdekében ?? Erre lennénk már kiváncsiak , nem a történetek gyártására…??!

 6. Királytigris

  Hogy kik ezek akik a cikkben szerepelnek?
  Sorosi sameszek. A sorosi sameszképzőben idomították őket majd kakukktojásként berakták őket Magyarországba.
  Feladatuk: Belföldön elégedetlenséget szítani, előkészíteni a terepet a sorosi sameszes hatalomátvételhez. Külföldön Magyarországot lejáratni, mindenhol gyengíteni, fals, hazug hírekkel teletrombitálni az EP-t, amit átvesz a sorosi sameszes média, és szétfröcsköli a világban.
  A haza fogalmát nem ismerik, a magyar nemzethez semmi kötődésük sincs, ezek ellen állandó támadásban vannak.
  A Mammonnak áldoznak.

 7. “ez egy egyenes vonal, a hazaárulás egyenes vonala.”
  Inkább Magyarország elárulása,mert a hazájuk,az nem az. Idegenyák.
  Az pedig,azt a tudáshalmazt jelzi,ahogy a lerögzített széket akarja maga alá húzni a hülye pécs a.

 8. Ők képviselik Magyarországot! Szégyen!

 9. A klonok,klaraklonok és egyre több van belőlük

 10. Érdeklődő

  Akik a magyar jogállamiságért aggódnak, kérdezzék meg a német újságírókat, hogy mi történik velük, ha nem állnak be a sorba, azaz a valóságot írják le.Volt állás, nincs állás, volt megbízás, nincs megbízás. Ott aztán remekül működik minden, vagy mégsem….
  https://www.youtube.com/watch?v=oZ0uvnt-DGg

  • Dehogynem. Remekül müködik, ellenzék tulajdonképpen csak egy van, annak is föleg a nyoma, az AfD. És pontosan olyan jogállamiságot követel az unió Magyarországtól is.
   Hiába ügyködött légyen ott a Nyílt Alapítvány kb. a 80-as evek óta?

 11. Szívet melengető írás – amennyiben azt tekintjük mi is a célja, s mondanivalója. Máskülönben sajnos nem is szívmelengető, mert feltárja azt az iszonyatot amit ezek az elfajzott magyargyűlölő “sehonnai bitang ember”(ek) elkövetnek nap mint nap ellenünk. Természetesen ők nem magyarok, hanem idepottyantak valahonnan. Bolyonganak a világban, s ahol csak tudnak pusztítanak, igyekeznek sárba tiporni a magyar lelkületet és tartást.
  Meg fognak bűnhődni érte.

 12. Ennek a két aljas nőnek a mocskos száját Gréczy Zsoltika közös ideológiai alapon betömhetné.

  • Ne vicceljen.
   Azzal ami a gréci-nek van,csak olyan nyílást lehet “betömni”,aminek a tulajdonosa időnként megkérdezné,hogy zsolt már benne van?

 13. Nem értem, hogy jöhet vissza Magyarországra ez a két nyomorult Donáth és Cseh magyar gyülölö, miért nincs még mindég a pofájuk úgy örökre kitetoválva. Ezt egy másik országban nem engednék meg.

 14. tegyük helyre

  Én nem dühöngenék miattuk. Ezek olyan gyengék, mint a bolhafing.
  Nulla karizma, intellektuális űr, lötyög rajtuk a képviselői kosztüm.

  Méltó társai a középszerű, unalmas Fekete-Győrnek.

  • Az ifjúság talál náluk karizmát. Nagyon veszélyesek, pont emiatt. Nem is érdeklik öket az öreg emberek, már még a jó közepesek sem. De hódítanak az ifjúságnál.

 15. Honnan jöttek? Erről a Cseh Atkáról azt írta valaki a Mandineren, hogy vérfertőző kapcsolatból származik. Állítólag anyja is, apja is Cseh vezetéknevet visel, első unokatestvérek. Írta az anyja keresztnevét is, már nem emlékszem rá. Állítólag szolnoki a nő, onnan vándorolt ki Kanadába, az ikertestvére még mindig Szolnokon él. Fő érdekessége a kommentelő állításainak, hogy Atka apja már a második férje a maminak, de az első is egy első unokatestvére volt. Ez egy aberrált, beteg család lehet ha igazat írt a kommentelő, még betegebb mint a Donáth famíila. Kíváncsi lennék tényeg igazak-e ezek az állítások.

 16. A világpolgár

  (Petőfi Sándor után szabadon)

  Őseimmel nem törődöm,

  Emléküket meg nem őrzöm,

  Dédapámról sem tudok.

  Én világpolgár vagyok!

  Ott a hazám, ahol élek,

  De oda se köt a lélek,

  Házat, hazát otthagyok,

  Én világpolgár vagyok!

  Dolgozzatok, alkossatok,

  Bárhol élek, jól tartsatok!

  Csak nem járhatok gyalog.

  Én világpolgár vagyok!

  A földművelésből éljek?

  A parasztok mind szegények.

  A bankomba ballagok,

  Én világpolgár vagyok!

  Van, igaz, egy tudományom,

  Közönségre mindig vágyom,

  Mert beszélni jól tudok,

  Én világpolgár vagyok!

  Hallgassatok, csodáljatok,

  Amikor én szónokolok.

  Fájdalmatok nem sajog,

  Én világpolgár vagyok!

  Mit törődöm a hazával?
  A hazának száz bajával?
  Majd elmúlnak a bajok.
  Én világpolgár vagyok!

 17. “Mint a kullancs, mint a vérszívó pióca, belénk szívódtak. A legnagyobb bajban…”

  Hát persze, de még abban sem tudnak megegyezni az újságírók, hogy ne nevezzék ezeket a személyeket hölgyeknek!!
  Mit csinál, hogy érzi magát az igazi magyar hölgy? Akkor ö a piaci kofa aki kiabálva kínálja az áruját? Minél rohadtabb az, annál hangosabban. Szoknyát felcsípve, nem is kell rohangászniuk a vevöik után.

  Ugyan nem ez a legnagyobb baj, formai kérdés, mégis,…a ferde kancsóból mellé önthetjük a vizet.

 18. D.K.= D.K.! milyen veletlen, nem-de? A ket R.K. pedig egyertelmu “világpolgár”, a jovo semije, akik jol megjatszak a “szerepuket”:
  ….
  Mit törődöm a hazával?
  A hazának száz bajával?
  Majd elmúlnak a bajok.
  Én világpolgár vagyok!

  es a penzert mindent Szentet eladok/eldobok!
  Amen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük